Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Lameduck
Anatidaefobie - strach z toho, že se na Vás neustále dívá kachna, až jste kdekoliv a kdykoliv

Lameduck
Někdy mám problém rozlišovat mezi mými sny a realitou... ale nakonec si uvědomím, že stejně žiju v pohádce.

Lameduck
Mám rád vánoční tradice. Těším se na rozkrajování jablek. Vždycky krájím tak dlouho, dokud se nepovede dokonalá hvězda... a nebo dokud mě nevyvedou z Kauflandu.

Lameduck
Kniha Justina Biebera "My Story" se zatím moc neprodává. Zjistilo se , že většina jeho fanynek ještě neumí číst.

Lameduck
Není frajeřina zhubnout do léta do plavek, ale chodit po koupališti 6 hodin se zataženým břichem, to je ferajeřina :-)))

Lameduck
Průměrný Čech ročně ujde cca 3200 km a vypije 163 litrů piva. Průměrný Čech má tedy spotřebu cca 5 litrů piva na 100 km.

-
-
-
Lameduck
Však taky těch 5 je průměr a ty jsi asi tedy ten nadprůměr, díky kterému to není např. cca 3 :-))
12.03.2014 18:21

Lameduck
Citace z FB: Dnes jsem viděl nejrychlejši přenos dat v historii, 16GB za vteřinu - vysavač mi vcucl flashku.

Lameduck
V posilovně, kam chodím, mají nový stroj! Včera jsem ho vyzkoušel a super... Teda vydržel jsem jenom tak půl hodiny, než mě začalo bolet břicho..... ale má fakt všechno! Kit Kat, tyčinky Mars, Red Bully, Coca coly, brambůrky...

Lameduck
Spoustu lidí by se leklo, kdyby v zrcadle místo své tváře viděli svůj charakter.