Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

změny na serveru 54

mapy XP

83 odpovědí na toto téma

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
cleane, my nemluvime o novych hracich, vis o tom, ze nove hrace radi uvitame na serveru a chovame se k nim trochu jinak...

ale od hracu s levelem 100+ ocekavam, ze nezustanou na respu za attack, ze cilene kempi, i kdyz maji mazat k bombe... Kdyz ti tam nabehne 5hracu level 100+, vyhodi najednou 15granatu a 5 nervaku a pak si sedne do rohu (v pripade jednoho klanu dokonce zalehnout jak v reklame na matrace) - to jsou mimo jine presne ty zalezitosti, kvuli kterym jsi ty leavnul codko. Situace 15nadu +5nervaku je bohuzel dost realna.

Rozvijime tady debatu, cekam reakce lidi, cekam nejake zavery, ktere pak budeme moci prezentovat vyvojarum.

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 213 Příspěvků:
392
Briki mě se ty nápady zamlouvají všemy 10 :D už aby to bylo :D ale jestli uhořím někdy na druhý stan tak mě asi šibne :D zdar vaše KopA :D

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Jo Krása Briki snížit xp za nad paráda doufam že konečně přestanou lítat houfně :D
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • 270 Příspěvků:
676
Neprestanou,nechapes ze nady se hazi z jedineho duvodu - a to ne exp ale snizit na zacatku hry pocet nepratel a pomoci tak bud teamu nebo tobe jako poslednimu prezivsimu - u granatu jsem nikdy nemyslel na exp jen na to jak snizit pocet enemy tak to aspon vidim ja....
Na exp myslim jen pokud vidim bombu,auto nebo vybusny sud :) neni lepsi veci ktera te naexpi :)

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
ale ne když se to hází neustále a navíc to přeletí tři baraky mě řekni jestli ty nady jsou z papíru nebo čeho :(

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • 270 Příspěvků:
676
Spis naopak,logicky by nic neuleteli jen tezka vec doleti daleko,pokud nepocitas silu k tomu vynalozenou :)
Hod si papirovou kulickou a uvidis kam doleti :)
Takze ten nad vazi zhruba .... 2-4 kila max 5 :)

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Markusi ale tech co chtěj vyhrát je málo jen ty starý hráči. Většinu team vůbec nezajímá jen xp to ja samé tijo já zabil granátem 3 tijo to je expů jé plynem 5 hurá atd.Takže to snížení účinku granátu a snížení xp je podle mě správná volba.

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 8.06.2012 - 11:43

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
pánové kdysi... jsem měl s remienem debatu ohledně SAD/TDM/DM a od remiena padlo slovní spojení: "asi to udělám, tak že na SAD (54 only ?) se hráč bude smět připojit až po dosažení určitého lvlu"
Snad jsem to citoval správně je to už delší dobu.

ještě k mé osobě: Já hraju na krásu a ne na expy- (no camp) viz skorpik+rpg, ninja class(možná někdo víte jaký je :ph34r: ) , m14 , g36 k tomu perky stopping power,maska/u ninja class ds

ale zas pokud se nepovede jedna z úprav co jsi psal briki, tak je to na nic , protože budu čekat až si tatrmani vyházej nady a mezitim budu mít stan, tak to zas chce nějaky kompromis (aby se napřiklad počitaly za život naběhane metry a pokud do minuty neuběhne trasu , která je dlouhá alespoň k plantu, tak má stan) . monža by nebylo na škodu u 3x nadu zvýšit váhu, jako je u clay a nechat jim potom jestě poloviční váhu, jako že si shovavaj pojistky do kapes.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
už jsem to psal jinde, ale napíšu to tu znovu - snížil bych dolet nadů aby se nedali přehazovat paneláky a házet je přez celou mapu, účinnost bych zachoval a stejně tak i xp - není umění hodit nad z respu, ale dají se s ním udělat i krásné killy později během kola. Ten dosah nadu by to dle mého názoru vyřešil - omlouvám se, že se opakuji
Odeslaný obrázek

Bulos123

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
228
nwm jestli to tu je ale mapa mp_bhf_vimy nevim jestli je to správně ale nedá se skoro hrát 1. plant a mnoho lidí co tam hrali si pořád stěžovalo na nějaký bugy ale nwm jaké většinou v těch tunelech

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
mrknem na to, diky za nahlaseni

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Briki nevím přesný nazev Blue něco prý nová mapa nevím :( ale jeto čtverec a v mým a nekterých i jinych chráčů je to spíš mapa TDM nebo DM ale nicméně to není mapa pro SAD moc malá kdyžtak zapremýšlejte jestli nepude vyškrknout popřípadě pošlu k večeru screen jsem na jiným pc a nemám tu call od duty 4 :)

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
edituj zde svuj prispevek a staci napsat nazev mapy... pridani map, ktere jsou "blue", to je Remienova prace, takze je potreba na to upozornit... probereme to, ale konecne slovo ma ale Remik

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekBris dne 17.06.2012 - 12:47 napsal:

Briki nevím přesný nazev Blue něco prý nová mapa nevím :( ale jeto čtverec a v mým a nekterých i jinych chráčů je to spíš mapa TDM nebo DM ale nicméně to není mapa pro SAD moc malá kdyžtak zapremýšlejte jestli nepude vyškrknout popřípadě pošlu k večeru screen jsem na jiným pc a nemám tu call od duty 4 :)

mapa MP_blue_river

Ještě že v downloadu jsou nazvy a obrázky map jinak bych to asi nenašel,super pánové za tuhle věcičku :)

Příspěvek upravil Bris: 18.06.2012 - 14:01

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia

Zobrazit příspěvekCleanerman dne 8.06.2012 - 08:00 napsal:

jen bych řekl pár slov k tomu kempení. Pánové, co tu hrajete delší dobu a ty mapy jakž takž znáte - vám se to povídá, ale vžijte se taky do kůže hráče neostříleného, který navíc nezná mapu a ani netuší, zpoza kterého rohu či keře na něj vyskočí rushující briketák a dá mu hedku. Tak prostě někam zaleze a kouká co se bude dít. U délehrajících hráčů je to prasárna - uznávám
ja na to poviem tolko, aj ked mapu nepoznam idem do toho po hlave, ak som attack, a tak sa najlepsie tu ktoru mapku naucim co kde je. moj nazor.
a to s tym, ze na druhy krat niekoho upali je super vec, mozno by som prijal radsej este to, ze namiesto druheho stanu, by kempera oznacilo (modra sipocka "kill") - neviem ale ci je to zrealizovatelne :)

Příspěvek upravil aaale®: 18.06.2012 - 15:55

Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Musim uznat od včerejška co R3mien Zapnul Teamkill už se mi na 54 hraje mnohem lépe lidé jsou opatrnější v tom jestli mají či nemají hodit granát či nervák teď je to balada na nervy.
Osobně jsem pro zanechání TK na 54 :D

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506
Mně se taky zapnutí TK líbí. Lidi začali používat mozek a bezmyšlenkovité střílení a vyhazování všech nadů se ponížilo. To že se po TK poníží i expy není na škodu. Jen když člověk pokládá bombu a ta pak vybuchne a zabije lidi v týmu, tak by to ubírat nemuselo, protože za to daný člověk nemůže. Nevím, jak je to teď nastavené, takže jsem to radši napsala. ^_^

Jen bych chtěla poprosit přítomné hráče ... když se napíše do chatu, že je TK zapnuté tak proboha nekillujte vlastní, abyste se přesvědčili, že tomu opravdu tak je. Myslete hlavou, aspoň trošku. No to je asi vše...

:blond:

aaale®

Master Corporal Silver

• Člen
  • 184 Příspěvků:
197
  • LocationBratislava Slovakia

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 22.06.2012 - 14:50 napsal:

Musim uznat od včerejška co R3mien Zapnul Teamkill už se mi na 54 hraje mnohem lépe lidé jsou opatrnější v tom jestli mají či nemají hodit granát či nervák teď je to balada na nervy.
VELKY SUHLAS
Odeslaný obrázek

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 22.06.2012 - 14:50 napsal:

Přesně tak, a proto budu kempit ještě víc :D R3miku děkuji :-)
Posted Image

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
ja jsem jednoznacne proti... TK me nevadi, jsem na nej zvykly z promodu, ale TK je presne proti vsemu, co jsme se snazili Karle zredukovat. Granaty a nervaky ti stejne budou litat na resp pod nohy, neudelas s tim vubec nic... TK na to nema absolutne vliv.

TK se zavedl na serveru 65 - hrane to bylo chvili, hraci se zpet vratili na 54, navstevnost pomalu upadala, pote co se navic zmenilo behani (10metru vic ani krok) je navstevnost nulova

hratelnost bude zajimavejsi, ale vice konfliktu, hrat se bude opatrneji a postupem casu dostane kemp novy rozmer...

Příspěvek upravil Briki: 22.06.2012 - 15:33

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Briki zkus si tam zahrat je zaply jen TK nicky s vse je pri starem

KopA HnojE

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 213 Příspěvků:
392
já jsem taky proti tomu aby tam byl TK. Na některých mapách se to prostě nedá hrát a nemluvím o hráčích kteří ti vlezou před zbran aby protivníka zabili dříve. A chci vidět až bude 54 plná, to znamená 26 lidí, to je prostě podle mého názoru nehratelný. Ani některý mapy na to nejsou stavěný. Ano jako po večerech když budeme všichni na TS a bude nás tam 10 proč ne, ale takhle je to děsný.

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Dneska jsem na 54 chvíli hrál a přestože servery kde je zapnutý TK nemám zrovna v oblibě a zvláště těm SaD se spíš vyhýbám, tak musím říct, že se to na té 54 dalo hrát, pro mě by to nebyl důvod tam nechodit. Chce to dávat pozor a nestřílet bezhlavě. Jinak nebylo to zase až tolik těžké rozeznat nepřítele od spoluhráče. Na druhou stranu chápu tvé obavy Briki, protože to může vést ke zvýšení kempu, nebo ke konfliktům. Např. jak se dnes dopoledne stalo, někdo střílel po nepříteli a spoluhráč mu omylem do té střelby vběhl. Pokud by se to stalo někomu se slabšíma nervama, už by mohl do chatu psát... no však víte co. Myslím si, že TK je dvousečný meč. Tak se může zkusit ho tam třeba na týden nechat zapnutý, po týdnu zhodnotit výsledky, jakým směrem se hra na serveru pohnula a podle toho buď vypnout TK a nebo ho nechat zapnutý.

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
jenom to ne žádný TK jsem byl atakovonej z protějšího teamu a ted budu i zvlastního to tu 84lvl budu dělat ještě v padesáti :(

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
Problemem je napriklad plyn skrze ktery je videt silueta hrace ale neni videt nick... bum TK
tolik oblibene prustrely - bum TK
situace kterou popisuje Kopa - bum TK
plyn jako ochrana plantu? - pfuuu TK

3nad perk - kdo bude riskovat TK? vyhazi to hned po respu na 3 svetove strany - zadny TK ale nervy protitymu
megakemping
atd. atd.

Prinese to vice problemu nez uzitku...
Nedavno jsme s Remienem pridali nektere mapy, nektere z nich vyslovene z recese - mp_drv0, mp_archway nebo ze starych map mp_lpost - tyto mapy si zahrejte s teamkillem, nazor zmenite...

Mysacek

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 166 Příspěvků:
161
  • xFire:misak135
  • LocationHodonín,Jižní Morava
Taky jsem pro to aby se to zrušilo.Když někdo jde s bombou a spoluhráč ho zabije do zad a vezme si bombu a plantne má expy.Prostě se mi to nelíbí nic víc :)))

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Bylo by to hodně o hráčích a jejich chování. A vzhledem k tomu že asi pro většinu hráčů je počet expů přednější než kvalita hry, tak by převládali ty problémy, které tu Briki a Kopa vyjmenovali. Ale když se sejde dobrá parta, může to být zajímavé spestření hry.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Dneska se opravila chyba že i při malém počtu hráčů na serveru chodily velké mapy.
Nyní velké mapy začnou chodit až při 12 a více lidí

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Ano dnes jsem hrál po zapnutí TK 54 a super nejde si stěžovat až na třeba Atom že zabije vše atd ...,nebo že manualni helikoptera nevidí nepřátele pouze červené šipky ale jinak super nechal bych to tak jak to je až na pár změn.

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
můj názor na TK: osobně bych ho zavedl na všechny SaD servry - s ním sadko dostává uplně jiný rozměr - hráči musí přemýšlet a dokonce i taktizovat - pokud bude zachované tak jedině dobře
Odeslaný obrázek

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
Test ohledně TK bude ještě tento týden
Rozhodnutí padne až na chatě kde to pořádně proberem

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
vyhodu nyni maji ti, co hlasuji proti TK - jelikoz Remiena, Karla a Libundu prepere kazdej... Problem bude s Termixxxem (jestli je jeho presnost se vzduchovkou stejna jako s pestmi, tak to nedopadne :) )

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
ještě mě napadlo, až to TK budete probírat na té chatě, že by bylo fajn mít alespoň jeden SaD server s TK ( když to nebude 54 tak jiný ), možná bych uvažoval zda nepředělat tactical server protože se mi zdá, že návštěvnost je tam nulová. Měl bych i konktrétní představu a pokud to bude některého admina zajímat, rád se o tom rozepíši, pokud ne, berte tento návrh jako bezpředmětný :)
Odeslaný obrázek

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekR3MIEN dne 25.06.2012 - 16:54 napsal:

Test ohledně TK bude ještě tento týden
Rozhodnutí padne až na chatě kde to pořádně proberem

to by mě zajímalo jak to dopadlo :D

Blooder212

Private

• Člen
  • 24 Příspěvků:
9
Zdravim jak to teda dopadlo ohledně toho TK ? :-)

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
TK zůstává
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

Briki

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

ano, TK zustava...

prosim hrace, aby se zbytecne nekomplikovali kvuli TK zivot administratorum.. zopakuji jiz jednou vyrcene

1/ sledujte killcam - at vite jakym zpusobem vam vas spoluhrac zabil - pokud nekomu vyslovene vletite do rany, nevyzadujte omluvu !!!
2/ pokud nekdo vaha s omluvou za TK, je to treba proto, ze stale hraje a soustredi se na hru... treba se vam omluvi po konci kola...
3/ pokud vyzadujete omluvu agresivne, muzete ocekavat, ze dany hrac se vam schvalne neomluvi
4/ poucovani teamkilleru o minimape - sipka na minimape znamena pritomnost spoluhrace, ale neznamena, ze tam souper neni !!!

chapejte prosim jedno: "stane se..." - neoplacejte, nenapadejte... pls...

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
hezky shrnuto Briky :) mam radost, že TK zůstane :)
Odeslaný obrázek

darebak7

Recruit

• Člen
  • 3 Příspěvků:
3
nastavil bych nady jako v Counter Strike aby to tak nelítalo, tam barák nikdy nepřehodíš

Příspěvek upravil ILKAY: 19.07.2012 - 22:35

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekBriki dne 25.06.2012 - 17:32 napsal:

vyhodu nyni maji ti, co hlasuji proti TK - jelikoz Remiena, Karla a Libundu prepere kazdej... Problem bude s Termixxxem (jestli je jeho presnost se vzduchovkou stejna jako s pestmi, tak to nedopadne :) )
Hmm. Pfff. já se odreaguju a vyřádím při hře. Jinak pěsti nepoužívám.... Nevím proč, ale od malička jsem spíš klidné mírné povahy nevyvolávající konflikty. Radši si dám pivíčko než pěstíčko :-)
(vím na horách u Dj Qeenset nonstopfurt) to tak nevypadalo..... Jenže tam šlo o čest Libundovy čepice. :-)
Odeslaný obrázek

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních