Zdravím... Určitě si to teď čte někdo kdo viděl mé spamy v live chatu... Každopádně chtěl bych požádat o unban jelikož si myslím že ho mám neoprávněně... Údajně jsem admina urážel což můžu připustit pouze z poloviny... Abych to tedy vysvětlil a objasnil... Takže: Připojím se na server za účelem si pohodově zahrát.. Hrálo se SaD. Někdo mi napsal že mám lagy myslím že to byl Brown nebo tak... ŘÍkám si to je blbost já přece nemám lagy... Napsal mi že mám lagy: Odepsal jsem že se mi ty lagy líbí... Jelikož mě jelo všechno v pohodě, možná byly lagy pouze v killcamu a já si toho nevšiml... Dostal jsem tedy kick od krysího mozečku pana (Witíka) Říkám si ok tak možná že ty lagy doopravdy mám.. dám /reconnect a v chatu vidím jenom... A teď se ti to líbí ?.. nebo něco v tom smyslu... Celkem mě to vytočilo a donutilo mě to se hádat.. Připadalo mi to totiž jako kdyby se nademnou nějaký člověk co si koupí/dostane hvězdu povyšuje!!! Říkám si ty vole.. Nenechám si srát na hlavu od nějaké krysy která si myslí že když má hvězdu je na výši.. Napsal jsem mu tedy že ať se sklidní ego a že je to nula...

.. V tu chvíli jsem čekal na to až dostanu ban.. ale určitě né na tak dlouho max den jsem čekal.... ale ono ne 7 dní hned z prve.... Takže jdu na live chat trochu zjistit co si ostatní o tom myslí... Říkali něco ve smyslu že jsem ho urazil a že se to nesmí, to já ale vím že se to nesmí ale chcete mi říct že se může někdo povyšovat nad druhé když má pravomoc vyhodit někoho x zabanovat ? Já si myslím že ne... Takže s live chatem jsem to vzdal... další den jsem měl zase chuť si zahrát nebo.. je 9.5/2017 a já šel znovu na live chat za účelem se trochu pohádat ano to připouštím... Takže dopadlo to nějak tak že jsem prý zase někoho urazil a dostal dalších 7 dnů navíc přitom jsem se chtěl jen obhájit... Každopádně mě tam lidi poslali doprdele což jsem čekal že se stane... Protože mi připadá že si tady každý navzájem líže prdelku s prominutím.... Pouze starší admini tady mají alespoň rozum.. Čehož si cením... Takže jediné co bych chtěl je dobře pouvažovat zda li byl tento ban skutečně oprávněn.... Myslím ten první né ten prodloužený... Děkuji
Zde přikládám pb guid a ostatní:
PB_guid: 03b8a071
Ip:
[size="" style="]46.13.199.102[/size]