Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

-
cleanerman
george má pravdu !!!!! 1.12.2011 jsem ukončil svoji dlouholetou činnost v ozbrojené složce tohoto státu - rok jsem doma !!!!
27.11.2012 23:42 -
GEORGE.cz
To neznamena ze kdyz jsem dedek ze vsechno zapomenu jeste obcas pamet slouzi zatim tu nemoc ze skla trochu zasklivam.
28.11.2012 15:51 -

HariBuri
“Your future is created by what you do today, not tomorrow” Robert Kiyosaki

smudla
Když jsem byl malé dítě, ve vaně jsem si hrával s opékačem topinek a s fénem.

Lameduck
Je 10-ti metrová zeď. Leze po ní šnek. Za den vyleze 3m a 2m spadne. Kolik dní mu bude trvat než na zeď vyleze??

-
Lameduck
Není v tom háčekŘešení najdeš pomocí trochy přemýšlení a matematiky pro první třídu
20.11.2012 15:53 -
Briki
otazkou je zda v tomto pripade pouzit logiku nebo matematiku... logika? nikdy... matematika? 8... celkove resume? on tu zed obehne za jedno odpoledne
20.11.2012 16:44 -
Lameduck
Jde o matematiku s trochou přemýšlení. Takže správný výsledek je 8. Osmého dne se dostane na vrchol té zdi.
21.11.2012 12:57

GEORGE.cz
Místo stovky odpovědí s textem "To nejde" se raději zabývám jedním návrhem "Jak by to mohlo jít"

Briki
Stále překvapován... Situace složitější, lidé zákeřnější... Díky za každé pozitivní překvapení

smudla
Pil, umřel. Nepil, umřel taky. Jenže ten co nepil, umřel dříve, protože ten co pil, ho přejel.

nerW
Ale ale, mne uz odobrali sponzora aj na tu fóre? Predpodkladám že peniaze čo som poslal mi prídu naspäť na účet. Nabuduce mi zrušíte account alebo zoberiete rodný list?

nerW
Ale ale, mne uz odobrali sponzora aj na tu fóre? Predpodkladám že poniaze čo som poslal mi prídu naspäť na účet. Nabuduce mi zrušíte account alebo zoberiete rodný list?

Stranger
Když se něco může rozbít, tak se to rozbije. A když je něco nerozbitné ... tak se to rozbije taky :-(