Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

*UVVB* clan

• Zamčené téma Téma je zamčeno
86 odpovědí na toto téma

Dejv

Private

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 29 Příspěvků:
52
*UVVB* clan banda lidi co si daji pred nick zminovane *UVVB* a zalezou spolu do jednoho teamu 6 lidi proti zbytku a jeste kevsemu si spolu zalezou na TS neda se hrat zadam o vireseni
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
jj potvrzuji :yesek5:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

dejve... jeste nedavno jsi hral zcela stejnym zpusobem a dnes to vadi?

stejne vyjadruji svuj nesouhlas s provozovanim clanwars na publicu, obzvlast na serveru 54... mozna je na case zrusit moznost vyberu tymu stejne jako na tacticalu a ponechat jen "auto assign". Prosim vedeni o zvazeni...

54 je hodne specificky server, jina sorta lidi nez na jinych serverech. "Taktika 77" tam proste nema byt.

Dejv

Private

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 29 Příspěvků:
52
my jsme byly 3 oni hraji 7 lidi proti zbytku to je desny to je proste moc todle!!!!! :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch:

Dreamon-Benny

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 91 Příspěvků:
136
Kluci z UVVB nechápu vás nejdřív jste řvali na 77 a těka uděláte to samý se proberte.Bežte si hrát na promod jako klan a né že to budete kosit na 54 omg

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
ibiza, drah, brown... hosi, jako sponzori neboli hraci s vyssi power, si nemuzete delat co chcete... ted jsem v praci, ale jestli mi budete delat bordel na 54, tak seredne narazite.

Guest_Ib!za_*

• Host
Ahoj. Nechci tady dělat zbytečné rozruchy ani nechci žádné problémy, ale když bude x lidí z našeho klanu v teamu X a x lidí z našeho klanu v teamu Y tak se pak zase bude nadávat, že si radíme atd. Toť asi vše z mé strany

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • HLSW:Lisyn7
  • xFire:legolama
  • LocationSemice
kazdou chvili spolu sme na TS a hrajem a radime si atd. ale az kdyz si dame klan tag tk se to zacne resit...

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
protoze to proste lysine vypada blbe... nikdy to ale nebylo v takovem rozsahu, kdyz se ale domluvi hned 5-6 hracu, je problem.

Snad ukecam vedeni, aby zatrhlo volbu tymu a jedinou moznosti pro vas byl "auto assign". Tim se vse vyresi a bude se predchazet podobnym problemum.

Ale fakt zajimavy jak infantilne se nekteri chovaji. Nedavno verejne vystupovani proti 77 a jejich taktice a dnes dela to same v dvojnasobnem meritku, ze Drahu? chces to anglicky

Příspěvek upravil Briki: 6.04.2012 - 15:58

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
nevim co delali 77 jestli hrali spolu nebo co ale nic sem proti nim nemel :/ at hrajou spolu proc by me to melo vadit kdyz budu hrat proti nim a prohravat? je to jen hra a casem se proti nim naucis hrat nebo si zvyknes

Guest_Ib!za_*

• Host
jj musim souhlasit.. kdyby se třeba BV/Old/Rr-Lc narvali do jednoho teamu, ale prohrávali by (nebo by to bylo nějak vyrovnané ty síly), tak by nebyl problém, ale když jsme se my schodli že půjdem do jednoho teamu a vyhrávali jsme to, tak už problém byl.

Guest_draH_*

• Host
Dik Briki i dont need translation,i understand the 2 words

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
me je to jedno ale briki myslel so nad tim ze kdyz tam bude jen auto tak ze budou rikat nase pozice??? zkousel si myslet na tohle tim nic neviresis bud budou spolu a nebo si budou radit takze je to jedno tot muj nazor na auto ale me je to jedno no
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
pozice si lidi rikaj i ted a bez tymu kdyz sou spolu jinde na TS nez mezi vsema ostatnima tkze v tomhle by se podle me nic nezmenilo
ale stejne clovek kolikrat vi kde kdo je a stejne mu to nepomuze a zabijou ho...

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Tak jsem si tu krapet početl a abych k tomu dodal své...

Zmíněný klan jsem potkal zatím jen párkrát, a k tomuhle problému o týmech bych jen dodal, že to že jsou spolu v týmu z nich nedělá neporazitelné, nicméně, někteří hráči se můžou cítit znevýhodňění, právě kvůli tomu, že to může mít daný klan nacvičené popř. si radit na TS. Dalo by se to částečně vyřešit, jak už zmínil Briki, auto assignem.
Tady už jde ale spíše o problém s TS, ne jednou jsem byl na TS a stejně tak jsem se tam ne jednou setkal s tím, že si hráči z jednoho týmu prozrazují pozice svých spoluhráčů nebo chcete-li těch, kteří nejsou na TS. Tohle je podle mě problém, a tohle by se podle mne mělo také řešit, i když sám se přiznám že nevím jak, protože tohle je jen o charakteru hráčů...Je to smutné ale je to tak.
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
to se resit neda ... vzdycky se najdou lidi kteri si budou nejak radit a je jedno jestli na TS muze byt i jinde nebo na jinem TS a s tim nic neudelas

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Prečo by sa to nedalo riešiť ? My sme si na 28 občas dali JoSO vs Trool, a boli tam tiez aj iní hráči a nikto nemal problém. Boha je to hra, tak tu prestaňte plakať chalani. Ak je hráč dobrý tak nemusí byť v týme. A ak hľadáte riešenie, ako sa vzoprieť týmto CW na public serveroch, riešenie je asi takéto : ts.4gf.cz, sú tam public miestnosti do ktorých sa môže pripojiť každý. Tam si hráči môžu hovoriť a nemusia sa vôbec poznať. Zároveň sa aj spoznajú. :)

Nerozumiem tomu, je to len hra, tak z nich prestaňte robiť oceľových panáčikov. Auto assign je taká hlúposť, sorry Briki, nemám proti tebe nič, ale je to blbosť. Každý hráč má právo na voľbu týmu bez ohľadu na to koľko ich tam je. Všade funguje autoballance. :)

PS : kto nemá majk, je v nevýhode. :) čo už... :D a ten kto má psychický blok kecať s cudzími ľuďmi, je outsider :)

Prosím, nemínuskujte ma, nenapísal som nič čo by mohlo dehonestovať server alebo úroveň hráčov. Ďakujem :)

S pozdravom Trojan

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 213 Příspěvků:
392
Ale to už psali tady někteří přede mnou. Reakce dejva je podle mě důsledek stěžovaní na 77, po kterým sme nedělali žádný rozbroje a normálně sme si ty 77 smazali. Takže se mu nemůžete divit, že to taky napsal že se mu to nelíbí. Každý si sahne do svědomí. Hlavně 77 nebyl žádný klan a jestli si dobře vzpomínám tak to byl takový menší protest na odebrání práv Mizákovy(nejsem si jistl ale jestli to bylo přesně kůli tomu)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
auto assign je napad, ktery tu uz je nejakou dobu a prave toto by vse vyresilo... pokud si trojane hrajete na 28 proti troolum a je to vyrovnane, tak proc ne, vase volba. Ale 54 je specificky server, specificka komunita lidi. Pokud tam zacne 6 lidi zbrojit proti ostatnim, tak je neco spatne a ja osobne nechci, aby se podstata 54 zmenila na bezny public server.

Pokud jsou hraci jednoho klanu v rozdilnych tymech a radi si pres jakykoli komunikator, pak je to obycejny podvod na ferove hrajici. A hraci, kteri se k necemu takovemu snizi, nejsou hraci... Ja, klokan, mechous (klantag Anti) se pripojujeme pres autoassign a malokdy se stane, ze jsme v tymu spolecne. Pokud se jiz tak stane, hrajeme blaznivy rush a vychutnavame si pobyt na prednich prickach tabulky. Jenze to je dilo nahody, nikoliv cilena zalezitost. Pokud jsme v rozdilnych tymech, nikdy si neradime, protoze to proste je proti nasemu presvedceni.

