←  Články / Articles

For Gamers Fusion

»

Herní client

, uživatelova fotka Bris 20.08.2012

tak ted nevím co to je ale začína to hlasit čímdál častěji :( chybí MSVCR100D.dll :(
Odpovědět

, uživatelova fotka Seeker 20.08.2012

to neres odklikni OK a melo by se ti to spustit bez problemu, me to sem tam taky nekdy udela ;)
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 20.08.2012

To zatim nereste tohle se fixne co nejdrive
Odpovědět

, uživatelova fotka Bris 20.08.2012

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 20.08.2012 - 20:39 napsal:

To zatim nereste tohle se fixne co nejdrive

Dík oboum zítra dodám pluska dnes došly :)
Odpovědět

, uživatelova fotka infarct 20.08.2012

Tak poslušne hlásim zatial úspešný a bezproblémový install a chod clienta :3: Popritom som urobil komplet revíziu codka(vypnutie UAC a reinstall s program files na Déčko.) až na jeden kick od PB za loosing key packets 9005 šecko v porádečku. :yahoo:
Odpovědět

, uživatelova fotka Iwka 20.08.2012

Jde mi to ok ^_^
Příspěvek upravil Mrs.x: 20.08.2012 - 23:03
Odpovědět

, uživatelova fotka BELY 20.08.2012

Dotaz na tohoto klienta. Představte si že člověk co používá HLSW má mezi několika oblíbenými servery IP adresy nejen na server 4GF. Znamená to, že se vždy budu muset rozmýšlet mezi tím, zda zapnout HLSW protože budu chtít hrát jinde nebo zapnout 4GF Clienta a hrát na 4GF?
Je přece spousta programů, herních klientů a tak dále už dávno vymyšlených, tak proč komplikovat hráčům hru tímto způsobem?Proč dávat přednost hernímu klientovi 4GF před již dříve zmíněným HLSW, skrz které se může hráč připojit nejen na servery 4GF ale i na jiné herní servery?
:rip: Dělat dobrou reklamu serveru je jedna věc, ale nutit hráče se vracet na Vaše servery proto, že nebudou mít kam jinam se přes Vašeho klienta připjojit?Díky za odpovědi.... :huh:
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 20.08.2012

Tak to bude trochu zdlouhavejsi Bely a jinak uz to nebude musis pres klienta.Hlsw na jine klient 4gf. holt je to o zvyku.
Odpovědět

, uživatelova fotka KOVA 20.08.2012

Ja mám vše ok, ale přeci malá chybička se vloudila.
Než se spustí hra, hodi mi to hlášku, že chybí program MSVCR100.dll, zavřu okenko a hra běží!
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 20.08.2012

Jak píše george jinak už to nebude momentálně je uzamčen server #54 a v budoucnu se budou uzamykat i všechny ostatní.

Kova kdyby jsi si trochu pročetl tento topic tak zjistíš že se to tu již řesilo
Příspěvek upravil Libunda: 21.08.2012 - 08:42
Odpovědět

, uživatelova fotka KOVA 20.08.2012

no jo, přišel jsem z práce, a mám unavený oči, jdu to najít tedy :-(

díky K4, už to mám :-))))
Odpovědět

, uživatelova fotka Arcas 21.08.2012

Ahoj. Ten klient není špatná věc ale nenašel jsem žádné plus. Krom přihlašování do hry to ni nedělá... Dle mého názoru to akorát spoustu lidí odradí.
Odpovědět

, uživatelova fotka mr.novis84 21.08.2012

Ja tedy nejsem zadnej hecker :unsure: ,ale nainstalovany a spusteny jsem to mel za 3 minutky.Diky vsem co radili co a jak :4: Vsechno OK i lvl sedi.Jen nez se spusti hra tak mi tam skoci tabulka s // program nelze spusti,protoze v pocitaci chybi MSVCR100D.dll.Pokuste se tento problem vyresit preinstalaci programu // sice namam ani potuchy co to po me chce :unsure2: ale hlavni ze po po odkliknuti teto hlasky se hra spusti a funguje:)

tak nic jako bych nic nerekl :))) zapomel jsem otocit na druhej list a docist komentare :) :) :) :)
Odpovědět

, uživatelova fotka BELY 21.08.2012

Nemyslíte si, že hráče, kteří by po případě chtěli v budoucnu přijít a hrát na 4GF tento klient odradí?Je to vnucená reklama a hlavně, když se bez něj na servery nebude možné připojit. Být já budoucím hráčem 4GF. Spíš bych asi vyhledával jiný sever, kde to nebude po mě chtít stahování těchto tipu programů...Zamyslete se nad tím.
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 21.08.2012

Bely, klienta ma spousta hernich portalu... Nebudu jmenovat, ale dalsi 2 ceske nejznamejsi je maji a je tam nulova navstevnost? Zatim kazdy u koho jsme byl na teamvieweru mel na plose klienta od konkurence. Zaregistrovali se tam, proc by se nezaregistrovali i u nas?? Takze v tom problem nevidim, dulezite je poradne otestovat funkcnost a pak hrace poucit, nic vic...

Pozitiva klienta jsou jasna, ale bohuzel pro bezne hrace nejsou videt na prvni pohled. Obcas codko blbne a diky klientovi se zlepsi zachyt problemu, diagnostika a nasledne i reseni. Co to znamena? Vyssi stabilita serveru apod.

Navic soucasna verze je beta, dalsi vylepseni budou prichazet, napriklad KopaHnoje navrhoval zobrazeni hrajicich hracu - to je jiste napad k realizaci.

Servery 4GF budou postupem casu pristupne pouze pres klienta. Tak to proste bude... Samozrejme zdrava kritika je dulezita, ale toto proste nezmenite. A jake hrace odradime? Ty, ktere si klienta neumi nainstalovat?

vyjadreni Mainadmina zde http://forum.4gf.cz/...dpost__p__18078
Příspěvek upravil Briki: 21.08.2012 - 07:50
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 21.08.2012

vsechno bezi - ale po cca 5 minutach me to kopne za chybejici packety. Pritom je mam normalni :-).
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 21.08.2012

pokud te kope loosing key packet tak to znamena nejakej problem s komunikaci hry se serverem
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 21.08.2012

ale pres hlsw to jede normalne.....odezva prumer 35ms. Na klientovi mam taky 35ms a presto me to vyhodi i hra bezi normalne.
Odpovědět

muzes mit nejakej problem pri komunikaci nezalezi na sile pingu kolikrat ale na stabilite internetoveho pripojeni jestli se ti nestracej pakety atd atd
Odpovědět

, uživatelova fotka Kyry 21.08.2012

Byl vydán update. Kdo má problém s msvcr100.dll, zkuste prosím vypnout hru i clienta a znovu spustit.
Odpovědět

, uživatelova fotka armin 21.08.2012

Dobrá práce KYRY, client funguje naprosto bez problémů.A pro ty kteří nechápou proč vlastního klienta tak proto, protože se do něj dá integrovat vlastní anticheat.
Odpovědět

, uživatelova fotka youko Kurama 21.08.2012

Funguje bez problémů. Snad jen jediná poznámečka - nevidím jména hráčů, kteří na servru hrají, což je jedna z věcí, podle které se rozhoduji kam se připojím.
Odpovědět

Yoko v jiném topicu se tohle již řešilo a je jasné že tam tohle bude
Odpovědět

, uživatelova fotka Čučo 21.08.2012

:goodjob: Vše funguje tak,jak má. :goodjob:

Bez problémů a hladce,:Dobrá práce týme :thumbup:

Odpovědět

, uživatelova fotka Kyry 21.08.2012

Bude tam kompletní friend system. Nejdříve opravíme všechny chyby, potom se pustíme do nové funkcionality. Samozřejmě vše podle vás, hráčů. Návrhy můžete psát v sekci pro clienta na forku.
Odpovědět

, uživatelova fotka Brnda 21.08.2012

Hmmmmmmmmmmmm jen letmo sem to cetl ale jestli se ten client bude davat na vsechny servery i promod,zombii tak bych rekl ze se prijde aspon o ctvrku lidi ze serveru a navic zacina skola takze pulka ale to je muj nazor podle me je tohle propadak jestli se to da na vsechny servery tod muj nazor
Odpovědět

, uživatelova fotka Bady 22.08.2012

Ahoj všem tak jsem testoval už druhý den Vašeho klienta, ale musím konstatovat, že nejlepší a nejefektivnější je se připojovat přes HLSW a nemám tak vysoké pingy. Pomocí HLSW mam normální ping pohybující se v rozmezí 30-50 a přes vašeho herního klienta 4GF se to pohybuje od 90-130. Fakrt nevím,ale chtělo by to zlepšit a testovat, jinak spousta lidí s tím má problémy.
Odpovědět

, uživatelova fotka Bris 22.08.2012

jak se psalo na začátku musí se testovat a podle toho Páni admini vidí kde je problém a odstraního ale musí se hrát přes klienta aby mohli odstranit problemy a chyby pokud přesněj nebudem hrát tak asi nic nespraví tod muj názor :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Lukky 22.08.2012

Zdravím , včera jsem si nainstaloval klienta - normálně jsem přes klienta hrál a dnes mě to při spuštení hlásí tuto chybu.Když jsem udělal reinstal tak to šlo a hned po restartu to zase hlásí tuto chybu.Předem díky za rady.

Odeslaný obrázek
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 22.08.2012

Lukky klikni pravim na ikonu a das vlastnosti / kompatibilita a zkousej tam nastavit jinou kompatibilitu.
Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 22.08.2012 - 13:14
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 22.08.2012

Lukky prosimte mohl by jsi dorazit na TS a kontaktovat nas?
Odpovědět

, uživatelova fotka Lukky 22.08.2012

Musím do práce, během zítřejšího dne dorazím na TS. :)
Příspěvek upravil Libunda: 22.08.2012 - 18:51
Odpovědět

ok budu te tu ocekavat
Odpovědět

, uživatelova fotka CarodejDorodej 22.08.2012

Aha no tak norton mi to haze jako virus... hm tak todle me odradi od hrani uplne...
Odpovědět

, uživatelova fotka F-Unit Free® 22.08.2012

Jakej jouda to vymyslel... takovou mamutovinu... ZRUŠIT !!! neni to co to byvalo...
Příspěvek upravil Libunda: 22.08.2012 - 18:53
Důvod úpravy:: kromě blbejch keců si prosím změn velikost toho tvého obr., nebo ho uplně odtraň. Půlka topicu je zabraná jen tvým podpisem :-/
Odpovědět

, uživatelova fotka Flipshide 22.08.2012

mam problem .... clientam mam stazenyho a hraju prez nej .. ale kdyz hraju na serveru 54 ,tak me to kopne a pise mi to ze si ho mam stahnout .. co mam udelat ?? diky za radu
Odpovědět

doraz na TS
Odpovědět

, uživatelova fotka John_RamboCZ 22.08.2012

Klineta jsem stáhnul odzkoušel a funguje vše jak má. Dokonce s mi i líbí, že když jsem třeba na 54# a chci jít na zombí(promod,OW2....) Stačí dát připojit a je to. Za to je u mě + to u HLSW nešlo. HLSW jsem už odinstaloval. Ping nevím nějak sem se hrabal v konzoli takže se mi nezobrazuje. Bodlo by mi, kdyby mi někdo poslal origo(pokud ho někdo má).

Od té doby se používám klienta je strašně moc kolísavé FPS. Mám třeba 140-150 a najedo mě o cca každej 6-10sec. spadne na 3-20(30)FPS. Zatím doufám že je to chyba u mě, takže změním ovladač o grafické karty, něco sem četl že má na to vliv i procesor, teplota, či sběrnice. Tak to nějak prolezu a uvidí se.

Mě se klient libí a pokud nepřinese velký úbytek hráčů, nebudu s ním mít problém. :mfb: :mfb:
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 22.08.2012

jestli ma klient vliv na pingy nebo fps ? Nou
Odpovědět

, uživatelova fotka Bris 22.08.2012

Zobrazit příspěvekCarodejDorodej dne 22.08.2012 - 16:23 napsal:

Aha no tak norton mi to haze jako virus... hm tak todle me odradi od hrani uplne...

Čaro většina Antiviraku hlasí virus jen z duvodu neověřenýho souboru stahni a začni hrát čekáme tě :D
Odpovědět