M1 Garand
spajk ツ
18.04.2013
M1 Garand (oficiálně značená United States Rifle zkráceně US Rifle, Cal. .30, M1) byla první samonabíjecí puškou světa zavedenou v masovém měřítku do výzbroje ozbrojených sil. V roce 1936 ve výzbroji americké armády oficiálně nahradila opakovací pušku Springfield M 1903, kterou postupně vytlačila z výzbroje americké pěchoty.

Jsem tu s návrhem na přidání ''nové staré'' zbraně do OW modu a to zbraně M1 Garand, na serveru je stale vice tematických map ktere bych si s touhle zbraní rád zahrál (Toujane, Ctan + plno dalsích map na serveru 54). Zbraň je poloautomatická tak tedy replace za M14,G3 nebo to spíš nechám na vývojářích modu pokud by se návrh uchytil. Jde mi o to přinést sem něco nového s čím by se líbilo hrát protože si myslím že nejsem sám kdo by uvítal zpestření modu a když jde přidat kuše s explozivními šípy ktéra je moc fajn ale tak trochu zbytečná, tak by tohle neměl být ten největší problém
tak prosím o vyjádření jestli by to bylo možné a jestli by jste do toho šli byl bych nesmírně vděčný. Prosím o vyjadření admin teamu i samotných hráčů co si o zbrani myslí případně kterou jinou zbraň by ocenili oni. diky

Jsem tu s návrhem na přidání ''nové staré'' zbraně do OW modu a to zbraně M1 Garand, na serveru je stale vice tematických map ktere bych si s touhle zbraní rád zahrál (Toujane, Ctan + plno dalsích map na serveru 54). Zbraň je poloautomatická tak tedy replace za M14,G3 nebo to spíš nechám na vývojářích modu pokud by se návrh uchytil. Jde mi o to přinést sem něco nového s čím by se líbilo hrát protože si myslím že nejsem sám kdo by uvítal zpestření modu a když jde přidat kuše s explozivními šípy ktéra je moc fajn ale tak trochu zbytečná, tak by tohle neměl být ten největší problém
K4r3l01
18.04.2013
Bohužel nyní jsme na limitu OW modu který jede na linuxu a tím pádem není v tuto chvíli možné nic dalšího přidávat možná někdy v budoucnu nastane změna která by otevřela dveře dalšímu vývoji v přidávání zbraní postav atd. no uvidíme jak to dopadne.
smudla
18.04.2013
Jakej je rozdíl mezi garantem a stávající M14 ? mě to přijde stejný ,jen design je jinej.
Libunda
18.04.2013
Spajku + a respekt za to, že sis to nechal projít hlavou a napsal sem !!
MuStanG
18.04.2013
smudla
18.04.2013
Mustafo - ty voe - myslím herní rozdíl. Tak si představ že držíš garanta a vyjde ti to nastejno. Akorát ti to na konci necinkne.
Libunda
18.04.2013
K4r3l01 dne 18.04.2013 - 17:27 napsal:
Bohužel nyní jsme na limitu OW modu který jede na linuxu a tím pádem není v tuto chvíli možné nic dalšího přidávat možná někdy v budoucnu nastane změna která by otevřela dveře dalšímu vývoji v přidávání zbraní postav atd. no uvidíme jak to dopadne.
Mě tak napadá, naučte číču s windowsama a třeba bude možné naše limity posunout
K4r3l01
18.04.2013
tak windows na server libu to vazne ne ale zvazujem jedno mozne reseni tak uvidime jestli to dopadne dle predbeznych vysledku to vypada pozitivne
Faye ツ
18.04.2013
Spajkz dne 18.04.2013 - 17:21 napsal:
M1 Garand (oficiálně značená United States Rifle zkráceně US Rifle, Cal. .30, M1) byla první samonabíjecí puškou světa zavedenou v masovém měřítku do výzbroje ozbrojených sil. V roce 1936 ve výzbroji americké armády oficiálně nahradila opakovací pušku Springfield M 1903, kterou postupně vytlačila z výzbroje americké pěchoty.

tak prosím o vyjádření jestli by to bylo možné a jestli by jste do toho šli byl bych nesmírně vděčný. Prosím o vyjadření admin teamu i samotných hráčů co si o zbrani myslí případně kterou jinou zbraň by ocenili oni. diky

Pravarukadabla
18.04.2013
Nechcete rouvnou spojit všechny cod co vznikly do jednoho !!! a ještě do toho dejte cs!!!
Smoky®
19.04.2013
když ja miluju to cinknuti když garant vyhodi ten zasobnik...
sry za OT : Delto jestli ti neco vadi tak to rekni primo a ne tady takovyhle opičárny, začínáš mě s tim štvát
sry za OT : Delto jestli ti neco vadi tak to rekni primo a ne tady takovyhle opičárny, začínáš mě s tim štvát
JaraBaboon
19.04.2013
cau ten garant je dobrej napad mne se taky libi to cinknuti jako je treba v Battefildu bad company 2 a hlavne mp44s kterou moc lidi nehraje by se dala za ni zamenit ale to je jen muj nazor tak pic
K4r3l01
19.04.2013
Chlapci pokud to vyjde a doufám že ano tak se nebudou muset zbraně zaměňovat ale budou se moct přidávat další k těm stávajícím které jsou již v CoD a to nemluvim i o možnosti dalších postav atd. atd.
Lameduck
19.04.2013
Old/Darinka
8.01.2014
Spajkz ツ dne 18.04.2013 - 17:21 napsal:

