Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

The Elder Scrolls V: Skyrim

• Nemůžete odpovědět na toto téma
17 odpovědí na toto téma

Kiddnes

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
18

Odeslaný obrázek

Jedná se o RPG hru, která je novinkou tohoto roku, je to pokračování slavné éry Oblivionu. Vyjde klasicky na PC, PS3 a Xbox 360.

Do vydání hry zbývá necelých 10 dní, a deseti tisíce fanoušků čekají na ten soudný den kdy se hra objeví v obchodech a na internetu. Já osobně jsem celý natěšený až si budu moct hru zahrát a objevovat nový svět Skyrimu.

Odeslaný obrázek

Děj se bude odehrávat v provincii Skyrim, severně od Cyrodiilu, kde se odehrával děj Oblivionu. Jak už to většinou u The Elder Scrolls chodí, tak i tento díl bude volným pokračováním předchozího. Bude se odehrávat zhruba 200 let po událostech v Cyrodiilu. K dispozici je 5 velkých měst: Samota, Riften, Whiterun, Windhelm, Markarth. (Windhelm je největší)

The Elder Scrolls V: Skyrim začíná svůj příběh tradičně ve vězení, odkud vedou vašeho hrdinu na popravu. Nad hlavami všech lidí krouží draci, kteří se neznámo proč navrátili. Král je mrtev a vede se válka o trůn.

TRAILER

http://www.youtube.c...YzBrP-M&ob=av3e

Máte na výběr jednu z deseti postav:

• Argonians: Zvyšuje rychlost regenerace zdraví, 50% Odolnost vůči chorobám, dýchání pod vodou.
  • Breton: Sebrání magického efektu, odolávání nárazu
  • Dunmer: Obklopí hrdinu ohněm a je imunní proti ohni.
  • Altmer: Větší regenerace magie.
  • Imperial:Víc mincí při rabování.
  • Khajit: Noční vidění a více poškození.
  • Nord:Bojoví brekot.
  • Orc:Berserk (Zvyšuje útok a rychlost kouzlení)
  • Redguard: Adrenalin rush (Zvyšuje regeneraci a rychlost útoku)
  • Bosmer: Možnost dát svému zvířeti povel bojovat za vás, odolnost vůči jedu a nemoci.

Můžete využívat magie ale i zbraní.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Zobrazit článek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
Naprosto, ale naprosto uzasna hra!!! hlavne nekonecna
Odeslaný obrázek

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
souhlas já ji hrál chvíli dá se vůbec nějak projet?

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
a škoda že ti co ti dávaj úkoly se nedaj pobít inak bych byl už vládce skyrimu :)

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
nevim ja to hraji cca 2 mesice a porad neni konec a asi dlouho nebude je to skvela hra super grafika, uz oblivion byl nekonecnej a todle se opravdu povedlo..nadherne pokracovani :4:
Odeslaný obrázek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle

Zobrazit příspěvekBulos123 dne 22.01.2012 - 22:58 napsal:

a škoda že ti co ti dávaj úkoly se nedaj pobít inak bych byl už vládce skyrimu :)
nebo bys tam byl naprosto sam:-))))))) by ses unudil k smrti.-)
Odeslaný obrázek

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Hra se dá dohrát docela brzy,když se budete držet striktně hlavní linie hry a nebude se bloumat okolo.Jenže tak to právě ztratí svoje kouzlo. ;) Vedlejší úkoly hru prodloužej hrozně moc.
Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
ja sem paril obliviona a je to dozela nekonecna hra da se to dohrat ale rikas si kdyz to hrajes ze to snad nedohrajes protoze je to dost velke a mas tam dost ukolu nevim jak to spravne rict ale podleme uz oblivion byl dobrej tak i tohle bude dobre
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
musim souhlasit ze kdyz se drzis pribehu jde to rychle, ale to by nebylo ono zejo..at uz to bylo napr. u Assassina,Gothic a dalsi. drzis se pribehu a dohrajes to rychle ale porad je tam mnoho ukolu a dalsich bocnich veci ktere ta hra nabizi. Oblivion byl skvelej vtom ze tech bocnich ukolu tam bylo tolik, ze sem myslel ze se to neda dohrat.a navic byli zajimave ty ukoli nebyla to nejaka nuda.A Skyrim je v tomhle podobnej oblivionu. navic ma skvelou grafiku a je to neskutecnej zazitek. Takze jestli se par mesicu nudis hrej 'Skyrim a je o zabavu postarano!
Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
chtel sem ho zkusit ale kdyz sem hru zapl tak me hned vypadla i kdyz sem to cracknul tak nic tak sem to smazal skoda no a assassins je uplne dobrej pokud si hral jen 1 tak tam sou bocni ulohy ale 2-4 tak tam uz snad ani nejsou zadny
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
musis si nastavit zvuk na 48000 pak to pujde taky mne to delalo a jer to zvukem:-) takova blbost.:-)
Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
jako nejak v PC nebo ve hre??? Ve hre me to nejde me se to pousti pres launcher a tam nic v optionsu neni
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
v pc.nastavit zvuk na 48000.mas nastroje atd.
Odeslaný obrázek

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
a uz me to de dik moc
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

pospa

Private 1st Class

• Člen
  • 43 Příspěvků:
10
  • LocationMetle
jojo vpoho ale taky me to dalo zabrat nes sem nato prisel..vice mene nasel na netu:-)
Odeslaný obrázek

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506
Neskutečně krásná hra. Grafika vás doslova vtáhne do děje. Mám origo hru a její koupě nelituji. Oblivion mě okouzlil a Skyrim si mě k sobě přikovala. :) Tak jako v Oblivionu, tak i ve Skyrim jsem Khajiit. Kočičky jsou nej. ^_^

Darksiders

Private 1st Class

• Člen
  • 52 Příspěvků:
33
veru veru je to fantastická hra -.- nestretol sa tu niekto s problémom pri ukladaní a načítavaní? :) ak hej prosím riešenia

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
Připravuje se "Skyrim" po netu Jupíí viz. http://games.tiscali...ls-mmorpg-59313

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních