Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Prosba o Unban /cod 4

Mňau....

7 odpovědí na toto téma

MatthewZetsu

Private

• Člen
  • 22 Příspěvků:
-6
  • HLSW:MatthewZetsu
  • xFire:s
  • LocationCzech republic
Zdravím... Určitě si to teď čte někdo kdo viděl mé spamy v live chatu... Každopádně chtěl bych požádat o unban jelikož si myslím že ho mám neoprávněně... Údajně jsem admina urážel což můžu připustit pouze z poloviny... Abych to tedy vysvětlil a objasnil... Takže: Připojím se na server za účelem si pohodově zahrát.. Hrálo se SaD. Někdo mi napsal že mám lagy myslím že to byl Brown nebo tak... ŘÍkám si to je blbost já přece nemám lagy... Napsal mi že mám lagy: Odepsal jsem že se mi ty lagy líbí... Jelikož mě jelo všechno v pohodě, možná byly lagy pouze v killcamu a já si toho nevšiml... Dostal jsem tedy kick od krysího mozečku pana (Witíka) Říkám si ok tak možná že ty lagy doopravdy mám.. dám /reconnect a v chatu vidím jenom... A teď se ti to líbí ?.. nebo něco v tom smyslu... Celkem mě to vytočilo a donutilo mě to se hádat.. Připadalo mi to totiž jako kdyby se nademnou nějaký člověk co si koupí/dostane hvězdu povyšuje!!! Říkám si ty vole.. Nenechám si srát na hlavu od nějaké krysy která si myslí že když má hvězdu je na výši.. Napsal jsem mu tedy že ať se sklidní ego a že je to nula... :D.. V tu chvíli jsem čekal na to až dostanu ban.. ale určitě né na tak dlouho max den jsem čekal.... ale ono ne 7 dní hned z prve.... Takže jdu na live chat trochu zjistit co si ostatní o tom myslí... Říkali něco ve smyslu že jsem ho urazil a že se to nesmí, to já ale vím že se to nesmí ale chcete mi říct že se může někdo povyšovat nad druhé když má pravomoc vyhodit někoho x zabanovat ? Já si myslím že ne... Takže s live chatem jsem to vzdal... další den jsem měl zase chuť si zahrát nebo.. je 9.5/2017 a já šel znovu na live chat za účelem se trochu pohádat ano to připouštím... Takže dopadlo to nějak tak že jsem prý zase někoho urazil a dostal dalších 7 dnů navíc přitom jsem se chtěl jen obhájit... Každopádně mě tam lidi poslali doprdele což jsem čekal že se stane... Protože mi připadá že si tady každý navzájem líže prdelku s prominutím.... Pouze starší admini tady mají alespoň rozum.. Čehož si cením... Takže jediné co bych chtěl je dobře pouvažovat zda li byl tento ban skutečně oprávněn.... Myslím ten první né ten prodloužený... Děkuji

Zde přikládám pb guid a ostatní:

PB_guid: 03b8a071

Ip: [size="" style="]46.13.199.102[/size]

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Ahoj,kiknul jsem tě já. Nezlob se ale napsal jsem ti ať si opravíš lagy a ty jsi mi napsal ,že se ti líbí,proto jsem ti dal kick. Jakmile jsi se vrátil napsal jsi toto :co ty klobaso?? s hvezdickou se ti to asi dobre keca co ? kidik je mi to jasne.... Už po této zprávě od tebe jsem věděl ,že budeš problémoví hráč, na což jsem napsal :ahoj za týden. A co jsi pak napsal ty ?? Dobry no jde videt ze tady dostane admina kazda nula co prispeje 500kilo :DDD dobre dopadla 4gf komunita ...ty nulo chapes ze lagy nemam.... Po té to zprávě co si myslíš ,že asi mohlo následovat ??? Pořád se oháníš jak admini stojí za p*** a že za MK to tu bylo super. Chlapečku nevím kolik ti je ale podle tvého vyjadřovaní ti nebude více jak 20 a myslíš si že jsi spolkl mozek lidstva. Kdyby tu tvůj oblíbenec MK byl máš to na měsíc ve hře a perma ban na live chat. Popravdě ani nevím proč si žádáš o unban, při tvé mluvě a vyjadřování se ti spíše přitíží.
Posted Image

MatthewZetsu

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 22 Příspěvků:
-6
  • LocationCzech republic

Zobrazit příspěvekBrown* dne 9.05.2017 - 19:37 napsal:

Ahoj,kiknul jsem tě já. Nezlob se ale napsal jsem ti ať si opravíš lagy a ty jsi mi napsal ,že se ti líbí,proto jsem ti dal kick. Jakmile jsi se vrátil napsal jsi toto :co ty klobaso?? s hvezdickou se ti to asi dobre keca co ? kidik je mi to jasne.... Už po této zprávě od tebe jsem věděl ,že budeš problémoví hráč, na což jsem napsal :ahoj za týden. A co jsi pak napsal ty ?? Dobry no jde videt ze tady dostane admina kazda nula co prispeje 500kilo :DDD dobre dopadla 4gf komunita ...ty nulo chapes ze lagy nemam.... Po té to zprávě co si myslíš ,že asi mohlo následovat ??? Pořád se oháníš jak admini stojí za p*** a že za MK to tu bylo super. Chlapečku nevím kolik ti je ale podle tvého vyjadřovaní ti nebude více jak 20 a myslíš si že jsi spolkl mozek lidstva. Kdyby tu tvůj oblíbenec MK byl máš to na měsíc ve hře a perma ban na live chat. Popravdě ani nevím proč si žádáš o unban, při tvé mluvě a vyjadřování se ti spíše přitíží.
Čekal jsem že mi odpovíš zrovna ty... Ano mé chování bylo opravdu hrubé připouštím.. Ale už jsem se s tím nějak smířil co ale pořád nechápu a vrtá mi hlavou proč mám další ban na 7 dní ?.. Tohle už je trošku na hlavu to by jsi měl jako dospělý člověk uznat... To už je jen pomstichtivost..

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
tak ted ti odpovim ja prodlouzeni jsi dostal za toto "Přitom jsou to jen větší ubožáčci než kdokoli tady"

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Ban má název takto : urazka admina, pokracovani na livechatu. To znamená ,že máš 7 dnů za to co jsi napsal ve hře a 7 dnů za to co jsi psal na live chatu. Nevím co jiného ti na to mám napsat.Můžeš si za to sám.
Posted Image

MatthewZetsu

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 22 Příspěvků:
-6
  • LocationCzech republic
Dobře děkuji za váš ban... Klidně mi tam můžete pár dnů ještě hodit. ;) Je to zcela zbytečné si tady něco obhajovat vás zajímají jen urážky.. Děláte jak kdybych vám nadával kdo ví jak.... Nechápu jak se můžete vůbec zdržovat tímto webem a banováním.. Cod 4 je mrtvé a měli by jste být rádi že tu vůbec někdo je...Loučím se... už o mě neuslyšíte je to totiž úplně zbytečné!!!!

Příspěvek upravil MatthewZetsu: 9.05.2017 - 20:38

MatthewZetsu

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 22 Příspěvků:
-6
  • LocationCzech republic

Zobrazit příspěvekBrown* dne 9.05.2017 - 19:37 napsal:

A proč si žádám o unban ?... Chtěl jsem vysvětlení a sami jste mě do toho cpali... tak se tady neptej jak jouda když víš moc dobře proč o to žádám děkuji..

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Problém je, že tvoje obhajoba je založená právě na těch urážkách adminů. Několikrát jsi na to byl upozorněn, že s takovýmto přístupem unban nezískáš, naopak se ti trest zvýší, přesto jsi v tom pokračoval, nejdříve na livechatu a následně i zde v topiku. Pokud se nedokážeš bavit bez urážení administrátorů 4GF, navíc za něco, co ani neudělali, počítej s tím, že to bude mít následky. Proto unban zamítám.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních