Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Smoky®
R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů MOJE NOVÁ MODLA sice to neni nic extra, ale takhle od srdce jsem se u žádnýho filmu dlouho nezasmál ! ! ! Vážně doporučuju, dost změna oproti trapným USA komediím, tohle byl fakt nářez

Smoky®
Až za 1 000 let najdou můj notebook, bude jeho klávesnice výborným zdrojem informací o tom, jak se lidé dříve stravovali.

Smoky®
takze pro vsechny prazaky a vydlaky z blizkeho okoli XD. tento patek cili 21.6.2013 se kona bike beet fest, kde me uvidite v 11vecer jako ucinkujiciho na hlavni stagi

-
-
cleanerman
smokáčku, jistě budeš dobrý jako vždy, ale JÁ tě určitě neuvidím - jestli teda ještě něco uvidím.....
20.06.2013 19:45 -

Smoky®
nejak se mi nelibi jak si posledni dobou vyskakujou staří průseráři. Místo pomoci a rady jen otravovat ve hře, ale říct to slušne a na rovinu na foru neumí žádnej

Smoky®
můj výskyt o víkendu:Horolezecký klub HOKET zve všechny své členy a příznivce na JARNÍ LEZENÍ. Bude se konat od pátku do neděle 10. – 12. května 2013 na „Obrvegrech“ v Horním Sedle za Libercem, v Lužických horách.

Smoky®
Dobré ráno,
aneb zpocené probuzení Šmudlovo
a strašné utrpení tankistovo.
Kdy vstávají hrůzou vlasy,
když tanku upadnou pásy.
Kanón taky křivý jest,
stranou musí jíti čest,
Když pancéřování začíná téct, nezbývá nic jiného nežli utéct.
aneb zpocené probuzení Šmudlovo
a strašné utrpení tankistovo.
Kdy vstávají hrůzou vlasy,
když tanku upadnou pásy.
Kanón taky křivý jest,
stranou musí jíti čest,
Když pancéřování začíná téct, nezbývá nic jiného nežli utéct.

Smoky®
když vám něco nejde nebo máte nervy: Tak je nejlůepší řídit se jednou radou: "To chce klídek."

Smoky®
Zemře programátor a dostane se do pekla. Po týdnu Lucifer volá Bohu: "Co si mi sem poslal za blázna? Zničil mi všechny kotle, uškrtil všechny ďábly a už tři dny bezhlavě běhá po všech chodbách pekla a řve: Kde je přechod do druhého levelu?"

Smoky®
Uživatel: "Proč bych měl platit nějakej poplatek za vypalovačku a média, když nebudu nic krást?" Zákonodárce: "Protože máte nástroj." Uživatel: "Tak to mě zavřete za znásilnění sousedky!" Zákonodárce: "Vy jste znásilnil sousedku?" Uživatel: "Ne, ale mám nástroj!"