Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Issue information
-
-
Issue
Issue Confirmations
-
Yes (1)No (0)
V prvé řadě bych vás chtěl pozdravít, přece jenom je to slušnost.
Měl bych tady jeden návrh. Dával jsem se že už je do módu OW přidána jak Assaultka (XM8) tak i SMG (FAMAS) a nikde nevidím nějakou snipu.
Hra se snipou mě tady hrozně baví ale je mi celkem líto že po lvl 38, nastřílení 150 killů na ACOG a headek na red tiger camo už nemám na mé sniperce co zdokonalovat.
Napadlo mě že by bylo dobré udělat nějakou sniperku třeba od lvl 100, neautomatickou, jako je M40 a R700.
Myslím že by to ocenilo více lidí, ne jenom já.
Moc děkuji za vyslyšení.
Měl bych tady jeden návrh. Dával jsem se že už je do módu OW přidána jak Assaultka (XM8) tak i SMG (FAMAS) a nikde nevidím nějakou snipu.
Hra se snipou mě tady hrozně baví ale je mi celkem líto že po lvl 38, nastřílení 150 killů na ACOG a headek na red tiger camo už nemám na mé sniperce co zdokonalovat.
Napadlo mě že by bylo dobré udělat nějakou sniperku třeba od lvl 100, neautomatickou, jako je M40 a R700.
Myslím že by to ocenilo více lidí, ne jenom já.
Moc děkuji za vyslyšení.
MarllociuZ
Dodatek:
Nemyslím tím že by měla být nějak moc lepší. Jenom tomu dát nějaký pěkný model, zvuk a optiku (při míření).
PS.: Dával = Díval
Nemyslím tím že by měla být nějak moc lepší. Jenom tomu dát nějaký pěkný model, zvuk a optiku (při míření).
PS.: Dával = Díval
pochopil jsme dobře jako novou na místo těch dvou ? Já jsme pro MSR sniper rifle od Remingtonu !! Bohužel na obrázku to nejsem já https://www.facebook...&type=1
1 uživatel(ů) čte tento problém
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních