Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Oživení 4gf

54 odpovědí na toto téma

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
Nazdar, nekteří mě znáte někteří ne :D... po dlouhý době jsem po upgradu počítače zapl zase cod4... zjistil jsem že to nikdo nehraje... kde sou sakra všichni? moc rád bych udělal něco pro to abysme se tu zase sešli... furt vzpomínám na ty doby na serveru 54... má někdo nějakej nápad jak by se dalo 4gf oživit? má někdo nějakej nápad?
Odeslaný obrázek

uFonsDave

Corporal Gold

• Člen
  • 136 Příspěvků:
18
Jediné co se tu změnilo tak to že zbraně nestřílí jak mají , jinak co se týká serverů tak #26 a #50 jsou ted supr

mechous

Private

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 23 Příspěvků:
41
hehe von ještě žíje? :D stačí když přídeš na tsko a tam se domluvíme ;)

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
Hehe, no ale potřebujem nahnat ty starý lidi jestli někdo ještě vůbec přijde...
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
pokud by se jednalo o 54 a nebyl jsem v praci tak staci rict urcite se ukazu i kdyz budu lamit :D

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
to mi povídej kájo :D... já byl na 26 a měl jsem 3:13 nebo tak něco... :D musíme to oživit!
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
tak to urcite by chtelo protoze se mi taky nelibi kdyz je 54 prazdna :( taky bych si sel kolikrat zahrat ale kdyz tam nikdo neni tak je to neprd a to jsem tam delal i krovi a nikdo neprisel :(

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
Já tam dělal taky včera snad křoví... :/
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
a ozivovat 54 stylem navyseni xp se mi moc nechce protoze by to bylo zase jen plne xp hunteru coz je potom taky nehratelny :( a uprimne jak toho docilit tak vazne nevim pokud by te neco napadlo urcite navrhni pokud to bude v mych moznostech a kluci z vedeni to schvali tak se tomu nebudu branit

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
taky nevím :/ budu přemejšlet spíš to chce sehnat ty starý hráče
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Taky si nejsem jistý, jestli zvýšení xp by pomohlo. Párkrát jsme tam zkoušeli udělat xp boost, že třeba se tím aspoň trochu 54 opět dostane do povědomí hráčů, ale téměř skoro nikdo tam nepřišel. Ale pokud přijdete s nějakým nápadem, že určitá změna, nebo nastavení by pomohla s návštěvností, určitě to zvážíme a případně i vyzkoušíme.

uFonsDave

Corporal Gold

• Člen
  • 136 Příspěvků:
18
Teď by to hlavně chtělo nabrat lidi a dostat je z5. A ne je tahat z #26 a #50 na #54 to se nikam nehne :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
s krizkem po funuse...

Zrusit SR mod

SR mod cast hracu odehnal a cast hracu nasledne pretahl z 54 na 50... experimenty, experimenty, exkrementy

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
myslím že 54 totálně umřela když se odebral SR.... jinak se tam celkem hrálo...
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
SR i s custom mapami se presunul na 50, kde do te doby byl SaD origomaps sHC

tzn. server neumrel bez priciny, byl to uspesny SaD server, ktery byl zrusen a nahrazen SR modem, ktery se pote presunul na 50

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Takže se v podstatě řeší to, jak se vrátit k SaD modu, ne na jakém serveru hrát, protože ty "starý lidi" jak to Klokan nazval, radši hráli SaD a mod SR je nebavil. Chápu to správně? 50 i 54 jsou custom mapy a oba dva jsou sHC. Liší se hlavně modem a výší xp.

uFonsDave

Corporal Gold

• Člen
  • 136 Příspěvků:
18
Nemyslím že v SR je problém , ten mód se chytil a většinu hráčů baví. A pokud mě paměť nešálí , tak na 54 byl také SR mód , který se hrál stejně.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Ja jsem vam tu napsal, jak zanikla stara 54... a zkuste mi chvilku tvrdit, ze zmeny na 54 nebyly letalni

a Anti-Klokanhero = server 54

snaha o oziveni 54 je marna, jelikoz hracska komunita 54 byla zmenami natolik otravena, ze odesla nadobro a navzdy a naporad a forever

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
Briki vole nedělej tu machra že znáš cizí termit.... :-) 54 se hrála dokud byly XP to se srovnalo a přestalo se tam hrát (ve větší míře) dalo se tam sr a celkem se zase hrálo, ale zase se našlo pár rejpalů co se jim sr nelíbí... konkrétně ty jsi byl jeden z největších křiklounů, tak se sr dalo pryč a už tam nehraje nikdo....Tak nevím kde hledat problém...
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
samozrejme... pricina odchodu hracu neni jen v SR. Je to v dalsich zalezitostech, ve kterych jsem byl taky kriklounem. Ale lepe kricet nez ritolezecky mlcet a prikyvovat. Ale to je otazka nazoru.

SR se nedalo pryc, ale presunulo na server 50 i se zbytkem hracske komunity... Jen si vzpomen, ze predtim bylo na 54 cca rok neco jineho nez SaD OW. Byl to nedodelanej tactical, kterej lidi hrali par tejdnu a pak je to prestalo bavit a misto SaD se tam nasralo SR. Misto toho, aby se 54 uz tenkrat ozivila, tak se tam prasknul mod, ktery ji navzdy zmenil. Kdyz uz chces argumentovat historii, tak lepe vzpominej.

Koncim tuto debatu, jako vzdy se nic nevyresi a zamysli se nad tim jen ti, kteri s tim nic neudelaji.

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
máš pravdu v tom že tolik si do hlavy nereju od kdy co kdy tam co bylo.... je pravda že tam byla řešění jako tactical a to nebylo uplně super řešení, ale možnost SR .... hrál jsem ho rád... nevadil mi... když se chtělo hrát SD tak se to odhlasovalo... lidi si mohli vybírat... dle mě to bylo lepší než to že tam teď není nikdo.

A jestli tě můžu poprosit nech pořád toho že jedinej kdo přemejšli jsi ty a pár lidi co mají stejnej názor jako ty.
Odeslaný obrázek

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
nehadejte se.

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha

*
POPULÁRNÍ

Odeslaný obrázek

Příspěvek upravil maddy: 18.01.2016 - 22:12

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
nehádám se... jen jsou věci, které nemám rád.... a taková ta rádoby nadřazenost mezi ně patří....
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Termixxxi, proc z toho delas osobni zalezitost?

Napisu, ze jediny, kdo se nad takovym tematem radne zamysli bude ten, kdo s tim nic neudela. A ty z toho hned delas, ze premysli jen ten, kdo ma stejny nazor.
Na tomto foru se s beznymi hraci nikdy nic nevyresilo ! Takto to bylo mysleno, neprekrucuj slova.

A dalsi radoby adminskou retoriku netreba komentovat.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
na 50 se SR hraje jen kvuli tomu ze je tam vetsi sance ze dostane vice XP. bohuzel v tehledobe je to jen o XP nic jineho v tom neni jenom kdyby se snizily XP na SR tak by ten server byl hned prazdnej a to byl jedinej duvod proc se tak dlouho jeste predtim nez se na 54 dalo SR byli vyssi xp oproti jinym SD serverum bohuzel tady se jiz nehraje pro zabavu ale pro XP :(

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138
Neřešil bych příčinu toho že pětčtyřka upadla ale řešil bych jak jí znovu dostat do hry... minulost stejně nezměníte a je uplně jedno proč nebo jak...
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Hejbat se zmenama XP v soucasnem modelu nema podstatny vyznam, protoze vyssi level uz hraci nedava nic navic. 135level staci, dal uz nic neni. Karle, vis co tim chci rict, ze? hmmmmm.. :) Vzpomen si, co jsme navrhovali s youkem ( a pak hned zapomen, ze jsme to navrhovali my :) )

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Briki to je uz hodne dlouha doba na to abych si to pamatoval

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

* perky ktere jsou vymyslene, jsou odstranene nebo i ty soucasne prehodit na ziskani pri urcitem levelu, stejne tak zbrane, ktere nekdy byly a v soucasne dobe nejsou

* snizit celkove levelovani - ty miliardy expu jsou fakt nesmyslne - napriklad od levelu 135 nebo 140 jiz level pridavat po fixnim poctu XP, nikoliv v exponencialni rade
(lukky at ma konecne tu svoji 233 :) )

pote si muzete hrat s XP zmenami
vim, ze to stoji hodne prace a casu a ze se ti do toho uz po tom vsem nechce, ale podle me je to cesta, jak dat hracum novou motivaci hrat COD4 na 4GF serverech

vedl. návrhy - kompletní zruseni verejne podpory WOT, CS:GO (ja si na "partnerskem" portalu nikdy nevsiml loga 4GF na hlavni strance, 4GF jsem musel hledat, abych se o nem dozvedel) - nikdy jsem nepotkal nikoho, kdo by v ramci sveho podniku nekoho posilal ke konkurenci
no a reklama, reklama, reklama

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Perky tech par co je bych nechal v perkshopu at k nim ma moznost kazdej lvl to by asi i slo ale trvalo by to nejakou dobu
u zbrani ty jsou vsechny na lvl

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Nové zbraně na nové levely jsme měli s Termixem v plánu, stejně tak jsme podpořili návrh předělat systém levelů, aby mezi nimi nebyly tak velké rozestupy, ale narazili jsme na skálu jménem Remien...

Uzilino ♂

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
325
začal jsem hrát na 54 v roce 2012 .. prvotní komunita co tam byla byla úžasná , nemusel jsem ani hrát abych si tam oddechl a poklábosil s tehdejšími hráči ...

po určité době se tam odehrály změny tactical nebo S&r tam nastala ta chvíle kdy se tam začaly napojovat hráči převážně kvůli XP , což se odrazilo na stylu hraní , a nemluvě o tom že to odstranilo v podstatě celou komunitu #54

proč jste ty módy nedaly na jiný server ??? (protože #54 měla své hráče , tak jste tam s odpuštěním nasraly tyhle módy a čekaly jste že bude nějaký Boom převrat že se to chytne , kdyby se to dalo na jiný server kde nikdo nehraje tak by o tom nikdo nevěděl )

Toť můj názor a teď řešení

jak už říkal Briki někde ... mini eventy přímo na servru , který to oživí .. jsou to malé věci ale ve výsledku udělají velké věci ..

zpátky vám to celou gardu nevrátí ale možná část z ní ..
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil

Posted Image

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Perkshop je celkově nešťastně zvolený systém podle mě. Kdyby se perky odemykaly podle levelu, bylo by to vhodnější. Perkshop není tak motivující a odměňující.

Kdyby hráč věděl že na levelu x se mu odemkne perk/zbraň/cokoliv, tak jasně ví, že když bude víc hrát, bude toho mít víc. V současnosti hraju x hodin koupím si perk na 6 hodin nebo na kolik to tam je, hraju s ním 6 hodin a je pryč. Poněkud repetitivní, nezdá se vám?

Upravit xp na konstatní od 135 levelu jak píše Briki, nebo přizpůsobil škálu xp, aby to nešlo do miliard a hráči měli pořád pocit že něco dostávají. Snad není problém nastavit maximální level třeba na 600 a nechat hráče ať si mají level 300 400, to je jedno. Hlavně jde o ten pocit, že hraním dostávají něco nažpět.

Nelezu Brikimu do.. jen s ním souhlasím a chtěl jsem to rozvést.

Anti-Klokanhero

Corporal Silver

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 101 Příspěvků:
138

Zobrazit příspěvekUzilino ♂ dne 19.01.2016 - 17:36 napsal:

začal jsem hrát na 54 v roce 2012 .. prvotní komunita co tam byla byla úžasná , nemusel jsem ani hrát abych si tam oddechl a poklábosil s tehdejšími hráči ...

Na tohle hrozně rád vzpomínám...
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
maddy ten perkshop mel urcity duvod ktery dle statistik funguje presne tak jak bylo zamysleno to se bohuzel nedalo rict o jiz zrusenych eventech

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Jaký to byl důvod? Pokud to není tajné :D

Ghost_Cz

Gunner Silver

• Sponzor Bronz
  • 75 Příspěvků:
29
  • LocationCzech Republic
tak toho moc neoživíte když nikdo nepřijde :D

#54 !

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
briki nedělám z toho osobní záležitost... a nepřekrucuju beru to jak se to píše, jen to asi vidím víc do hloubky než jsi to myslel. To je fuk....
V podstatě s něčím i souhlasím, jen prostě máme omezené možnosti, já ani lame nemáme takové dovednosti něco výrazněji nastavit či předělat, můžem to pouze chtít a snažit se k tomu někoho přesvědčit aby to udělal.... K4 funguje v rámci svojeho dobře, remien nefunguje jak sám víš skoro vůbec, nebo vůbec....

řešení minieventů na 54 nemá smysl, několikrát jsem tam pustil 300% a nikdo tam stejně nešel...

podpora wot a jiných... je to těžký, když jim to tu zakážeme, je tu velká šance že ti co sem chodí kecat na ts a hrát wot či jiné, u kterých je šance že je někdo zlomí na ts aby šli na cod, tak se při zrušení všeho jiného než cod odeberou jinam a už se tu neukážou ani občas... v tom že to tu je bych asi neviděl největší problém... to že ta hra je se dozvědí i jinde a zakázat jim tu o tom komunikovat je alespoň dlě mě nevýhodné....

zbraně sme chtěli po remienovi už no... tvl .. hezkejch pár měsíců... ale je to marný je to marný je to marný... zkusíme něco s klukama domluvit a snad se něco vymyslí...
Odeslaný obrázek

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
Remiena jsem videl hrat minuly tydena na 26 serveru :D

6 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 6 návětěvníků, 0 anonymních