←  Call of Duty 4 : Modern Warfare

For Gamers Fusion

»

30.6.2013 - Ukončení

, uživatelova fotka George® 1.04.2013

Jo jako já :biggrin3:
Odpovědět

, uživatelova fotka Tr0jAN 1.04.2013

Nerieš, hraj ďalej... hráš to pre seba a nie pre iných. A ak si fakt taký dobrý, za akého ťa mnohí považujú, tak sa toho drž a dokazuj im to, až do momentu, kedy sa ťa tvoji hejteri začnú fakt báť a tvojom pripojení na server začnú odpájať ;)

Kopa, si čávo...
Odpovědět

, uživatelova fotka sayjay 2.04.2013

končíš zrovna na mé narozky :/
Odpovědět

, uživatelova fotka J&hule 2.04.2013

Kopečku že se na to nevyprdneš,tím akorát ukážeš to že tě oni štvou attackem vůči tvé osobě,nebuď slaboch jak ti keckové a postav se jim a čel útokům,je to pouhá závist a ba naopak bych jim to ještě natřel víc ať puknou zlostí a sebelítostí nad tím že oni neumí a nedokáží hrát tak jako TY!
ale jinak je to tvá volba a rozhodnutí.
ač učiníš dle vlastního úsudku tak u mě máš "RESPEKT" :worthy:
Odpovědět

, uživatelova fotka Crusader Lisyn7 2.04.2013

Kopo.. velmi dobře znám ten pocit :DD měl jsem podobné myšlenky jako ty a nakonec jsem nevydržel s nervama a jk to dopadlo .. ;) naučil jsem se ignorovat narážky na můj styl hraní a jen si užívám můj rush to win :D i ve chvílích kdy potkám tvůj antistyl na můj .. :D a pokud to opravdu nevydržíš vypni si chat ;) :D jinak cfg, znalost mapy, zvvuky atd.. nic není potřeba podle mě je celá hra čistě o reflexech .. hrál jsem se stereo sluchátkama za 50 kč na XPčkách mapy jsem hrál poprvé a skore lepší než mám teď s menší výbavou.

Prostě pokud je to zábava tu hrát s lidmi s kterýma se pobavíš tk se nenajde pádný důvod k odchodu .. no stress , chill out nenervovat se stačí ;) :D
Odpovědět

, uživatelova fotka Petr Watzke 2.04.2013

Je to o "dobré střelbě a pohybu" a o "dobrých znalostech map",aby hráč byl skutečně dobrý,tak musí platit obojí současně :).
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 3.04.2013

Zobrazit příspěvekBadman dne 29.03.2013 - 15:36 napsal:

Ahoj Kopo, zatím co jsem hrál na 54 tak jen obdivuji to tvé skoré jako cheatera bych tě netypoval. Když umíš tak umíš.
A lidé jen závidí že jsi dost dobrý hráč což je velká pravda.S pozdravem srnci|Srneček

říká wallhakéř a cheater.
Odpovědět

Guest_kvrdlic_* 4.04.2013

Briky ńevim co se ti nelibi na nadavani na kopu ze kempi on taky pise do chatu nekomu no to DS nebo kempa nebo neco tak , kdyz nebude ani on nekomu nadavat nebo davat podezrele killy jako jsem od nej dosta ze zkousi hodit stun do okna netrefi se granat to same tak to prostrili a primo na me kdyz ta mistnost ma 5 m ale to uz resit nebudu .... |kvrdlic
a je pravda že taky je kemp a kdo toto nepřizná,tak lže,kohokoliv se optáš,tak ti to poví že bár kdy kempí ...a ještě k tomu nadáva jíným když ho zabijí z kempu ;) Tynka
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 4.04.2013

jenze utoky proti kopovi tu byly na dennim poradku... Tebe se zastaneme a neni problem, ale kdyz se admin zastane Kopy, je ohen na strese...

Jmeno kvrdlic jsem pouzil schvalne po shlednuti konverzace mezi kvrdlou a kopou... Je mi uplne jedno, jak ktery hrac hraje, ale takhle se k sobe chovat proste nebudete !

Posledni dobou se na 54 neustale nekdo dohaduje, jak se ma hrat. Zakladem je "hraj dle typu hry". Dokud hrac hraje SaD, tak proste nebudete utocit na jeho styl hry. Chronicke kempy resime, takticky kemp proste resit nemuzeme a nebudeme. A hlavne vazeni, rozhodnuti adminstratora je svate. Oznaceni nebo warn je vysledkem sledovani hracu a neprislusi nikomu z hracu hodnotit, jak ma byt nebo nema byt dany hrac potrestan.

Chovejme se jako lidi u pocitacove hry, u ktere relaxujeme, povidame si s prateli... I kdyz jsme v rozdilnych tymech, porad jsme spoluhraci... 54 forever
Odpovědět

Guest_kvrdlic_* 4.04.2013

my proti němu nic nemáme,ale každý si rýpne :) a i když je to pravda tak ta druhá strana to bere vážně,pač za pravdu se každy zlobí :) já si Kvrdlu pokusím pohlídat promlůvit mu do duše,ale jak kopeček začal nadavat na kempi a sam kempil,tak ani já sem nezustala v klidu :) a máš pravdu je to jen hra.ps tyna
Odpovědět

, uživatelova fotka Medvěd 5.04.2013

Kopec prd na to pod na tanky uz skoro rok tu nehraji a nejak me to nevadi ale je to pouze tve rozhodnuti a nedelej z toho zas velky drama
Odpovědět

, uživatelova fotka Kapo 18.04.2013

Maj sa :4gf: starý 54 Brat :) Nech sa darí v RZE. Hádam sa niekedy vrátiš :) :cry:
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 18.04.2013

tak už se ti to kopo blíží..... :biggrin3:
Odpovědět

, uživatelova fotka KopA HnojE 18.04.2013

jojo už jenom něco přes měsíc :D
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 18.04.2013

NESER MĚ KOPO
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 18.04.2013

:biggrin3:
Odpovědět

, uživatelova fotka Pravarukadabla 18.04.2013

Kopečku po čase změníš nick a občas si tu zahraješ potom tě naštvou a zase hrát nebudeš :) podívej na mě odešel jsem a občas si zahraju :D at hraju kde hraju stejně jsem cheater neodepisuju mám ignore na ně a jsem v poho bud také :D
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 29.04.2013

aha - tak já se přišel s tebou rozloučit a ono je to až za měsíc ! No tak to snad vydržím..... :biggrin3:

:biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3:
Odpovědět

, uživatelova fotka KopA HnojE 29.04.2013

:D nepředbíhej :D
Odpovědět

, uživatelova fotka <DAH>BoB 30.04.2013

Kopo zůstaň na kom se máme učit než na těch nejlepších na servru ,a to si myslím že ty jsi . i když chápu tvé rozhodnutí příjde mi že by jsi měl být nad věcí a poprat se s tím a mít pro příště skóre aspoň 50:10:0 ať se všichni poserou !!!
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 9.05.2013

už?
Odpovědět

, uživatelova fotka KopA HnojE 9.05.2013

počkej si ještě měsíc a 21 dnů
Příspěvek upravil KopA HnojE: 11.05.2013 - 15:19
Odpovědět

, uživatelova fotka KopA HnojE 19.05.2013

jojo už mi to poslední dobou jenom všechno tady dosvědčuje, že je to správný rozhodnutí :)
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 20.05.2013

Kopo nepřepsal si to na 30. 6 ? ja myslím že tam bylo 30.5 ne? :biggrin3: - 30.6 tam bude 30.7 :biggrin3: .
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 20.05.2013

Smudlo neprepsal stale je tam ten samý datum
Odpovědět

, uživatelova fotka eSing 20.05.2013

/cg_chattime 0
změnit nick, ignore a hrát, s kamarády kecat na tsku nebo přes web či chat
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 20.05.2013

eSingu nemylim li se tak forcujem cas aby si nemohl vypnout chat
Odpovědět

, uživatelova fotka KopA HnojE 17.06.2013

jenom pro ty kdo to nestihli. dneska jsem dostal ban za vulgaritu, jenom aby ste věděli že nejsem nedotknutelný :) že na každého je stejný metr.
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 18.06.2013

za 12 dní - toto letí :D
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 18.06.2013

kopo ty lžeš, protože jestli chceš opravdu skončit 30,tak ti to moc nevyjde, jelikož si zahraješ naposled 27 ve čtvrtek :piivo:
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 18.06.2013

smoky, tento argument neobstoji, nebot 30.6. se vraci domu a udajne naposledy zapne :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 18.06.2013

pochybuju ze bude v provozuschopnem stavu :drunk:
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 18.06.2013

Zobrazit příspěvekBriki dne 18.06.2013 - 07:57 napsal:

smoky, tento argument neobstoji, nebot 30.6. se vraci domu a udajne naposledy zapne :)

WH :biggrin3: :biggrin3: :biggrin3:
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 20.06.2013

kopo tady mas ode me na rozloucenou jednu písničku :-)

http://www.youtube.c...h?v=weMrzt6W8V8
Odpovědět

, uživatelova fotka Wiliam Wallace 20.06.2013

Myslím si že tato pesnicka je pre kopu ta prava.....

http://www.youtube.c...h?v=GxluRg5ZGno
Odpovědět

, uživatelova fotka Tr0jAN 20.06.2013

Už tam budem ? ? ? :afro:
Odpovědět

, uživatelova fotka Medvěd 21.06.2013

Kopec by me zajimala pravda co v tom opravdu je proc koncis :)
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 30.06.2013

:-)
Odpovědět

, uživatelova fotka Libunda 1.07.2013

Pokud se nemýlím, tak kopeček ve čtvrtek dokázal před zraky 6ti adminů, že to umí, že je dobrej a bez cheatů a ještě ke všemu na cizím compu.
Pokud skončí OK, ale pokud NE, tak bude mít od teď jasnou a ,a mximální podporu z naší strany !!
Odpovědět