Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Issue information
-
-
Issue
-
-
Issue Confirmations
-
Yes (4)No (0)
dovolit adminovy v hre zapinat/vypinat antikemp
pozn: na novej mape sa musi resetnut do defaultu
pozn: na novej mape sa musi resetnut do defaultu
Čičo maš na mysli nastaviť navrat do default automaticky po ukončení mapy v ktorej to aktuálne admin vypol ? Ak som to spravne pochopil tak ano to je spravna cesta, moj nazor je ze vypnutie antikempu by malo bit na zaklade dohody (vote) zaveznej pre kazdeho aby sa predislo nedorozumeniam.
pokud se hráči domluví , že na aktuální mapě se vypne antikemp ,tak proč ne . Uplné zrušení bych však nebrala =)
Noooo, úplne zrušenie to teda nie! Venoval som príliš veľa svojho času, nervov a energie aby sme na Yeddle mali antikemp, ktorý by vyhovoval nám, novým hráčom a 4gf. Museli sa robiť kompromisy až je to nakoniec v stave, ktorý je podľa môjho názoru optimálne vyvážený.
toto je poziadavka od Jahule. A myslim ze dobra. Ale pridal som si k tomu este, ze pri rotacii/restarte mapy sa to opetovne zapne. Resp. bude sa kopirovat default hodnota :-) Cize zmena je docasna, len na aktualnu mapu :-))
doDo' dne 15.11.2014 - 13:09 napsal:
Noooo, úplne zrušenie to teda nie! Venoval som príliš veľa svojho času, nervov a energie aby sme na Yeddle mali antikemp, ktorý by vyhovoval nám, novým hráčom a 4gf. Museli sa robiť kompromisy až je to nakoniec v stave, ktorý je podľa môjho názoru optimálne vyvážený.
offnutí anticampu by bylo jen dočasné tak jak píše mnau a vypínal by se jen v případě že pustím mapu která není v rotaci a hlavně o dohodě s hráčema
úplné offnutí bych ani nepožadoval to by šlo pak k šípku celá naše snaha a tvé práce
Je mi to jasne o čo ide a ako to bude fungovať. Moja reakcia smerovala skôr k tomu, že ak by prišla požiadavka o úplné zrušenie antikempu tak som zásadne proti aj keď na druhej strane by som pri takomto zrušení začal pravidelne navštevovať Yeddle DM a bany za kemp by lietali len taká rozkoš.
no doDo či tak alebo tak tvoja väčšia návštevnosť by potešila
asi tak nějak ale dostat ho z tanku ven ...
Soudruzi z NDR nekde udelali chybu. Neda se otevrit poklop a ja nemuzu ven z tanku.
neni problem, ja mam RPG-cka ;-) kde chces dvere? a ake velke?
2 uživatel(ů) čte tento problém
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních