VĂtejte na For Gamers Fusion
![]() |
VĂtejte na For Gamers Fusion, stejnÄ› jako vÄ›tšina on-line komunit, se musĂte zaregistrovat pro pĹ™ispĂvánĂ novĂ˝ch tĂ©mat, ale nebojte se je to jednoduchĂ˝ proces, kterĂ˝ vyĹľaduje od Vás minimálnĂ informace. VyuĹľijte okamĹľitÄ›, Registrovat nebo PĹ™ihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Issue information
-
-
Issue
Issue Confirmations
-
Yes (1)No (0)
V prvĂ© Ĺ™adÄ› bych vás chtÄ›l pozdravĂt, pĹ™ece jenom je to slušnost.
MÄ›l bych tady jeden návrh. Dával jsem se Ĺľe uĹľ je do mĂłdu OW pĹ™idána jak Assaultka (XM8) tak i SMG (FAMAS) a nikde nevidĂm nÄ›jakou snipu.
Hra se snipou mÄ› tady hroznÄ› bavĂ ale je mi celkem lĂto Ĺľe po lvl 38, nastĹ™ĂlenĂ 150 killĹŻ na ACOG a headek na red tiger camo uĹľ nemám na mĂ© sniperce co zdokonalovat.
Napadlo mě že by bylo dobré udělat nějakou sniperku třeba od lvl 100, neautomatickou, jako je M40 a R700.
MyslĂm Ĺľe by to ocenilo vĂce lidĂ, ne jenom já.
Moc dÄ›kuji za vyslyšenĂ.
MÄ›l bych tady jeden návrh. Dával jsem se Ĺľe uĹľ je do mĂłdu OW pĹ™idána jak Assaultka (XM8) tak i SMG (FAMAS) a nikde nevidĂm nÄ›jakou snipu.
Hra se snipou mÄ› tady hroznÄ› bavĂ ale je mi celkem lĂto Ĺľe po lvl 38, nastĹ™ĂlenĂ 150 killĹŻ na ACOG a headek na red tiger camo uĹľ nemám na mĂ© sniperce co zdokonalovat.
Napadlo mě že by bylo dobré udělat nějakou sniperku třeba od lvl 100, neautomatickou, jako je M40 a R700.
MyslĂm Ĺľe by to ocenilo vĂce lidĂ, ne jenom já.
Moc dÄ›kuji za vyslyšenĂ.
MarllociuZ
Dodatek:
NemyslĂm tĂm Ĺľe by mÄ›la bĂ˝t nÄ›jak moc lepšĂ. Jenom tomu dát nÄ›jakĂ˝ pÄ›knĂ˝ model, zvuk a optiku (pĹ™i mĂĹ™enĂ).
PS.: Dával = DĂval
NemyslĂm tĂm Ĺľe by mÄ›la bĂ˝t nÄ›jak moc lepšĂ. Jenom tomu dát nÄ›jakĂ˝ pÄ›knĂ˝ model, zvuk a optiku (pĹ™i mĂĹ™enĂ).
PS.: Dával = DĂval

pochopil jsme dobĹ™e jako novou na mĂsto tÄ›ch dvou ? Já jsme pro MSR sniper rifle od Remingtonu !!
Bohužel na obrázku to nejsem já https://www.facebook...&type=1

1 uživatel(ů) čte tento problém
0 ÄŤlenĹŻ, 1 návÄ›tÄ›vnĂkĹŻ, 0 anonymnĂch