Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Issue information
-
-
Suggestion
Dobrý den mám tu jeden návrh.Vim že open warfare je po okraj namodovaný a na pokraji přetížení,ale šlo by udělat že by každý model postavy byl rodílný?.Myšleno tak že každá postava byla odlišná od ostatních.Třeba:rychlost,výdrž,přesnost atd. Vim že od toho tu jsou perky ale přece by to uvítaly jak hráči s malim lvl tak i hráči s vysokym lvl (Můj názor).Skuste nad tím popřemýšlet. S pozdravem MártyxCz
Tak áno na to sú perky ale aby postavy obsahovali nejaké výhody a nevýhody ? už na tie perky je dosť stažností no nie to ešte postavy
Jasný já to chápu jen mě to napadlo ale jsem rád že se někdo ozval
Mě teď, při čtení tohoto, napadlo udělat víc skinu jakožto maskáčů pro typostavy jen esteticky ale jekdy se to hodi třeba SAS používá černý kombinezy tu ve hře v realu pokažde na. a když je mapa svetla o proti jejich kombinezam nezdá se to ale jsou v nevýhode
3 uživatel(ů) čte tento problém
0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních