Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Lameduck
Babička vypovídá: "Já na zlepšení trávení piju pivo, při nechutenství piju bílé víno, při nízkém tlaku červené víno, při vysokém koňak a když jsem nachlazená, tak si dám slivovici." "A kdy piješ vodu?" "Tak takovou chorobu jsem ještě neměla."

-
-
-
Lameduck
já jezdil s předohrabkou a tam je ručka potřeba, ikdyž asi by to mělo jít i bez ní, ale to jsem ještě nezkoušel
14.12.2012 21:37

Lameduck
Ta zima venku má pro mě jednu výhodu. Ledničku mám hned za oknem a proto nemusím podnikat pěší túry až do kuchyně.

-
Smoky®
jedna ze zivota: Kdyz uz davas chladit rum na okno a pokud bydlis v prizemi jako ja,tak ze na ten parapek kazdy dosahne.
10.12.2012 09:48 -
Lameduck
toho jsem si vědomale naštěstí pro mě bydlím v paneláku v nejvyšším patře, takže mi moje nápoje ukradne leda vítr, nebo Superman
10.12.2012 10:53 -

Lameduck
Je 10-ti metrová zeď. Leze po ní šnek. Za den vyleze 3m a 2m spadne. Kolik dní mu bude trvat než na zeď vyleze??

-
Lameduck
Není v tom háčekŘešení najdeš pomocí trochy přemýšlení a matematiky pro první třídu
20.11.2012 15:53 -
Briki
otazkou je zda v tomto pripade pouzit logiku nebo matematiku... logika? nikdy... matematika? 8... celkove resume? on tu zed obehne za jedno odpoledne
20.11.2012 16:44 -
Lameduck
Jde o matematiku s trochou přemýšlení. Takže správný výsledek je 8. Osmého dne se dostane na vrchol té zdi.
21.11.2012 12:57

Lameduck
Kdyby se automobil pohyboval silou lidské blbosti, museli by někteří brzdit i do kopce.

Lameduck
Děti na táboře: "Nemám nic proti stezkám odvahy, ale jít mimo dosah wifiny, to je už trochu moc..."

Lameduck
Příliš mnoho lidí utrácí peníze, které nevydělali, za věci, které nepotřebují, aby udělali dojem na lidi, které nemají rádi.

Lameduck
Když pojedu na dovolenou na Jamajku a stáhnu si tam film z internetu, znamená to, že jsem pirát z Karibiku?

Lameduck
Když tě rodiče přistihnou při lži, koukni se jim hluboko do očí a chladnokrevně řekni: "Mikuláš, Ježíšek, čápi...".

-
Lameduck
obávám se, že reakce by mohly být "dokud tě živíme" "dokud žiješ pod naší střechou" "nebuď drzej" :DD
4.11.2011 21:46 -
-

-
-
-
Lameduck
Primárně byla myšlena na dobu než se rozmohl Facebook a jiné sociální sítě, ale napadlo mě, že to bavili nemusí být myšleno jen v souvislosti s mluvením, ale třeba i co se týká hraní si s kamarády venku před barákem, nebo když jsme se bavili tím, že jsme vymýšleli nějaký "klukoviny" :)
11.08.2011 11:50