←  Bans/Unbans

For Gamers Fusion

»

Diky za hru :)

Locked

, uživatelova fotka ABnormal 17.02.2017

Myslím si že když člověk hraje normálně a daří se mu tak nechápu proč by měl dostat ban to je můj názor.
Myslím si jestli to tak bude pokračovat tak si myslím že ani 1.8 nemusíte dělat DÍKY ZA VŠE SMOKY !!!!
HRDINO
Příspěvek upravil ABnormal: 17.02.2017 - 20:03
Odpovědět

, uživatelova fotka Loony 17.02.2017

ecks dee
Odpovědět

A demo mi pošli díky.
Odpovědět

Zobrazit příspěvekLoony dne 17.02.2017 - 20:05 napsal:

ecks dee
Není se čemu divit kdyz máme takové adminy.
Příspěvek upravil ABnormal: 17.02.2017 - 20:06
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 17.02.2017

Ban není za to že ti to jednu mapu jde a druhou už ne. To byl jenom komentář před banem. Na toujanu bylo krásné vidět wh, kdy prostrelujes celou mapu v naprosto nesmyslných místech, kde jsou enemy. Demo dolozim až dorazí domu.
Odpovědět

To dela kazdy wallbangy ale ok tvuj nazor neberu ti ho nic nemam a tim to pro me haslo.
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 18.02.2017

hele wallbangy to nebyly, ty vypadaj na toujanu jinak. Jsi odbanovan, protoze demo se mi neulozilo... (pod prikazem /record sun default) samozrejme cod ti neulozi demo pokud mas v nazvu mezeru.
Ano ted jsem za blbce a omlouvam se ti za ban bez dukazu. Nechci tu rozjizdet hate wars, ale dej si pozor co zapinas pri hre, protoze nejsem jediny, kdo si je jisty ze neco pouzivas.
Odpovědět

, uživatelova fotka ABnormal 18.02.2017

Smoky každý se může splést ale já fakt nic nemel proc bych potom sponzoroval tyto servery abych cheatoval proč bych to dělal a za hate wars to neberu.
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 18.02.2017

mam svedectvi od lidi jak jim ukazujes norecoil, na toujane jsi byl jasny, nejde o to ze bych se spletl v tobe, ale spletl jsem se v prikazu... jinak bys tu uz nehral a neboj... na kazdeho dojde
Odpovědět
Locked