Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Smoky®
Udělat cokoli blbuvzdorným je nemožné, protože blbci jsou ohromně vynalézaví.

Smoky®
nekdo ze zlina ci okoli? v tuto chvili se valim na revice u pivka a vody, kdo je z okoli at mi napise PM a dame klidne zitra sraz odpoved si vyzvednu zitra ci dnes vecer

Smoky®
fireshow bude letos takova horsi pri odrezavani sroubu jsem se rizl do ruky, rezavou pilkou na zelezo

Smoky®
http://forum.4gf.cz/...soutez-o-kalbu/ pls kdo ještě nehlasoval, zda-li by mohl přidat hlas

Smoky®
Chladí se mi lahváče,
plný je jich mrazáček.
Za hodinku po prvním,
vyndám zbytek a co s ním?
pivo dobré pivo léčí,
ať už doma nebo na Pavlači.
A tak jako každý den,
podejte mi všechny sem.
Musím je všechny vylemtat,
než mi stihnou zteplat.
plný je jich mrazáček.
Za hodinku po prvním,
vyndám zbytek a co s ním?
pivo dobré pivo léčí,
ať už doma nebo na Pavlači.
A tak jako každý den,
podejte mi všechny sem.
Musím je všechny vylemtat,
než mi stihnou zteplat.

Smoky®
monk a witch maji zbrane jen na okrasu neda se s nima bojovat, nejde nastavit tlacitko na utok zbrani bez kouzel/komb, na co kurva maji predmetya ktere musis identifikovat, kdyz je identifikujes jen kliknutim pravym tlacitke (zadny identify scrol) extremne jednoduche a zjednodusene dost se podoba WOWKU

-
Smoky®
ja to "kurva" nechci hrát po netu s někym ja si chci diablo zahrát v singlu ... na battle netu jsem nikdy nic nehrál a pokud nepočítám cs 1.6 W3 mod tak ani žádné rpg po netu
26.05.2012 14:18 -
-
Smoky®
je rozdil pokud si pridavas expy a skilis si ve stromu kouzel, nebo to pridava samo
27.05.2012 17:32

Smoky®
pánové kdo hraje nehraje nevim.... jen vás chci upozornit ze na bindy a chat typu dafuq a slova s fuq kde je jasne ze se jedná o obchazeni b3 za nic trestam za 4h