Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Mod OBSCURITI

Mod

• Nemůžete odpovědět na toto téma
22 odpovědí na toto téma

Aras

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
24
  • HLSW:Skunek
  • LocationLouny ČR
Zdravím , chtěl bych vám sem poslat jeden dost dobrý mod . Nevím zda tento mod neni na #64 MIX , ale bylo by dobré kdyby tento mod měl vlastní server . Jedná se o mod velmi podobný DEATH-RUNU ale nejsou tama překážky ani levely , je to něco jako promod se všemi perky a zbraněmi . Vždy se vybere jeden hráč a ten je , dejme tomu "PREDáTOR" ( Predátor se mohl ve filmu zneviditelnit ) ano , zde je "PREDáTOR" neviditelný a loví ostatní hráče . Ostatní hráči musí přežit v časovém limitu nebo "PREDáTORA" zabít . Tento mod je docela dost dobrý jak v reflexech tak i v zábavě . Myslím si že by bylo dost dobré mít tento mod na 4gf.cz .

PS: Nevěděl jsem kam to napsat tak sem to napsal do Tvorba Modu ... IP serveru na kterém tento mod je klidně pošlu nevím jesi by to byla REKLAMA kdybych to napsal sem ...

Děkuji $kun3k
Arasek děkuje :D x)

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
OBSURITY pokud se nepletu hraval sem ho na kasanosu byl to good mod me bavil byl fakt good (jako BTD zombici) pro me ano ale zalezi jestli by tam nekdo chodil
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Aras

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 23 Příspěvků:
24
  • LocationLouny ČR
já si myslím že každý by to skusil a mohlo by to lidi zabavit na dobrou dobu ....

Darksiders

Private 1st Class

• Člen
  • 52 Příspěvků:
33
a prečo nie, môže to byť sranda ^^

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Jasně byl na casanosu a velmi dobrý mód ale mi tu vod toho nejsme no to musí posoudit jiní. :unsure2:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Aras

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 23 Příspěvků:
24
  • LocationLouny ČR
Myslím že by to lidi mohlo bavit , když jeden čas byly zombíci ( #57 ) nejhranější server ... ještě bych nějak udělal aby ten OBSCURITI byl na lvl :) aby byla vetsi sranda :)

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
jo no na lvl este ale jak rikal george zalezi na vyssich mistech jestli se do tohoto projektu pusti
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Aras

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 23 Příspěvků:
24
  • LocationLouny ČR
já myslím že by to mohli skusit protože se jim to může vyplatit ... jako Death-Run jednou to skusí a už nepustí a tohle je sranda docela dobrá : řikáš si ted si an něj počíhám tady a pořád nic ... a najednou na vás vylítne přez zed ... je to sranda a hlavně by to bavilo CAMPERY protože tam se jen kempí ... docela bych byl rád kdyby se do toho pustili

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370
hrál jsem ho jednou a vypadal velmi zajímavě a bylo by to dobré a lepší jak na Serveru #50 Dem jsem pro to zkusit

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
Já to nehrál ale pokud je to tohle: http://www.youtube.c...h?v=euUVIC9ayQQ tak to bude zábava podlě mě a pokud tam bude i takováhle hudba hrát bude to lepši než se dívat večer na horor :) takže :smile_yes:

Aras

Private

• Topic Starter
  • Člen
  • 23 Příspěvků:
24
  • LocationLouny ČR
Ano ano toto je ono .... byl bych velmi rád kdyb to admini rozjeli , pokud to rozjedou at mi prosim napoisou :) :D

Příspěvek upravil Libunda: 25.05.2012 - 08:03
Necituj poslední příspěvek, je to zbytečné...

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034
Az se rozhodnem tak verdikt napisem zde. Nebudem nikomu kvulitomu psat PM

Jackson

Private

• Člen
  • 26 Příspěvků:
10
Taky bych byl pro obscuriti je to zábavá :sm548: myslím že tu už byl,nebo to byl na Kasanosu :yesek5:

Ron

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
1
Luxus :D Tak to by tady opravdu mělo být :)

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá
Více než zajímavý mod, rozhodně hlasuju PRO !!!

Apple

Sergeant Silver

• Člen
  • 235 Příspěvků:
51
Hele moze to byt sranda bolo by dobre urobit taky server a hele Aras mas ip na ten server skusim to

GRIM

Recruit

• Člen
  • 10 Příspěvků:
4
Taky jsem hrával na kasanosu moc dobrý mod , snad ho vedení schválí. ^_^

Liška

Master Sergeant Silver

• Člen
  • 270 Příspěvků:
132
poporuji návrh! :)

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
no to můžeš ale je ti to houby platný :D ten mod tu nikdy nebude :D

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509

Zobrazit příspěvekCol!ar dne 30.11.2012 - 01:29 napsal:

no to můžeš ale je ti to houby platný :D ten mod tu nikdy nebude :D

nikdy nehovor nikdy nehovor nikdy

Apple

Sergeant Silver

• Člen
  • 235 Příspěvků:
51
Musi :D

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506
Tento mód jsem se snažila rozběhnout před pár lety na TWSE na popud hráčů na CS:S. Udělal se pro to server, přichystal se mód a do nekonečna jsem procházela mapy, které by se pro to hodily, aby to mělo nějakou úroveň. Vypadalo to téměř stejně, jako tato modifikace na CoD. No a když jsme měli vše hotové, tak hráči nikde. Hlavně, že si to děcka div nevybrečeli, ať můžou mít takovýto server. To větší úspěch měl war3 server, byť jen na chvilku.

Pokud se něco takového zde zrealizuje, tak jen doufám, že server nedopadne jak ten na TWSE. Byla by to škoda práce lidí, co na tom stráví svůj volný čas a vše přijde vniveč. :( Ale tak snad zde hráči vědí, co chtějí ... teda aspoň doufám. :)

Já osobně DeathRun, Zombie ani jiné modifikace codka nehraji. Asi vždy zůstanu u starého dobrého SaD. ^_^

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
číčo mě modrý hvězdičky řekli NIKDY a když ještě vezmu to že posledně tu lidi chtěli SW mod a ten bohužel z více důvodů taky moc nedopadl dá se od toho odvodit i tento mod :) tudíž já dost pochybuji :) nebudu sem psát přímo kdo mi to z modrých hvězdiček řekl nechci zde vyvolávat nějaký konflikt :) ale když si vezmu co všechno máte v plánu dodělat: klienta + určitě upgradovat OW MOD + určitě něco s DR + určitě dalších X věcí tak si myslím že slovo nikdy není zas tak nereálné :)

STEAM ÚČET Col!ar full

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních