Warning: Illegal string offset 'date' in /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/applications_addon/ips/tracker/modules_public/projects/issues.php on line 834

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/applications_addon/ips/tracker/modules_public/projects/issues.php:834) in /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/applications_addon/ips/tracker/modules_public/projects/issues.php:834) in /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/applications_addon/ips/tracker/modules_public/projects/issues.php:834) in /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/applications_addon/ips/tracker/modules_public/projects/issues.php:834) in /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/applications_addon/ips/tracker/modules_public/projects/issues.php:834) in /data/web/virtuals/170392/virtual/www/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141
Snížení zbraně XM-8 Battle Rifle ze 100 lvl na 85 lvl - For Gamers Fusion

Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Issue information

• Issue

Issue Confirmations

• Yes (1)No (0)
Fotka

Snížení zbraně XM-8 Battle Rifle ze 100 lvl na 85 lvl

Autor G4S-Parek_CZ on 12.10.2012 - 23:14

Ahoj 4GF.CZ. Prostě už mi to nedalo aby jsem sem nenapsal o tom, že si někteří hráči co hrají na Vašich serverech myslí, že by se mohl snížit lvl pro XM-8 Battle Rifle ze 100 lvlu na 85 lvl. Mnoho hráčů by jste tím určitě potěšili a vím, že třeba mě někdo bude ignorovat, ale prostě sem Vám to chtěl dát najevo. Také sem se chtěl zmínit o přidání nových zbraní. Určitě to stojí za uváženou, protože někteří hráči, a ne jenom už obyčejní hráči, ale také sem si všiml že už i Admini si stěžují na to, že pořád hrají se stejnými zbraněmi, a přejí si změnu. Vím tedy že jste ochotni udělat pro Vaše hráče cokoliv, jenom aby byli spokojeni.

S pozdravem
Parek_CZ

ke snížení potřebného lvl na XM-8 tak narovinu řeknu lvl se snižovat nebude sponzor a výš má XM-8 od 84 lvl nemýlim li se a kdyby se to snížilo tak by to nespravedlivé vůči lidem kteří se snažily aby na ni dosáhly takže ne potřebnej lvl se měnit nebude.
k přidání zbraní řeknu jen to že již mnohokrát se to tu řešilo a jak už hodně lidí ví tak jsme na limitech cod4

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 12.10.2012 - 23:27 napsal:

ke snížení potřebného lvl na XM-8 tak narovinu řeknu lvl se snižovat nebude sponzor a výš má XM-8 od 84 lvl nemýlim li se a kdyby se to snížilo tak by to nespravedlivé vůči lidem kteří se snažily aby na ni dosáhly takže ne potřebnej lvl se měnit nebude.k přidání zbraní řeknu jen to že již mnohokrát se to tu řešilo a jak už hodně lidí ví tak jsme na limitech cod4

K4, abych pravdu řekl, nečekal jsem, že zrovna ty by jsi mi odepsal. Jakožto už se mnou máš špatnou zkušenost, a v lásce mě moc rád nemáš, udivuji se... Ale díky za odpovědi..

S pozdravem
Parek_CZ a jeho G4Sko

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: images.jpg

2 uživatel(ů) čte tento problém

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních