Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

CHEATY?

• Zamčené téma Téma je zamčeno
16 odpovědí na toto téma

trapiiik

Private

• Člen
  • 24 Příspěvků:
0
Zdravím komunitu 4GF, prosím o vysvětlení proč jsem dostal ban za ''cheating'', když jsem žádný prográmky nepoužil.. jestli máte nějaký důkaz, tak ho sem prosím dejte.

pb guid: 0bff8520

Děkuji za vyřízení.. :thumbup:

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Ahoj, ban jsi dostal, protože podle našeho názoru cheaty používáš i na našich serverech, nejen na ostatních, jak jsi sám přiznal.

Důkaz: Přiložený soubor  Kumarrr.dm_1   3.16MB   66 Počet stažení

trapiiik

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 24 Příspěvků:
0
Ahoj, po shlédnutí dema jsem zjistil, že se jedná a mapu Marketcenter. Já vím, možná je tam pár killů nápadných, ale je to mapa kterou moc dobře každý zná a hráči lezou furt na samá místa.. a navíc jsem byl celou dobu na TSku s Fiskou, který mi občas poradil když umřel.
Já si myslím, že tu máte moc dobré hráče, aby to prověřili protože já jsem nic nepoužil :wacko:

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Ahoj Kumare. Dej si do toho videa WH (vim ze ho mas) a pak se koukni na to video....Co kill tak na ramecek.....opravdu to neni nahoda.
Posted Image

trapiiik

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 24 Příspěvků:
0
To si ze mě děláš už srandu ne?.. Jaký rámečky co to tu plácáš.. normální hráči tu říkají že to demo je neprůkazné, že to je asi jen vtip..
- A ty si k tomu vem herní sluchátka protože možná něco uslyšíš :)

Příspěvek upravil KumaR: 3.08.2016 - 15:48

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Obhajuješ se tu hráči..kteří tvrdí,že nic nemáš...dost chabá ůtěcha.
Víceméně jsi v hledáčku již delší dobu,a my jen čekaly,kdy uděláš nějakou tu chybu,což se i stalo.
Vymlouvat se na supr sluchátka které slyší za tebe a pálit na hráče přes zeď,i když ho nevidíš???Nebo běžet suveréně přes půl mapy,jen abys zabil hned 2 hráče,a tvrdil,že jsou to místa kde se vyskytují skoro pořád ??
Moc náhod najednou..nemyslíš?, Co tak se k tomu postavit konečně jako chlap,ok..zapl jsem,chtěl jsem to jen zkusit??
Bohužel tu čítři jen zatloukaj,a zatloukaj.
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

trapiiik

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 24 Příspěvků:
0
Postavil bych se k tomu jako chlap, kdyby bylo proč :)
Jenže když Vy admini, musíte mít vždy pravdu, tak je něco špatně..

krtoSK

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 100 Příspěvků:
46
  • HLSW:Program
  • xFire:Program
  • LocationSlovakia
kumar podla našho nazoru si použival na 4gf cheaty tak sa s tym zmier že si dostal ban

trapiiik

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 24 Příspěvků:
0
''našeho názoru'' vážně? takže když někdo vykrade banku a vy si budete myslet že to byl někdo jiný co se stane? zavřou ho?

krtoSK

Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 100 Příspěvků:
46
  • HLSW:Program
  • xFire:Program
  • LocationSlovakia
kumar po prezreti viacerych dem si dostal ban taka odpoved ti dufam stači

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Dobrá, a co toto demo? Také ti někdo radil a proto jsi dopředu věděl nejen to, že v té chodbě stojí hráč, ale dokonce kde přesně za tou zdí stojí?

Přiložený soubor  kumar.dm_1   2.39MB   51 Počet stažení

trapiiik

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 24 Příspěvků:
0
nejdou mi spustit dema, pomoc :((
ale já řeknu klukům na TSKU :)

trapiiik

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 24 Příspěvků:
0
To je výsměch, když moje hraní soudí rádoby hráči z 54, kteří nejsou schopní rozpoznat cheaty a potřebují k tomu WHčko. A nedivte se kam to jde, když to řídí taková arogance, mohli by jste se zamyslet. A nechápu, jak může někdo posuzovat videa, když o tom neví vůbec nic.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Dobrá, udělejme tedy dohodu. Dáme ti šanci tím, že počkáme na vyjádření Witika, který jak jsi sám napsal není jen OW hráč. Pokud ti potvrdí že to demo není ani podezřelé, uvážím ještě možnost unbanu.

trapiiik

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 24 Příspěvků:
0
Děkuju Lame :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

nemam pravo se vyjadrovat, ale byl jsem v minulosti "kumar-hunter" a uspesny... v prvnim demu jsem nic jasneho nevidel... vyjadreni Kumara ohledne typickych mist dostalo ale v demu dost na frak.... to jste vsischni tak ujeti, ze nevidite, ze typicka mista na mape mp_marketcenter jsou v demu nepovsimnuta? Nerikam, ze je to demo prukazne, ale kdyz zlodej krici "chytte zlodeje"...???

Vsichni, co se vyjadruji ku prospechu Kumara by meli drzet frasnu, protoze si delate skutecnou az neskutecnou ostudu.... Pokud hrac dostal unban z jakehokoliv duvodu, muze byt znovu permanentne zabanovan jiz z pouheho podezreni, tak co do pfff nechapete? Je mi fakt ouvej z vaseho zastavani se chronickeho cheatera... 3x fuj

4GF nikdy nebanovalo nikoho ucelove, vzdy to bylo s jasnym duvodem a zcela transparentne... Prave kvuli tomu jsem s adminovanim skoncil, protoze jsem se domnival, ze admin na soukromem serveru muze i 99% presnost povazovat za 100%. Muj nazor se ale neshodoval s ostatnimi, protoze ostatni ctili jasne zasady...

Podminky unbanu jsou jasne...

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282

*
POPULÁRNÍ

Ve světle nových informací a po konverzaci s Witikem unban zamítám.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních