Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Herní client

118 odpovědí na toto téma

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
tak ted nevím co to je ale začína to hlasit čímdál častěji :( chybí MSVCR100D.dll :(
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Seeker

Corporal Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 130 Příspěvků:
228
to neres odklikni OK a melo by se ti to spustit bez problemu, me to sem tam taky nekdy udela ;)
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
To zatim nereste tohle se fixne co nejdrive

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 20.08.2012 - 20:39 napsal:

To zatim nereste tohle se fixne co nejdrive

Dík oboum zítra dodám pluska dnes došly :)

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
Tak poslušne hlásim zatial úspešný a bezproblémový install a chod clienta :3: Popritom som urobil komplet revíziu codka(vypnutie UAC a reinstall s program files na Déčko.) až na jeden kick od PB za loosing key packets 9005 šecko v porádečku. :yahoo:

Iwka

Recruit

• Holky :)
  • Others: Člen
  • 16 Příspěvků:
43
Jde mi to ok ^_^

Příspěvek upravil Mrs.x: 20.08.2012 - 23:03

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Dotaz na tohoto klienta. Představte si že člověk co používá HLSW má mezi několika oblíbenými servery IP adresy nejen na server 4GF. Znamená to, že se vždy budu muset rozmýšlet mezi tím, zda zapnout HLSW protože budu chtít hrát jinde nebo zapnout 4GF Clienta a hrát na 4GF?
Je přece spousta programů, herních klientů a tak dále už dávno vymyšlených, tak proč komplikovat hráčům hru tímto způsobem?Proč dávat přednost hernímu klientovi 4GF před již dříve zmíněným HLSW, skrz které se může hráč připojit nejen na servery 4GF ale i na jiné herní servery?
:rip: Dělat dobrou reklamu serveru je jedna věc, ale nutit hráče se vracet na Vaše servery proto, že nebudou mít kam jinam se přes Vašeho klienta připjojit?Díky za odpovědi.... :huh:
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Tak to bude trochu zdlouhavejsi Bely a jinak uz to nebude musis pres klienta.Hlsw na jine klient 4gf. holt je to o zvyku.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

KOVA

1st Lieutenant Silver

• V.I.P Člen
  • 454 Příspěvků:
1056
  • HLSW:KOVA
  • LocationMladá Boleslav
Ja mám vše ok, ale přeci malá chybička se vloudila.
Než se spustí hra, hodi mi to hlášku, že chybí program MSVCR100.dll, zavřu okenko a hra běží!

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Jak píše george jinak už to nebude momentálně je uzamčen server #54 a v budoucnu se budou uzamykat i všechny ostatní.

Kova kdyby jsi si trochu pročetl tento topic tak zjistíš že se to tu již řesilo

Příspěvek upravil Libunda: 21.08.2012 - 08:42

KOVA

1st Lieutenant Silver

• V.I.P Člen
  • 454 Příspěvků:
1056
  • HLSW:KOVA
  • LocationMladá Boleslav
no jo, přišel jsem z práce, a mám unavený oči, jdu to najít tedy :-(

díky K4, už to mám :-))))

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
Ahoj. Ten klient není špatná věc ale nenašel jsem žádné plus. Krom přihlašování do hry to ni nedělá... Dle mého názoru to akorát spoustu lidí odradí.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

mr.novis84

Gunner Silver

• Člen
  • 79 Příspěvků:
125
  • HLSW:Mr.Novis
  • LocationHradec Králové
Ja tedy nejsem zadnej hecker :unsure: ,ale nainstalovany a spusteny jsem to mel za 3 minutky.Diky vsem co radili co a jak :4: Vsechno OK i lvl sedi.Jen nez se spusti hra tak mi tam skoci tabulka s // program nelze spusti,protoze v pocitaci chybi MSVCR100D.dll.Pokuste se tento problem vyresit preinstalaci programu // sice namam ani potuchy co to po me chce :unsure2: ale hlavni ze po po odkliknuti teto hlasky se hra spusti a funguje:)

tak nic jako bych nic nerekl :))) zapomel jsem otocit na druhej list a docist komentare :) :) :) :)

Odeslaný obrázek

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Nemyslíte si, že hráče, kteří by po případě chtěli v budoucnu přijít a hrát na 4GF tento klient odradí?Je to vnucená reklama a hlavně, když se bez něj na servery nebude možné připojit. Být já budoucím hráčem 4GF. Spíš bych asi vyhledával jiný sever, kde to nebude po mě chtít stahování těchto tipu programů...Zamyslete se nad tím.
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Bely, klienta ma spousta hernich portalu... Nebudu jmenovat, ale dalsi 2 ceske nejznamejsi je maji a je tam nulova navstevnost? Zatim kazdy u koho jsme byl na teamvieweru mel na plose klienta od konkurence. Zaregistrovali se tam, proc by se nezaregistrovali i u nas?? Takze v tom problem nevidim, dulezite je poradne otestovat funkcnost a pak hrace poucit, nic vic...

Pozitiva klienta jsou jasna, ale bohuzel pro bezne hrace nejsou videt na prvni pohled. Obcas codko blbne a diky klientovi se zlepsi zachyt problemu, diagnostika a nasledne i reseni. Co to znamena? Vyssi stabilita serveru apod.

Navic soucasna verze je beta, dalsi vylepseni budou prichazet, napriklad KopaHnoje navrhoval zobrazeni hrajicich hracu - to je jiste napad k realizaci.

Servery 4GF budou postupem casu pristupne pouze pres klienta. Tak to proste bude... Samozrejme zdrava kritika je dulezita, ale toto proste nezmenite. A jake hrace odradime? Ty, ktere si klienta neumi nainstalovat?

vyjadreni Mainadmina zde http://forum.4gf.cz/...dpost__p__18078

Příspěvek upravil Briki: 21.08.2012 - 07:50

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
vsechno bezi - ale po cca 5 minutach me to kopne za chybejici packety. Pritom je mam normalni :-).

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
pokud te kope loosing key packet tak to znamena nejakej problem s komunikaci hry se serverem

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
ale pres hlsw to jede normalne.....odezva prumer 35ms. Na klientovi mam taky 35ms a presto me to vyhodi i hra bezi normalne.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
muzes mit nejakej problem pri komunikaci nezalezi na sile pingu kolikrat ale na stabilite internetoveho pripojeni jestli se ti nestracej pakety atd atd

Kyry

Programátor,Admin

• Topic Starter
  • Founder
  • 16 Příspěvků:
121
Byl vydán update. Kdo má problém s msvcr100.dll, zkuste prosím vypnout hru i clienta a znovu spustit.

armin

Gunner Gold

• Člen
  • 86 Příspěvků:
88
  • LocationPraha; Česká republika
Dobrá práce KYRY, client funguje naprosto bez problémů.A pro ty kteří nechápou proč vlastního klienta tak proto, protože se do něj dá integrovat vlastní anticheat.

MY COMPUTER:
# Intel Core i7 3770K
# Asus Maximus V Formlula / Thunder FX
# Corsair Dominator Platinum 1866Mhz 8GB
# Asus GTX 680 Direct CU2Top
# SSD OCZ Vertex4 512 GB + WD CaviarBlack 2TB
# Corsair AX1200
# CoolerMaster Cosmos 2
# BENQ XL2411T 24"
# Roccat Isku
# Logitech MX performance
# SteelSeris SiberiaV2

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
Funguje bez problémů. Snad jen jediná poznámečka - nevidím jména hráčů, kteří na servru hrají, což je jedna z věcí, podle které se rozhoduji kam se připojím.
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Yoko v jiném topicu se tohle již řešilo a je jasné že tam tohle bude

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy

:goodjob: Vše funguje tak,jak má. :goodjob:

Bez problémů a hladce,:Dobrá práce týme :thumbup:

Odeslaný obrázek

Kyry

Programátor,Admin

• Topic Starter
  • Founder
  • 16 Příspěvků:
121

*
POPULÁRNÍ

Bude tam kompletní friend system. Nejdříve opravíme všechny chyby, potom se pustíme do nové funkcionality. Samozřejmě vše podle vás, hráčů. Návrhy můžete psát v sekci pro clienta na forku.

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
Hmmmmmmmmmmmm jen letmo sem to cetl ale jestli se ten client bude davat na vsechny servery i promod,zombii tak bych rekl ze se prijde aspon o ctvrku lidi ze serveru a navic zacina skola takze pulka ale to je muj nazor podle me je tohle propadak jestli se to da na vsechny servery tod muj nazor
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Bady

https://forum.4gf.cz/index.php?app=core&module=usercp&ta

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 181 Příspěvků:
254
  • HLSW:Interpol
  • LocationKarlovy Vary
Ahoj všem tak jsem testoval už druhý den Vašeho klienta, ale musím konstatovat, že nejlepší a nejefektivnější je se připojovat přes HLSW a nemám tak vysoké pingy. Pomocí HLSW mam normální ping pohybující se v rozmezí 30-50 a přes vašeho herního klienta 4GF se to pohybuje od 90-130. Fakrt nevím,ale chtělo by to zlepšit a testovat, jinak spousta lidí s tím má problémy.
: BF3 vs MF3.jpg

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
jak se psalo na začátku musí se testovat a podle toho Páni admini vidí kde je problém a odstraního ale musí se hrát přes klienta aby mohli odstranit problemy a chyby pokud přesněj nebudem hrát tak asi nic nespraví tod muj názor :)

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Zdravím , včera jsem si nainstaloval klienta - normálně jsem přes klienta hrál a dnes mě to při spuštení hlásí tuto chybu.Když jsem udělal reinstal tak to šlo a hned po restartu to zase hlásí tuto chybu.Předem díky za rady.

Odeslaný obrázek

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Lukky klikni pravim na ikonu a das vlastnosti / kompatibilita a zkousej tam nastavit jinou kompatibilitu.

Příspěvek upravil S-N-D-K:GEORGE: 22.08.2012 - 13:14

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Lukky prosimte mohl by jsi dorazit na TS a kontaktovat nas?

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Musím do práce, během zítřejšího dne dorazím na TS. :)

Příspěvek upravil Libunda: 22.08.2012 - 18:51

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
ok budu te tu ocekavat

CarodejDorodej

Recruit

• Člen
  • 4 Příspěvků:
5
Aha no tak norton mi to haze jako virus... hm tak todle me odradi od hrani uplne...

F-Unit Free®

Recruit

• Člen
  • 8 Příspěvků:
-2
  • HLSW:michec01@seznam.cz
Jakej jouda to vymyslel... takovou mamutovinu... ZRUŠIT !!! neni to co to byvalo...

Příspěvek upravil Libunda: 22.08.2012 - 18:53
kromě blbejch keců si prosím změn velikost toho tvého obr., nebo ho uplně odtraň. Půlka topicu je zabraná jen tvým podpisem :-/

Flipshide

Recruit

• Člen
  • 12 Příspěvků:
1
mam problem .... clientam mam stazenyho a hraju prez nej .. ale kdyz hraju na serveru 54 ,tak me to kopne a pise mi to ze si ho mam stahnout .. co mam udelat ?? diky za radu

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
doraz na TS

John_RamboCZ

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 170 Příspěvků:
83
  • HLSW:papez.jv4@seznam.cz
  • xFire:pep4n
Klineta jsem stáhnul odzkoušel a funguje vše jak má. Dokonce s mi i líbí, že když jsem třeba na 54# a chci jít na zombí(promod,OW2....) Stačí dát připojit a je to. Za to je u mě + to u HLSW nešlo. HLSW jsem už odinstaloval. Ping nevím nějak sem se hrabal v konzoli takže se mi nezobrazuje. Bodlo by mi, kdyby mi někdo poslal origo(pokud ho někdo má).

Od té doby se používám klienta je strašně moc kolísavé FPS. Mám třeba 140-150 a najedo mě o cca každej 6-10sec. spadne na 3-20(30)FPS. Zatím doufám že je to chyba u mě, takže změním ovladač o grafické karty, něco sem četl že má na to vliv i procesor, teplota, či sběrnice. Tak to nějak prolezu a uvidí se.

Mě se klient libí a pokud nepřinese velký úbytek hráčů, nebudu s ním mít problém. :mfb: :mfb:

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
jestli ma klient vliv na pingy nebo fps ? Nou

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice

Zobrazit příspěvekCarodejDorodej dne 22.08.2012 - 16:23 napsal:

Aha no tak norton mi to haze jako virus... hm tak todle me odradi od hrani uplne...

Čaro většina Antiviraku hlasí virus jen z duvodu neověřenýho souboru stahni a začni hrát čekáme tě :D

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních