Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 4.04.2012 - 21:27
POPULÁRNÍ
Vazeni adminici Yeddle modu,
dnes mam chvili cas se opet venovat serveru a podivam se, navstevnost hlavni stranky - 250 novych navstev a historie hracu na serveru jako kdyby neexistoval. Jednou z uloh admina je nejen hlidat poradek na serveru a pomahat novym hracum se zorientovat, ale taky tahat lidi na server. Bud vlastni silou a delat reklamu vsude mozne, nebo jen na 10-15 minut delat krovi a cekat na nekoho nez dorazi. Casto jsem to tak delal driv a vzdy nekdo dorazil. Jsou na serveru dva, brzo prijde treti a tak dale. S Lachym se obcas domluvime a jdeme delat krovi, 9 z 10ti nasich akci se vzdy server naplnil a nebyl problem si dobre 2-3 hodiny zahrat.
a protoze nemam moznost Vam to vsem poslat hromadnym mailem, jak jsem to delal driv na starem foru, pisu Vam to zde. Muzete se klidne vyjadrit, kdo chcete, ale radsi bych, kdyby jste jako admini byli prinosem pro mod/server. Jinak totiz to adminstvi je k nicemu.
Nebojte se pripojit a klidne alt tab zpet na plochu a delejte si co chcete. To ze se nekdo pripoji uslysite, protoze se ozve "new player connected". Alt tab zpet a muze vecer zacit. Zajem je, ale kazdy se podiva, vidi 0 lidi a jde dal, protoze se nikomu nechce delat krovi...
Tak prosim Vas, adminici, dostali jste funkci, udelejte zase neco pro server.
Cest vsem
dnes mam chvili cas se opet venovat serveru a podivam se, navstevnost hlavni stranky - 250 novych navstev a historie hracu na serveru jako kdyby neexistoval. Jednou z uloh admina je nejen hlidat poradek na serveru a pomahat novym hracum se zorientovat, ale taky tahat lidi na server. Bud vlastni silou a delat reklamu vsude mozne, nebo jen na 10-15 minut delat krovi a cekat na nekoho nez dorazi. Casto jsem to tak delal driv a vzdy nekdo dorazil. Jsou na serveru dva, brzo prijde treti a tak dale. S Lachym se obcas domluvime a jdeme delat krovi, 9 z 10ti nasich akci se vzdy server naplnil a nebyl problem si dobre 2-3 hodiny zahrat.
a protoze nemam moznost Vam to vsem poslat hromadnym mailem, jak jsem to delal driv na starem foru, pisu Vam to zde. Muzete se klidne vyjadrit, kdo chcete, ale radsi bych, kdyby jste jako admini byli prinosem pro mod/server. Jinak totiz to adminstvi je k nicemu.
Nebojte se pripojit a klidne alt tab zpet na plochu a delejte si co chcete. To ze se nekdo pripoji uslysite, protoze se ozve "new player connected". Alt tab zpet a muze vecer zacit. Zajem je, ale kazdy se podiva, vidi 0 lidi a jde dal, protoze se nikomu nechce delat krovi...
Tak prosim Vas, adminici, dostali jste funkci, udelejte zase neco pro server.
Cest vsem
Odesláno 5.04.2012 - 14:26
Guest_Ib!za_*
Odesláno 5.04.2012 - 14:54
Pustím se do dělání nějakého banneru a uvidíme co se z toho vyklube :-)
Odesláno 5.04.2012 - 16:30
CharlieGoodEye dne 4.04.2012 - 21:27 napsal:
Souhlasím, toto jsem dělal v době kdy na Assasination byly snížené body a moc tam nikdo nechtěl chodit, zvláště když viděl že je prázdno. Tak jsem tam chvíli čekal, občas mi přišel kamarád pomoc dělat křoví a opravdu se většinou začali připojovat další, takže nebyl problém si zahrát i 4v4 Ale u hodně hráčů to je tak, že když vidí prázdný server, tak se jim tam nechce připojovat.
Odesláno 5.04.2012 - 18:19
Dik mnau, napad dobry, ale i tak je zapotrebi aby adminici zapracovali, protoze jinak jsou opravdu k nicemu. B3 mam ja a Lachy, pouze, a tak zbyva map admin funkce, coz je v Yeddle modu defakto jedina funkce admina. Krome toho hlida podvodniky a hrace co se neumi chovat, kde je vsechno spatny, kazdy ma WH apod vylevy. ... jako nereknu SD, to nebyl muj napad a v podstate si o nej rekli lidi, co se dusovali, jak tam nebudou chodit... no a vysledek - misto jednoho pomerne slusne obsazeneho serveru jsou dva zaprasene servery, kde i digitalni blechy nekousou, protoze uz chciply hlady.
Ja jsem na mailu kazdy den X krat, takze ruzne problemy muzu resit skoro ihned, ale na samotne hrani proste cas nemam. Malokdy. A ted navic zacinam bakalarskou praci a vybral jsem si nejprisnejsiho profesora jako vedouciho prace strategicky - kdyz mi povede praci, nebude to snadna vec, ale uz ho nemuzu mit jako oponenta takze pokud on rekne OK, tak jsem na 99% uspel. Nikdo jiny se k nemu nehlasil, takze maji bobky, jelikoz ho jako oponenta zarucene budou mit. Ale to je uz drobny OT
Ja jsem na mailu kazdy den X krat, takze ruzne problemy muzu resit skoro ihned, ale na samotne hrani proste cas nemam. Malokdy. A ted navic zacinam bakalarskou praci a vybral jsem si nejprisnejsiho profesora jako vedouciho prace strategicky - kdyz mi povede praci, nebude to snadna vec, ale uz ho nemuzu mit jako oponenta takze pokud on rekne OK, tak jsem na 99% uspel. Nikdo jiny se k nemu nehlasil, takze maji bobky, jelikoz ho jako oponenta zarucene budou mit. Ale to je uz drobny OT
Guest_Ib!za_*
Odesláno 6.04.2012 - 11:20
Tak tady je ten banner
| http://2i.cz/2i/i/4f...199b69c4f.f.png |
| http://2i.cz/2i/i/4f...199b69c4f.f.png |
Příspěvek upravil Ib!za: 6.04.2012 - 11:28
Odesláno 6.04.2012 - 17:50
Odesláno 7.04.2012 - 07:11
Odesláno 7.04.2012 - 16:23
tyka se to (dle aacp vypisu): kapos77; antifasatan; dodo; stiflerova mama (ve zkusebni lhute); martas_cz; Vasilenko; Ibiza. Ostatni admini jsou z AACP odstraneni uz nejakou dobu, URL, Brendy - oba bohuzel, ale maji jine, vetsi starosti nez COD, Tany, ktery pomahal s rozjezdem serveru kdy jsem jeste hostoval z domu a par dalsich, kteri meli hrozny zajem a kdyz jsem jim predal stafetu, tak ten klacek pustili na zem a postupne zmizeli.
Nepocitam sebe a dalsi, co zde jiz odepsali + jeste 3 dalsi, ktere nepisu, protoze maji aacp ale nemaji hvezdu na serveru (to jsou admini v utajeni). NemeckaFojak mohl dostat admina na SD, pod podminkou "zalidneni" serveru, jelikoz po jeho prichodu na DM nebo SD casto lidi odchazeji. Vysledek asi nemusim popisovat.
Mozna by neskodil nabor novych adminu.....?
Nepocitam sebe a dalsi, co zde jiz odepsali + jeste 3 dalsi, ktere nepisu, protoze maji aacp ale nemaji hvezdu na serveru (to jsou admini v utajeni). NemeckaFojak mohl dostat admina na SD, pod podminkou "zalidneni" serveru, jelikoz po jeho prichodu na DM nebo SD casto lidi odchazeji. Vysledek asi nemusim popisovat.
Mozna by neskodil nabor novych adminu.....?
Odesláno 7.04.2012 - 17:35
Problém vidím v tomto:
Ale to je jen na tobě nebo na tvém zástupci jak se k tomu postavíte.
Ps: Charlie po pm můžeš kontaktovat najednou, až 500 uživatelům najednou nebo je přizvat do komunikace.
ještě jsem ti vyhledal kdo vůbec četl toto forum z výše uvedených adminů:
pokud tedy samozřejmě namají jiné jméno zde na fórum, což v případě administrátorů by nemělo být!
- všichni Administrátoři YeddleModu by měli být registrováni zde na forum
- pravidelně si četli dané forum a PM (soukromé zprávy) což tak není
- aktivně se podíleli na zlepšování návštěvnosti serveru a rozvoj daného fóra pro tento mód
- aktivní komunikace mezi administrátory jak zde tak i na TS podpora je zajištěna stačí říct.
- možná bych se zamýšlel na přeorganizování řad administrátorů, kteří se opravdu budou zajímat a aktivně podílet.
Ps: Charlie po pm můžeš kontaktovat najednou, až 500 uživatelům najednou nebo je přizvat do komunikace.
- antifasatan
- Ibiza
pokud tedy samozřejmě namají jiné jméno zde na fórum, což v případě administrátorů by nemělo být!
Odesláno 7.04.2012 - 21:17
Jj, to mi je jasny, mas asi tak:
1) krome stiflerovy mamy, ktery se registroval az na muj natlak, ale prijde mi to bez vysledku, vsichni jsou
2) to nevim, forum nemam tuseni, PM komu jsem napsal, tak ze vzdy ozval
3) pffft, to sotva, co neudelam, tak se nestane. Jedina dobra pomoc je Lachy a to za celou dobu co tu je. Ale to asi kde kdo vi
4) aktivni nekomunikace mezi adminama je bezny stav, nechapu....
5) urcite, ale zase dej nekomu AACP a bez klidne spat... nejednou se mi stalo, ze dostal nejakej random mamlas AACP, odesel jsem, chvili sledoval chat a nestacil se divit, co predvadel... mesic jsem zase mohl vysedavat vecery na COD serveru a delat zase krovi a zalidnit to znovu, co jeden frajer zlikvidoval behem par minut.
A to je duvod, proc jsem jeden cas zvazoval cely mod ukoncit a hodit to za hlavu. Venoval jsem tomu mraky casu a development byla skvela zabava, hodnekrat jsem se moc dobre pobavil ale i zapotil, kdyz reseni nejakeho bloku mi naskocilo treba az za tyden premysleni. No a potom mas par adminu, co samozrejme nemaji sebemensi tuseni, co to pozadi obnasi, a je jim tezky neco pro to taky udelat. Ale hlavne ze maji odznacek v skore tabulce, ktery tak hrozne moc chteli a pro ktery udelaji cokoliv no tak jsem jich vetsinu vyhazel a zacal znovu. Jenze kdyz na to nemas cas, tak se to tezko zarizuje a ten ted opravdu nemam. Ani nevim, kdy zase budu mit, protoze se blizi zkouskovy, k tomu bakalarka a na podzim zacnou pripravy na statnice.....
1) krome stiflerovy mamy, ktery se registroval az na muj natlak, ale prijde mi to bez vysledku, vsichni jsou
2) to nevim, forum nemam tuseni, PM komu jsem napsal, tak ze vzdy ozval
3) pffft, to sotva, co neudelam, tak se nestane. Jedina dobra pomoc je Lachy a to za celou dobu co tu je. Ale to asi kde kdo vi
4) aktivni nekomunikace mezi adminama je bezny stav, nechapu....
5) urcite, ale zase dej nekomu AACP a bez klidne spat... nejednou se mi stalo, ze dostal nejakej random mamlas AACP, odesel jsem, chvili sledoval chat a nestacil se divit, co predvadel... mesic jsem zase mohl vysedavat vecery na COD serveru a delat zase krovi a zalidnit to znovu, co jeden frajer zlikvidoval behem par minut.
A to je duvod, proc jsem jeden cas zvazoval cely mod ukoncit a hodit to za hlavu. Venoval jsem tomu mraky casu a development byla skvela zabava, hodnekrat jsem se moc dobre pobavil ale i zapotil, kdyz reseni nejakeho bloku mi naskocilo treba az za tyden premysleni. No a potom mas par adminu, co samozrejme nemaji sebemensi tuseni, co to pozadi obnasi, a je jim tezky neco pro to taky udelat. Ale hlavne ze maji odznacek v skore tabulce, ktery tak hrozne moc chteli a pro ktery udelaji cokoliv no tak jsem jich vetsinu vyhazel a zacal znovu. Jenze kdyz na to nemas cas, tak se to tezko zarizuje a ten ted opravdu nemam. Ani nevim, kdy zase budu mit, protoze se blizi zkouskovy, k tomu bakalarka a na podzim zacnou pripravy na statnice.....
Příspěvek upravil Libunda: 24.04.2012 - 10:45
Odesláno 8.04.2012 - 11:40
Ahoj. Dva dni som nemal zapnutý comp a tento topik som si všimol až teraz. Ako to bolo mierne naznačené, že adminici na to serú tak to úplne (aspoň z mojej strany) nie je pravda. Sú sviatky a nie som v tom veku, že sa mamička a otecko (ktorých už aj tak nemám) o mňa postarajú. Nákupy, prípravy, ženská stále otravuje skoč tam, kúp ešte toto a hento. Do tohoto spadajú len posledné dni a tak sa nechcem vyhovárať, že je to následok len týchto Veľkonočných sviatkov. Priznávam, že za 2 týždne som bol na Yeddle možno 3x. Křoví som robil cca 2x. Je to málo, samozrejme, ale úprimne ... nie každý deň sú rezne a tak isto je to aj s COD. Príde obdobie, keď človek potrebuje na chvíľu vypnúť a medzi povinnosťami v práci, v rodine a v spojení so zdravotnými problémami už nedokáže vtesnať aj Cod a všetko čo je okolo toho. Neverím, že som jediný ktorý z času na čas takýmto obdobím prechádza. Možno mužské krámy. Chápem Karla aj to čo týmto sledoval a osobne sa pokúsim serveru venovať pravidelnejšie ako som to činil posledné dva týždne.
Odesláno 8.04.2012 - 13:17
Odesláno 8.04.2012 - 13:30
Maršál Koněv dne 7.04.2012 - 17:35 napsal:
Problém vidím v tomto:
- všichni Administrátoři YeddleModu by měli být registrováni zde na forum
- pravidelně si četli dané forum a PM (soukromé zprávy) což tak není
- aktivně se podíleli na zlepšování návštěvnosti serveru a rozvoj daného fóra pro tento mód
- aktivní komunikace mezi administrátory jak zde tak i na TS podpora je zajištěna stačí říct.
- možná bych se zamýšlel na přeorganizování řad administrátorů, kteří se opravdu budou zajímat a aktivně podílet.
- antifasatan
- Ibiza
1 - Akonáhle sa zrušilo respektíve presmerovalo staré fórum tu, tak som sa registroval.
2 - Aj keď som posledné dva týždne na server chodil minimálne na fóre som bol. George môže potvrdiť a taktiež sme tu riešili niečo s kompilovaním mapy.
3 - Zaplniť server aj keď nechápem prečo je veľmi komplikované. Pár ľudí som tam nahnal ale vydržalo tam len pár odolných. Propagoval som server aj na fóre, ktoré sa venuje Cod. Výrazne to nezabralo. Pár dní tam bolo viac ľudí a potom ... ako vždy. Chalani sa prihlásia, prvú mapu, druhú mapu - dostanú na prdel a odchádzajú. Začnú vypisovať, že cheaty atď a aj tak ich hneď nevyhodím, ale snažím sa im to vysvetliť po dobrom. Navštívte server častejšie a zlepšite sa. Naviac za adminov máte body extra. Niektorý sa vrátia a niektorý nie. Oproti 52 a 62 je Yeddle k novým hráčom férovejší. V podstate ma každý rovnaké podmienky. Na spomínaných serveroch stačí mať vysoký lvl a nuke to istí. Takže z toho mi vyplýva, že hráči nechcú hrať bez výhôd oproti iným. Akoby chceli mať výhodu práve použitím týchto lvl odmien a takto ukazovať svoju sílu a zručnosť na bojisku. Je to tak a mám to vyskúšané. Lachy môže potvrdiť, keď sme na Aréne zmenili DMHC na server kde neboli clay, marty, laststand, heliny a ostatné vymoženosti. Server šiel s návštevnosťou dole. Takzvaný borci na serveroch, ktorý si kempli, zbierali body na nálety a heli zrazu zistili že sú v tabuľke skóre na konci a prestali server navštevovať. Mne osobne nastavenie Yeddle tak ako je vyhovuje. Ja by som to takto hral aj bez náletov atď., ale zrejme patrím do tej skupiny ľudí, ktorých je málo. Takže fakt neviem ako zvýšiť návštevnosť na servru, bez toho aby sa tam neurobil nejaký systém odmien za daný lvl a to ako som pochopil a za ten čas čo poznám Karla - nebude a ja osobne ho v tom podporujem. Možno sa nájde iný spôsob.
4 - TS nainštalované mám ale zatiaľ nevidím nejak extra potrebu ho použiť v rámci adminovania.
5 - Do toho kecať nebudem, to je na Karolvi.
Guest_Ib!za_*
Odesláno 8.04.2012 - 13:40
Odesláno 8.04.2012 - 14:25
@DODO - neres, na tebe to ani nesmeruju, stejne jako Lachy vim, ze jsme skupina, co si musi denni chleba obstaravat sama a tak to neresim takze se vubec nemusis ospravedlnovat. A ja i vidim, ze se na foru ucastnis ruznych diskuzi a debat, takze nemame co resit. A to s tim serverem taky neni otazka 3 dnu, ale nekolik tydnu, ne-li rovnou mesicu.
Dnes jsme s Lachym delali krovi na par minut a bylo hned zalidneno. Chce to proste kdyz je nekdo admin, tak aby neco delal, co ho dela adminem a ne jen "hura koukejte na me, mam symbol, jsem nekdo " nebo jeste lepe "hey, mam odznak, ja tu rozkazuju, vsichni me poslouchejte a konejte jak je moje vule, jinak budou bany"
... ale to nehrozi, ban lze rozdat uz jen pouze pres B3, max je kick pres AACP na par minut.
Dnes jsme s Lachym delali krovi na par minut a bylo hned zalidneno. Chce to proste kdyz je nekdo admin, tak aby neco delal, co ho dela adminem a ne jen "hura koukejte na me, mam symbol, jsem nekdo " nebo jeste lepe "hey, mam odznak, ja tu rozkazuju, vsichni me poslouchejte a konejte jak je moje vule, jinak budou bany"
... ale to nehrozi, ban lze rozdat uz jen pouze pres B3, max je kick pres AACP na par minut.
Odesláno 8.04.2012 - 23:11
tak jsem splacal nejaky banner, tezko rict, jeslti okay nebo ne, venoval jsem tomu asi dve minuty velikost GT banneru
Přiložené soubory
Odesláno 9.04.2012 - 16:39
Venuj tomu ešte ďalšie 2 minúty a bude to OK. Ak je to finálka, tak tiež dobre. Nahodím si to ako podpis na forko. Inak včera docela dobre křoví. Hneď tam bolo živšie. .. aj teraz sú tam šiesti, ale troška sa teraz šprtám v mape tak možno večer. Antifasatan to tam drží po kope.
Odesláno 9.04.2012 - 17:06
No nevim, jak rikam, je to jen chvilka co jsem tomu venoval, nemam zadny napad, co tam dat a tak jsem to radeji nechal jak to je ted, nez abych to zbytecne preplacaval....
Odesláno 9.04.2012 - 20:24
CharlieGoodEye dne 7.04.2012 - 16:23 napsal:
NemeckaFojak mohl dostat admina na SD, pod podminkou "zalidneni" serveru, jelikoz po jeho prichodu na DM nebo SD casto lidi odchazeji. Vysledek asi nemusim popisovat.
NemeckejFojak je bezpochyby silný hráč, ale veď o to práve ide. Ja som rád keď je na servere a zdolať sa dá aj on. Je s tým veľa práce ale o to väčšie potešenie z hry keď sa to podarí. Tak ako dnes a to som nepoužil 2 x AC130.
... inak dnes - slušná návštevnosť.
Odesláno 10.04.2012 - 00:15
Hele.... co ti budu povidat... vis moc dobre, ze kdyz prijdes na server, tak ja vypinam monitor, abys me aspon trochu stihal
Odesláno 10.04.2012 - 17:55
Tak preto! ... a ja že som tak dobrý.
Odesláno 10.04.2012 - 21:40
hehe, ale vis ze to je tvuj nabeh jak jsi jednou napsal, pockej ja si nasadim bryle aby jsi na to lepe videl a my pak postupne vymysleli, co nevypiname, abys nas stihal, ze to neni brylema
Myslim, ze tenkrat dokonce nekdo dosel tak daleko, ze hral bez monitoru, klavesnice, mysi, za behu vyndal ramky a sundal chladic z CPU, jen aby nebyl tak dobry a ostatni stihali XD a nakonec aby se nesmazil procesor, tak ho za behu radsi vyndal taky, aby se zbytecne nerozpoustel slot na desce....
Myslim, ze tenkrat dokonce nekdo dosel tak daleko, ze hral bez monitoru, klavesnice, mysi, za behu vyndal ramky a sundal chladic z CPU, jen aby nebyl tak dobry a ostatni stihali XD a nakonec aby se nesmazil procesor, tak ho za behu radsi vyndal taky, aby se zbytecne nerozpoustel slot na desce....
Odesláno 10.04.2012 - 22:19
Tak dobra - ja sa priznám. Nechcel som vyzerať ako žobrák, ktorý nemá na PC a tak som klamal. Hrajem Coda na tomto ale teraz v pondelok som si vyšibal balík penežoch a upgradujem na vyšší level : ... a máte po vtákoch. Potom už žiadne výhovorky. Tak co Karlíku - bledneš závistí?
Už nedostanem od Fojaka a od teba naprdel ako dnes.
Už nedostanem od Fojaka a od teba naprdel ako dnes.
Odesláno 10.04.2012 - 22:34
hehe....no neboj, ja zase neco vymyslim ted me nic nenapada, ale to prijde
Odesláno 16.04.2012 - 17:20
ZDRAVIM.Určitě se polepšim.Ted to moc nestiham.Jestli si jdu zahrat tak na chvili na 52. Tak zatim PORTOS alias KAPOS77
Odesláno 19.04.2012 - 10:06
Adminici, bojovy ukol:
Maprotace stoji za prd a ja to nahazel do kupy narychlo. Vyberte si par map, ktere by jste chteli videt na serveru a potom v jakem poradi a ja to zaridim. Pocet map je omezeny, drzte se kolem cisla 25
PS: nepiste ale stylem "ja bych tam dal tu mapu, jak na ni je tma a sviti tam zarovka v jedne mistnosti" ale normalne "mp_jmeno_mapy"
Maprotace stoji za prd a ja to nahazel do kupy narychlo. Vyberte si par map, ktere by jste chteli videt na serveru a potom v jakem poradi a ja to zaridim. Pocet map je omezeny, drzte se kolem cisla 25
PS: nepiste ale stylem "ja bych tam dal tu mapu, jak na ni je tma a sviti tam zarovka v jedne mistnosti" ale normalne "mp_jmeno_mapy"
Odesláno 19.04.2012 - 10:57
samozřejmě všechny mapy Yeddle
mp_4nuketown
mp_4t4scrap
mp_verla4
mp_toujane_beta
mp_backlot
mp_strike
mp_pow_rld
mp_shipmentx2
mp_skidrow
mp_dust3
mp_crash
mp_complex
mp_castle_v1
mp_docks
mp_fabrika
mp_fav
mp_fallout
mp_naout
mp_rusmata
mp_sharqi
mp_betatnl
mp_bridge2011
mp_uprise
mp_northport
mp_carentan
mp_garena
mp_kstoujane
mp_forlorn
mp_meanstreet2
mp_vukovar
Zatím mám tohle,ale je otázka,co snese MOD Yeddle Přidejte se i ostatní a zkusíme něco vybrat
mp_4nuketown
mp_4t4scrap
mp_verla4
mp_toujane_beta
mp_backlot
mp_strike
mp_pow_rld
mp_shipmentx2
mp_skidrow
mp_dust3
mp_crash
mp_complex
mp_castle_v1
mp_docks
mp_fabrika
mp_fav
mp_fallout
mp_naout
mp_rusmata
mp_sharqi
mp_betatnl
mp_bridge2011
mp_uprise
mp_northport
mp_carentan
mp_garena
mp_kstoujane
mp_forlorn
mp_meanstreet2
mp_vukovar
Zatím mám tohle,ale je otázka,co snese MOD Yeddle Přidejte se i ostatní a zkusíme něco vybrat
Příspěvek upravil Lachy: 20.04.2012 - 14:17
Odesláno 19.04.2012 - 11:15
Pre inpiraciu - zoznam map z #54:
mp_4hanoi, mp_4nuketown, mp_4t4scrap, mp_78busterville, mp_78railyard, mp_after_tchernobyl, mp_agroprom_x01, mp_al_jierz, mp_almeria, mp_aosta_valley, mp_apesgorod, mp_area52, mp_argel, mp_armshotel, mp_arnhem, mp_asylum, mp_ava_tumbleweed, mp_backlot_2, mp_balakan, mp_barn, mp_beltot, mp_beta, mp_betatnl, mp_bjwifi_port, mp_bjwifi_toujane, mp_borisbeta, mp_brdo, mp_brkout_v2, mp_burg, mp_burgundy_bulls, mp_caen, mp_cassino, mp_castle_v1, mp_cc_night, mp_cdi_mision_isla, mp_chaos_lm, mp_chateau, mp_chateau4, mp_citi_cemetery, mp_citi_facility, mp_citi_hotel, mp_citi_swamp, mp_ciudad_abandonada, mp_cloud_city, mp_cod4malta, mp_coldfront, mp_compact, mp_complex, mp_contamination_one, mp_convoyassault_v1, mp_crossroads, mp_ctan, mp_ctown_bc01, mp_dahman_b41, mp_dam, mp_dassance, mp_dawnville_rota1, mp_dc, mp_d_day_74_night, mp_de_nuke, mp_depot, mp_depot_n, mp_desertglory, mp_dhc_carentan_r, mp_docks, mp_docks_n, mp_doneck, mp_dust2_classic, mp_dust3, mp_dv, mp_equestrian, mp_e_streetstation, mp_fabrika, mp_fallout, mp_fatal_morgana, mp_fav, mp_ffctaksim, mp_first, mp_forlorn, mp_freeb, mp_fr_mogadishu_v2, mp_fr_pv1, mp_fr_street, mp_gisland_re, mp_grange, mp_gridiron, mp_heavensource, mp_henged, mp_hhk_basra, mp_hhk_castle2, mp_hhk_sandman, mp_highrise, mp_hillside, mp_hisar, mp_hk2, mp_hob_second_c, mp_hollow, mp_hqbattle, mp_humberstone, mp_impound, mp_incursion, mp_inferno, mp_insurgency, mp_inv, mp_invade, mp_iranian_embassy2, mp_jarak, mp_jor1, mp_kabul, mp_kabul_moh, mp_karachi, mp_karrak, mp_kgboffice, mp_kk_arena2, mp_kodash, mp_ksfact, mp_kstoujane, mp_lolv2nite, mp_lpost, mp_lumberyard, mp_lut_gholein, mp_MashtuurCity, mp_matroska, mp_meanstreet, mp_mirage_b3, mp_moh_sfrance_b1, mp_moh_stalingrad, mp_mom, mp_monastery_b1, mp_mtl_havoc, mp_mtl_the_rock, mp_mw2_term, mp_naout, mp_naout_n, mp_ndame, mp_normandy, mp_nova_crvenka, mp_nuenen4, mp_nuke, mp_nuketown, mp_nvabase2008_final, mp_oase_beta, mp_oldschool, mp_opcenter4, mp_overpass, mp_ovgrown, mp_pass, mp_pheasantrun, mp_pic, mp_powcamp, mp_pow_rld, mp_printery, mp_pripyat, mp_prod_test, mp_pval, mp_qmx_matmata, mp_railyard, mp_rd_xmas, mp_reach_final, mp_rebellion, mp_redzone, mp_remagen, mp_renan_bridge4, mp_rocketday, mp_rockridge, mp_roof_n, mp_rusmata, mp_russian_invasion, mp_sawmill, mp_sconsegrad, mp_scrap, mp_scrapyard, mp_selo, mp_sf_bc, mp_sharqi, mp_shipmentx2, mp_skidrow, mp_smalltownx, mp_southfrance, mp_sparta, mp_spbase, mp_sps_shx, mp_stadtrand, mp_stalingrad, mp_steamlab, mp_subway, mp_tempest, mp_the_hidden, mp_thera, mp_thunderville, mp_tigertown_v2, mp_toujane_beta, mp_town1078, mp_townville, mp_train, mp_treasure, mp_u7_trinsic, mp_uday_v1, mp_v2, mp_vac_2, mp_verla4, mp_village_s, mp_vukovar, mp_waldcamp, mp_warehouse_13, mp_winters_brecourt, mp_wolfsquare, mp_yard_n
Vytiahnute z konfigu na servery: grepnute, sednute, sortnute, uniquenute a echonutne - pocet 208 map???
mp_4hanoi, mp_4nuketown, mp_4t4scrap, mp_78busterville, mp_78railyard, mp_after_tchernobyl, mp_agroprom_x01, mp_al_jierz, mp_almeria, mp_aosta_valley, mp_apesgorod, mp_area52, mp_argel, mp_armshotel, mp_arnhem, mp_asylum, mp_ava_tumbleweed, mp_backlot_2, mp_balakan, mp_barn, mp_beltot, mp_beta, mp_betatnl, mp_bjwifi_port, mp_bjwifi_toujane, mp_borisbeta, mp_brdo, mp_brkout_v2, mp_burg, mp_burgundy_bulls, mp_caen, mp_cassino, mp_castle_v1, mp_cc_night, mp_cdi_mision_isla, mp_chaos_lm, mp_chateau, mp_chateau4, mp_citi_cemetery, mp_citi_facility, mp_citi_hotel, mp_citi_swamp, mp_ciudad_abandonada, mp_cloud_city, mp_cod4malta, mp_coldfront, mp_compact, mp_complex, mp_contamination_one, mp_convoyassault_v1, mp_crossroads, mp_ctan, mp_ctown_bc01, mp_dahman_b41, mp_dam, mp_dassance, mp_dawnville_rota1, mp_dc, mp_d_day_74_night, mp_de_nuke, mp_depot, mp_depot_n, mp_desertglory, mp_dhc_carentan_r, mp_docks, mp_docks_n, mp_doneck, mp_dust2_classic, mp_dust3, mp_dv, mp_equestrian, mp_e_streetstation, mp_fabrika, mp_fallout, mp_fatal_morgana, mp_fav, mp_ffctaksim, mp_first, mp_forlorn, mp_freeb, mp_fr_mogadishu_v2, mp_fr_pv1, mp_fr_street, mp_gisland_re, mp_grange, mp_gridiron, mp_heavensource, mp_henged, mp_hhk_basra, mp_hhk_castle2, mp_hhk_sandman, mp_highrise, mp_hillside, mp_hisar, mp_hk2, mp_hob_second_c, mp_hollow, mp_hqbattle, mp_humberstone, mp_impound, mp_incursion, mp_inferno, mp_insurgency, mp_inv, mp_invade, mp_iranian_embassy2, mp_jarak, mp_jor1, mp_kabul, mp_kabul_moh, mp_karachi, mp_karrak, mp_kgboffice, mp_kk_arena2, mp_kodash, mp_ksfact, mp_kstoujane, mp_lolv2nite, mp_lpost, mp_lumberyard, mp_lut_gholein, mp_MashtuurCity, mp_matroska, mp_meanstreet, mp_mirage_b3, mp_moh_sfrance_b1, mp_moh_stalingrad, mp_mom, mp_monastery_b1, mp_mtl_havoc, mp_mtl_the_rock, mp_mw2_term, mp_naout, mp_naout_n, mp_ndame, mp_normandy, mp_nova_crvenka, mp_nuenen4, mp_nuke, mp_nuketown, mp_nvabase2008_final, mp_oase_beta, mp_oldschool, mp_opcenter4, mp_overpass, mp_ovgrown, mp_pass, mp_pheasantrun, mp_pic, mp_powcamp, mp_pow_rld, mp_printery, mp_pripyat, mp_prod_test, mp_pval, mp_qmx_matmata, mp_railyard, mp_rd_xmas, mp_reach_final, mp_rebellion, mp_redzone, mp_remagen, mp_renan_bridge4, mp_rocketday, mp_rockridge, mp_roof_n, mp_rusmata, mp_russian_invasion, mp_sawmill, mp_sconsegrad, mp_scrap, mp_scrapyard, mp_selo, mp_sf_bc, mp_sharqi, mp_shipmentx2, mp_skidrow, mp_smalltownx, mp_southfrance, mp_sparta, mp_spbase, mp_sps_shx, mp_stadtrand, mp_stalingrad, mp_steamlab, mp_subway, mp_tempest, mp_the_hidden, mp_thera, mp_thunderville, mp_tigertown_v2, mp_toujane_beta, mp_town1078, mp_townville, mp_train, mp_treasure, mp_u7_trinsic, mp_uday_v1, mp_v2, mp_vac_2, mp_verla4, mp_village_s, mp_vukovar, mp_waldcamp, mp_warehouse_13, mp_winters_brecourt, mp_wolfsquare, mp_yard_n
Vytiahnute z konfigu na servery: grepnute, sednute, sortnute, uniquenute a echonutne - pocet 208 map???
Odesláno 19.04.2012 - 11:54
Presne tak. Je potrebné upraviť rotáciu máp tak aby nešli za sebou sniperské mapy alebo ako je to u mapy powcamp.
Ako prvú by som dal tú čo je tam kontajner na odpadky vedľa toho zeleného stromu, hneď pri tom baráku, Druhú tú čo je tam to koleso na zemi, tretiu ...
Pozriem večer keď prídem z práce a keď nebudú hráči na servru, lebo všetky mapy si podľa mena vybaviť neviem. Je tam minimálne aspoň jeden adept na vyhodenie z rotačky.
Ako prvú by som dal tú čo je tam kontajner na odpadky vedľa toho zeleného stromu, hneď pri tom baráku, Druhú tú čo je tam to koleso na zemi, tretiu ...
Pozriem večer keď prídem z práce a keď nebudú hráči na servru, lebo všetky mapy si podľa mena vybaviť neviem. Je tam minimálne aspoň jeden adept na vyhodenie z rotačky.
Odesláno 19.04.2012 - 14:57
Odesláno 19.04.2012 - 19:52
Už na tom pomaly pracujem. Hodím tu potom náhľady a nejako tú rotáciu spolu sklepeme. Inak zase bol seknutý server. Dal som do do kopy.
Odesláno 19.04.2012 - 20:16
Tyjo Dodo a nechces udelat samostatny topic jen s nahledama? Gametracker velikost staci naprosto... to by bylo perfektni pro orientaci ja nekde par GT nahledu mam, ale jsou stary a ani nevim jestli je jeste mam
Odesláno 19.04.2012 - 20:26
antifasatan dne 19.04.2012 - 14:57 napsal:
Hlavně aby to potom neblblo jako předtím
Odesláno 19.04.2012 - 23:01
Tak fajn. Suma, sumárum máme tam 61 máp z toho dve mapy ktoré blbnú. Predpokladám, že tieto do rotácie dávať nebudeme. Ide o mapu mp_terminal a mp_ancient_ultimate. Tie keď som navolil, tak rotácia zamrzla. Ostalo nám 59 máp a bolo by dobré pred tým ako tu nasekám náhľady, dohodnúť sa na počte máp pre rotáciu. Počet máp pre rotáciu je obmedzený a Karel spomínal niečo kolem 25. Ak by nevadilo navrhoval by som 30, lebo tých slušných máp je tam hodne, ďalšie mapy nechať mimo rotačku (navolí admin a map admin ak bude záujem) a niektoré úplne vyhodiť. Mám už minimálne 4, ktoré by som zmietol z pultu. Jenou z nich je Karlova prvá, kde podľa jeho slov neodhadol velikost. .... mp_yeddlemod_pripyat.
Odesláno 20.04.2012 - 16:44
Pripyat je srdcovka a nedavno jsem nasel zdrojak, takze je v.2 (dalsi zebriky a vlezy na budovy). Ale je to chutovka, takze v AACP podle nalady a lidi, do rotace ne, takovy mapy spis vyklidi server
Odesláno 20.04.2012 - 18:10
Jasné - z mojej strany taka malá provokačka. Len teraz som prišiel z práce a tak dúfam, že to už dnes nahodím. Len neviem ako tu dať. neviem aký je limit obrázkov v jednom príspevku. Dať to do raru a potom to budete musieť ťahať - tiež nie najlepšie riešenie. Počas práce to ešte premyslím. Karle - ten topic s náhľadmi urobiť môžem keď ukončíme nastavenie rotácie a budeme presne vedieť ktoré mapy budu aktuálne. Screeny mám a teraz ich trošku upravujem. Robota na nejaké 2 hodiny a dúfam že potom to tu už konečne nahodím.
Odesláno 20.04.2012 - 23:01
Odesláno 21.04.2012 - 00:24
Sry - dnes som to už nestihol, ale už sme to s Maršálem poriešili ako to tu nahádzať. Uvidíme ako sa vyvinie zajtrajší deň. Už mi stará nakázala, že musím s ňou po obede skočiť do nejakej dediny po zeminu na sadenie či čo. Už teraz mám nervy, že chce môjho bavoráka upgradovať na vetriesku. ... je normálna? Zas ho budem čistiť celý deň a len nedávno som ho voskoval.
edit: malo by to vyzerať zhruba takto:
mp_castle_v1
... atď, atď, len trošku strpenia. Ak treba niečo zmeniť (názov mapy, veľkosť obrázku a čo ja viem čo ešte) tak prosím návrhy. Nech to tu nedávam všetko a nakoniec to bude k ničomu. Radšej to budem prerábať pár hodín ale nech to ma účel.
Asi menší náhlad - co?
edit: malo by to vyzerať zhruba takto:
mp_castle_v1
... atď, atď, len trošku strpenia. Ak treba niečo zmeniť (názov mapy, veľkosť obrázku a čo ja viem čo ešte) tak prosím návrhy. Nech to tu nedávam všetko a nakoniec to bude k ničomu. Radšej to budem prerábať pár hodín ale nech to ma účel.
Asi menší náhlad - co?
Příspěvek upravil doDo': 21.04.2012 - 00:49
Odesláno 21.04.2012 - 13:20
Konečne sa mi to podarilo dokončiť a tak tu je môj návrh na rotáciu máp. Je to len môj návrh a očakávam, že každý zainteresovaný sa k tomu vyjadrí a predloží ten svoj.
Navrhujem tieto mapy a v tomto poradí:
mp_castle_v1
mp_forlorn
mp_betat
mp_dust3
mp_carentan
mp_skidrow
mp_powcamp
mp_jor1
mp_fav
mp_yeddlemod_wasteland
mp_yeddlemod_prdel