Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

Smoky®
Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit prdel.

Smoky®
parte parte parmani a muj dabelsky plan se splni. cim vic budete parit tim vic vam budu vysavat mozky a ziskam nadvladu nad celym svetem muhahahaha

Smoky®
Klaustrofobie je strach z uzavřených prostorů. Například: Jdu do hospody a bojím se, že je zavřeno.

Smoky®
„Ezechiel 25:17. Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh…“ (Jules - Samuel L. Jackson)

Smoky®
"Výstražná zpráva NASA o zvláštních jevech a zatmění 21.12.2012 byla potvrzena. Stmívání oblohy začne okolo 9:30 našeho času v oblasti Tichého oceánu, mělo by postupovat přes území Číny a Ruska, a na území ČR dorazí okolo 16 hodiny našeho času. NASA vyzývá, aby lidé nepodléhali panice a pro jistotu se dostali do svých obydlí dříve, než daný jev nastane. Jev by měl byt dočasný, měl by skončit v 7:52 následujícího dne. V klidnějších dobách je tento jev označován termínem noc." co si myslítě o t...

Smoky®
A: Jdeme na colu? B: to jsem jeste nevidel, aby tak inteligentni clovek udelal 4 gramaticke chyby ve slove PIVO.

-
Lameduck
Změníte-li ve slově LÁSKA čtyři písmena a jedno vynecháte dostanete slovo PIVO. Náhoda? Nemyslím si.
27.11.2012 20:56

Smoky®
dneska jedu na srbsko, bude-li se nekdo pohybovat v okoli skal tak me tam uvidi jak lezu v dresu 4gf a pak muzem dat klidne pivko

Smoky®
tak vám takhle přemýšlim a vymyslel jsem bezedný půllitr, ale jak jsem tak vymýšlel další vynález a pivo mi vyčpělo, tak jsem se nasral, rozbil půllitr a podáplil plánek.