Spajky
pro.nic.za.nic
8.01.2014
M1 je zbytečnost, vždyť tu je její nástupce M14. Značně podobný design, shodný způsob střelby...
OT: Mě napadá otázka: Proč není možné doplňovat zbraně do OW, když v jiných modech jich jsou hromady?
Příspěvek upravil pro.nic.za.nic: 8.01.2014 - 12:31
OT: Mě napadá otázka: Proč není možné doplňovat zbraně do OW, když v jiných modech jich jsou hromady?
Příspěvek upravil pro.nic.za.nic: 8.01.2014 - 12:31
K4r3l01
8.01.2014
pro.nic u jiných modu je to o to že nahrazují většinu základních zbraní z cod což mi neděláme a ani dělat nebudem
K4r3l01
8.01.2014
Bohužel CoD je limitováno 128 Weapon soubory a v tuto chvíli jich vyuzivame asi 125 +- a musi zbyt misto na mozne mapy ktere maji neco primo v sobe
Poznámka: urcite ti to cislo prijde divne ale pro info jakykoliv attachment na zbrani je jeden weapon file, jen ak47 ma celkem 6 weapon souboru
Poznámka: urcite ti to cislo prijde divne ale pro info jakykoliv attachment na zbrani je jeden weapon file, jen ak47 ma celkem 6 weapon souboru
J@SON
8.01.2014
aj keď som modernejší tip a mám rád skôr modernejšie zbrane ako napr. Mp7, peacekeeper a kopec iných ale určite to m1 garand uvítam ale keby to vyšlo prosím nech to není od 150lvl
K4r3l01
8.01.2014
spo ohledne toho ak to byl jen priklad pro pochopeni ze jedna zbran viuziva mnoho weapon souboru
Arcas
8.01.2014
Jen tak ze zvědavosti - co konkrétně limituje počet těchto souborů? A co se stane, když tento limit překročíte? Případně jestli není znám nějaký způsob, jak tento limit navýšit?
#ayd.
8.01.2014
K4r3l01 dne 18.04.2013 - 17:27 napsal:
K4r3l01
8.01.2014
Arcasi problem jiz neni na strane serveru tam jsme schopni limiti navysit lehce ale problem nastava na strane klienta bohužel k tomu by jsme potřebovali někoho kdo ovládá reverzní inženýrstvý aby našel adresy v paměti kde by se ty hodnoty dali zmenit
BELY
8.01.2014
Možná je to jen můj názor, ale já myslel, že jde 4GF do předu ve vývoji, nikoliv dozadu a to o hódně let. Kdyby jste tu napsali, jestli by se našel někdo, kdo by to přihodil na yedle mod, tak nic neřeknu, ale tohle...Je tolik her kde se týhle pušky můžete nabažit.
J@SON
8.01.2014
Aj keď m1 garand by som uvítal ale mne sa to tak trošku tam nehodí
taká m4 a m1 garand ?
to mi nepasuje ja by som skôr hlasoval za mp7 
A kuš by som určite nenahradil možno tú čo nevybuchuje ale tú výbušnu to né
aj keď ju ešte nemám
A kuš by som určite nenahradil možno tú čo nevybuchuje ale tú výbušnu to né
BELY
8.01.2014
Pánové, opravdu nic proti zbraním z 2.světové války, měli a vždycky budou mít svoje kouzlo, ale ruku na srdce, kolik lidí hraje s téměř srovnatelnou M14kou...Už to je poměrně velkej adrenalin, i když u tý je ještě záchraný lano těch x nábojů v zásobníku
Hoďte tam spíš něco novodobého, já jsem a vždycky byl třeba velký fanoušek dvou attachmentu nasazených najednou, což se objevilo u novějších verzí cod.
J&hule
9.01.2014
zajímavá by byla i dvouhlavňová brokovnice s krátkou hlavní ale dost nepraktická
J@SON
9.01.2014
Honey Badger - Už má zabudovaný tlmič.

To znamená že ty by si si mohol vybrať red dot alebo acog poprípade by ste mohli doplniť Holographic Sight

Môžete tam zabudovať aj grip ako to je vo videou tím pádom to nebudú 2 attachmenty ale 3
Příspěvek upravil J@SON: 9.01.2014 - 12:32
To znamená že ty by si si mohol vybrať red dot alebo acog poprípade by ste mohli doplniť Holographic Sight

Môžete tam zabudovať aj grip ako to je vo videou tím pádom to nebudú 2 attachmenty ale 3
Příspěvek upravil J@SON: 9.01.2014 - 12:32