Na 54 trvam na zachovani fairplay...

Dejv

Private

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 29 Příspěvků:
52
Souhlasim z Brikousem. Napriklad BV tech je taky dost ale nestalo se mi nekdy ze by todle delali ze by vsichni nalitli do jednoho teamu a hrali proti vsem zalezli si spolu na TS.
A navic kdyz hraji fakt timove a chodi spolu a ostatni hraci to nedelaji kolikrat nehrajou ani SaD a kempi na respech. Tak to jeden clovek nezachrani. A nazor automaticke rozdeleni hracu, nevidim v tom problem.

Ano jak rika kopecek je to protest.
Nanas si stezovali kvuli tomu ze jseme 3 kamaradi hrali spolu,chapu ze to nekomu vadilo.
Napsali topic s tiznosti ze hrajem spolu a jak jsme se zachovali MY? 77 zmizelo zady keci a je klid.

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
Jasné Briki, preto nechem aby si to zobral zle, pokial sa AA presadí tak nech sa páči. Na 54 to uvítam, aj keď tam moc nehrám... Takže mne je to v podstate jedno, ja som len napísal čo som mal na jazyku :)

S pozdravom Trojan

Dejv

Private

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 29 Příspěvků:
52
Dekuji trojan za tvuj nazor kazdy nazor je vitany :yesek5: :yesek5: :yesek5:

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
Mě by nevadilo kdyby šlo 6 lidí do stejneho týmu. Ja taky chodím vždy k Opfor či spetnaz na 28 protože patřím k tým "hodným" a když je nevýhoda třeba 8 na 4 tak vždy jak umřu tak se to snažím vyrovnat ale pokud jde 6 k jednomu a 3 k druhému a nejdou balance tak to svědčí už asi o nízkém ICQ.

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
Ale občas se stane že jdu do jednoho týmu a moje faninky na 4gf chodí pořád za mnou protože ví jak hraju

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
no prave co kolikrat slysim i od adminu ze tu nikdo nehraje SaD na 54 a nehrajou teamove kazdy den to slysim ze nikdo nehraje teamove jen tu litaji pro killy a tk my si zalozime tym hrajem tymove a ted si stezujete na tohle a kdyz sme ve stejnym teamu proc by jsme si nemohli radit??? sem s ibizou na TS spolu hrajem kazdy v jinym tymu neradim mu a jemu se i tak dari a pride konev ze si radime hodi nas k ostatnim v pohode po hodine hrajem ve stejnym tymu a radime si kdyz nas zabijou tk treba odkud a zase je to problem ... a co jako kdyby jsme ty clantagy nemeli a tenhle tym se slozil z autoassign akorat by sme tk byly kazdou mapu stejne ja porad nevim co je tu za problem

Guest_Ib!za_*

• Host
Lisyne :yesek5: :yesek5: :yesek5: +1 :perfect: :thumbsup:

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekdejv dne 6.04.2012 - 19:21 napsal:

Souhlasim z Brikousem. Napriklad BV tech je taky dost ale nestalo se mi nekdy ze by todle delali ze by vsichni nalitli do jednoho teamu a hrali proti vsem zalezli si spolu na TS.
A navic kdyz hraji fakt timove a chodi spolu a ostatni hraci to nedelaji kolikrat nehrajou ani SaD a kempi na respech. Tak to jeden clovek nezachrani. A nazor automaticke rozdeleni hracu, nevidim v tom problem.

Ano jak rika kopecek je to protest.
Nanas si stezovali kvuli tomu ze jseme 3 kamaradi hrali spolu,chapu ze to nekomu vadilo.
Napsali topic s tiznosti ze hrajem spolu a jak jsme se zachovali MY? 77 zmizelo zady keci a je klid.

Divil by jsi se Dejve, právě BV je jediný klan, se kterým když jsem hrál a bylo tam dost jejich členů, tak mě furt žádali o to, abych přešel do druhé týmu a přenechal místo pro dalšího z jejich, nebo-li aby všichni byli pohromadě proti zbytku :) Vrchol byl když jsem odmítl a jistí nejmenovaní na mne začali být vulgární :)
Odeslaný obrázek

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekCrusader Lisyn7 dne 6.04.2012 - 19:51 napsal:

no prave co kolikrat slysim i od adminu ze tu nikdo nehraje SaD na 54 a nehrajou teamove kazdy den to slysim ze nikdo nehraje teamove jen tu litaji pro killy a tk my si zalozime tym hrajem tymove a ted si stezujete na tohle a kdyz sme ve stejnym teamu proc by jsme si nemohli radit??? sem s ibizou na TS spolu hrajem kazdy v jinym tymu neradim mu a jemu se i tak dari a pride konev ze si radime hodi nas k ostatnim v pohode po hodine hrajem ve stejnym tymu a radime si kdyz nas zabijou tk treba odkud a zase je to problem ... a co jako kdyby jsme ty clantagy nemeli a tenhle tym se slozil z autoassign akorat by sme tk byly kazdou mapu stejne ja porad nevim co je tu za problem

Lysine, nechtěl jsem a ani nechci ukazovat na tebe nebo Ibizáka, týká se to jen jistých mladších jedinců, kteří by si měli sami sáhnout do svědomí, protože takhle jak tu píšeš, že to třeba chodí u tebe a Ibizáka neznamená, že je každý takhle v uvozovkách čestný hráč.
Odeslaný obrázek

Dejv

Private

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 29 Příspěvků:
52
Ibizo chapu ze se ti neliby moje komentare proti tobe ale nemusis pokazde davat minus dekuji

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekBulos123 dne 6.04.2012 - 19:48 napsal:

Ale občas se stane že jdu do jednoho týmu a moje faninky na 4gf chodí pořád za mnou protože ví jak hraju

I tobě musim odpověděť, když už jsem v tom. :D Musím přiznat, že na 26ku chodim jen v případě, že je na 54ce moc lidí nebo nikdo :D A opravdu nevím, jestli jsem se s tebou už ve hře setkal, ale to s těma faninkama bych chtěl jednou vidět :D :D
Odeslaný obrázek

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • 130 Příspěvků:
228
Briki s automatickym rozdelenim do teamu to je sice pekna vec ale lidi to nedelaji a chodi si zahrat s kamosem nebo Faninkama :D takze by hraci byly proti :-/ ale vyresilo by to spoustu stiznosti.

Ale kdyz se zamyslime nad timto problemem tak je nevyresitelny. At maji CLANTAG pred jmenem nebo ne budou v 1 teamu tak si lide budou stezovat pokud vi ze jsou spolu na TS tim ze si pridali CLANTAG pouze zviraznily to ze hraju spolua sou to kamodsi a pritahuji an sebe tim vetsi pozornost. ale Vetsina hracu si stejne bude stezovat, dit to vsichni zanme jeden si stezuje na to ze granat ma velkej dosah, nebo ze tahle zbran prostreli vic tahle zas min. je to hadani o malickostech ktere kazi akorad hru.

k BVckam Dejve mockrat sem ej videl an 54 jak jsou vsichni v 1 teamu dokonce nekde na FB je aj Screen jak sou vsichni v 1 teamu proti zbytku.
takze to jde jen o to ze si to treba neviddel.

Příspěvek upravil Seeker: 6.04.2012 - 21:50

Odeslaný obrázek

Dejv

Private

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 29 Příspěvků:
52
je moznost ze jsem tam spis nebyl a me to nejak extra nevadi at si hrajou. Ja jen kdyz trestali nas zato ze jsme spolu v teamu 3 tak si myslim kdyz hraji 7 spolu v teamu ze to je uz moc. Nikoho by nezabylo kdyby si to treba jen na 54 serveru smazali ty clanovy skratky a td. a nekde jinde si to zase pripsali. muj nazor.

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • 130 Příspěvků:
228
Dobre vis ze porad by byly stejne narazky na to ze hraji spolu na TS, atd i kdyby nemeli clantag od jinych hracu . ;)
Odeslaný obrázek

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
clantag nebo ne je to stejny jako to bylo predtim jen ze mame ct ... a to ze sme byly 3 mapy po sobe spolu a to v 5 nic neznamena jinak celou dobu hrajem kazdy v jinym tymu jk nas to rozdeli

Crusader Lisyn7

Corporal Silver

• Člen
  • 115 Příspěvků:
89
  • LocationSemice
a tak muzes v tom najit i vyhody treba kdyz zabijes jednoho z nas budes vedet ze on te hned bonznul ostatnim odkus si ho zabil :D nemusis pk hned nadavat na wh a jk o tobe vedet a usetrime kecu o cheatrech a bude to jaky sme lamky ze si radime :D

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • LocationNitra
Riešite úplne banality, jednoducho to nechajte tak a to je najlepšie čo môžete spraviť. To, že ma CT je totálna bejkovina. Nič sa jeho odobratím nezmení. Každý si môže zmeniť meno na aké chce ( na také, ktoré je dostupné ). Takže sa môžu kľudne všetci premenovať. A aj tak budú na TS. Je to úplna hlúposť.

Doteraz to nikomu nikdy nevadilo :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Mam pocit, ze tu nikdo porad nepochopil o co tu skutecne jde...
Server 54 je z velke casti navstevovan lidmi, kteri uz nejsou skolou povinni, kteri toho maji za cely den v praci plny zuby a chteji na chvili "vypnout". Drive jsme byli vsichni na jednom channelu a slo to bez problemu, komunikace, hra... Ted se to zacalo rozdelovat a hrat "klan vs vsichni ostatni". Jde o to, ze se timto skupinkovanim jednoznacne zvyhodnujete oproti ostatnim, kteri TSko pouzivaji na reci typu "co tvoje stara?". Pokud je Ibiza tak uzasnej, ze nepotrebuje poradit, pak proc si radit? Takovy trochu schizofrenni uvazovani "my si radime, ale nepotrebujeme to".

Lysin: pokud nekdo bezi s bombou a zbytek tymu bezi na druhy konec mapy, pak ano, nadavame, ze nehraji SaD. Ale soucasny stav rusi pohodu, ktera na 54 vzdy vladla. Jednou hraci nadavaji na tohle, podruhe na neco jineho, ale porad jsme na publicu a tam patri spontanni smysl pro taktiku a ne cilena snaha o ovladani serveru.

Ja osobne si pohlidam, kteri hraci se skupinkuji, a pripadne rozhazim po obou tymech. A pokud si budete radit z protitymu, tak jste obycejni "pfff". Na TS na kanale 54 obcas nekdo zahlasi pozici nekoho z vlastniho tymu a okamzite je napomenut, ze se to proste nedela. Ohledne BV se da rict jedno... obcas jsou v jednom tymu, ale na TS to neni o klanove taktice.

Ja a spousta dalsich bereme server 54 jako svou druhou domovinu. Pokud se nekdo bude snazit nam toto vzit, musi ocekavat protiakci.

Navic prosim hrace jinych serveru, aby se nam do debaty nepletli, thx

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
vubec si neporadi kdyz budou prohazenych v teamech.... kidi budou jeste vic brecet

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
hele phile, o charakteru vetsiny hracu na 54 nemas ty ani tuseni... Ja osobne jim verim, ze hraji fer, coz se o tobe rict neda.

T3ror!sT pHiLxD

Gunner Gold

• Zabanovany
  • 82 Příspěvků:
-85
pan chytrej

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních