Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy

youko Kurama
až jednou hráči pochopí, že admini jsou tu pro ně, ne proti nim, tak to budu považovat za zázrak ( zkuste se odpprostit od "já mám pravdu, ty jsi blbej"

Smoky®
R.I.P.D. – URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů MOJE NOVÁ MODLA sice to neni nic extra, ale takhle od srdce jsem se u žádnýho filmu dlouho nezasmál ! ! ! Vážně doporučuju, dost změna oproti trapným USA komediím, tohle byl fakt nářez

GEORGE.cz
“Každý noob (až na pár soudných výjimek) sám sebe považuje za vynikajícího hráče a to, že nedokáže zničit každého ve hře, je důsledkem konspirace.” "Dobrý hráč bude lepší, zatímco slabší dostane další impuls jak se zlepšit. Nebudeme podporovat "lamky" (We’ll not grind nor think for weak)"

-
GEORGE.cz
Smudlo ty ses z toho jednoho foru uplne hotovej,jen cekam kdy te to prejde nebo naopak,az to napises nekomu komu si to psat nemel a to potom bude mela.
28.09.2013 20:37 -
-

smudla
Bazén. Jen dvě hlavy. On a Ona. Ona: "Kde je proboha Zuzanka." On: "Neboj se milá, držím ji za ruku."

GEORGE.cz
Není umění zemřít za svou zem.Ale donutit ty druhý bastardy aby umřeli za tu svou !

smudla
"Proti "votrokářům" nic. K zblití sou ty, co se nechaj "zvotročit". Těm to patří."

Coach
Došlo Vám někdy, jak můžeme být šťastní, že si nemusíme obstarávat jídlo lovem? Nemám totiž ponětí, kde takový tousty, nebo pizza žijou.