Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

COD4 OW Revize 2.7 2013

- - - - -

63 odpovědí na toto téma

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4

Zobrazit příspěvekSmoky® dne 8.07.2013 - 06:35 napsal:

stadno: ohledně map... nejsem si jistý jestli creek je jedna z nejhranějších map, jakmile se tpotiž tato mapa navotuje-> odpojí se půlka hráčů.
Bohužel ani s mapama ani s ostatními věcmi ve hře se nikdy nezavděčíš všem vždy bude někdo pro a někdo proti.
Vyvážit to dá opravdu hodně práce a né vždy se to povede

Zobrazit příspěvekLukky dne 8.07.2013 - 10:56 napsal:

Když už se tu bavíte o mapách nešlo by udělat aby dobré mapy jako Broadcast,Strike,Backlot byli častěji na výběr jsou tam sotva 3x za den... :(
a poslední dotaz zda by nešel dát nový znak od 140 lvl ta červená hvězda je moc okoukaná alespoň by byla nějaká motivace ho dosáhnout. :) Díky za odpověď

Smoky, máte jeden z nejpovedenějších módů, které jsem kdy v jaké hře viděl - klobouk dolů. Mnohem povedenější jak AIX v BTF2, atd.

Technicky nemám 4GF co vytýkat, ale když se na 4GF dívám z laického hlediska, tak mi furt chybí na tomto módu jakási "lidskost". Právě to dělá z her ty nejhranější. Všimni si normálních serverů na COD4, tam jsou nejhranější servery nazvány "ONLY CROSSFIRE, 24/7 CROSSFIRE, atd." - prostě jednoduchost. Ono stojí i za zmínku, jak jsme vůbec ke 4GF, jako klán přišli. Jeden můj kamarád si všiml u serveru "4GF 53" něco ve stylu mp_crossfire v mapách, tak jsme to zkusili a hráli. Proto si myslím, že by pomohlo ty servery udělat komplexněji, ty které se nehrají nazvat ve stylu "4GF ONLY CROSSFIRE MOD" - a nový hráči by hned přišli z klasického COD4.

Ps. s tím Creekem máš pravdu, přestože je to dobrá mapa, lidi jí prostě hrát nechtějí (i na normálním COD4). Stejný problém je i v BTF3. I když nechci do diskuze tahat BTF3, musím poukázat na fakt, že i přes dokonalou grafiku, reálnou fyziku a brilantní technické zpracování, furt platí pravidlo, že pokud se lidem mapa nelíbí - nebudou dotyčnou hru vůbec hrát!

Jinak k těm mapám jsem už napsal 4 témata. Aby sis nemyslel, že jsem jen žvanil - http://forum.4gf.cz/...stanislavrezac/

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
ono právě vše souvisí se vším a jednotvárnost dost často taky omrzí, spousta lidí tu hraje právě proto, že se pořád něco děje je stále co získat, co objevovat, ale to zase nekoresponduje s tvym resenim. ohledně map se spíše zaměřujeme na různorodost jsme fun server ne trenovani promodaku. Ja si napriklad myslim ze mapy carentan, burgundy, toujan, dust mají mezi hráči dost velký úspěch.
O podobných věcech bychom mohli diskutovat hodiny a stejne bychom na nic nepřišli, jak jsem již psal nikdy se nedá zavděčit všem.
Osobně mám v plánu se podívat na nějaké kopie map ze všech cod a možná nějakou z cs a zkusit trošku obměnit maplist, pak tu také padl návrh aby klasik mapy z cod4 byly pravidelněji v maplistu.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4

Zobrazit příspěvekSmoky® dne 8.07.2013 - 12:41 napsal:

ono právě vše souvisí se vším a jednotvárnost dost často taky omrzí, spousta lidí tu hraje právě proto, že se pořád něco děje je stále co získat, co objevovat, ale to zase nekoresponduje s tvym resenim. ohledně map se spíše zaměřujeme na různorodost jsme fun server ne trenovani promodaku. Ja si napriklad myslim ze mapy carentan, burgundy, toujan, dust mají mezi hráči dost velký úspěch.
O podobných věcech bychom mohli diskutovat hodiny a stejne bychom na nic nepřišli, jak jsem již psal nikdy se nedá zavděčit všem.
Osobně mám v plánu se podívat na nějaké kopie map ze všech cod a možná nějakou z cs a zkusit trošku obměnit maplist, pak tu také padl návrh aby klasik mapy z cod4 byly pravidelněji v maplistu.

Jj, to je diskuze na hodiny. Shrnul bych to takhle - stojí to za h**no. Hráčů jako já, resp. těch kteří potřebují mít v rukou samopal, na nohou kopačák nebo v rukách volant ubývá, zatímco těch kteří kladívkem mlátí do kostiček nebo bojují za čaroděje proti elfům značně přibývá. To také stojí za úpadkem. Jsem zvědavý jak to vyřešíte, nerad bych aby 4GF zdechl úplně, jako kdysi světově hrané AIX nebo Project reality v btf. Já bych navrhoval jak si říkal ty mapy z COD4 (vybrané) a hlasovat (umožnit aby všechny mapy byly votovany každé kolo).

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
já se chci jetě optat jak je to s těma vrtulníkama ?? od jakyho lvlu atd... protože tu každej posílá jen heli classic a je jedno jakej má lvl
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

eSing

Private

• Člen
  • 32 Příspěvků:
73
  • LocationPraha
Neuvažoval někdo o zvýšení hmotnosti pro hráče, co vezme/nese/plantuje bombu?

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
ahoj, bylo by možné na na ostatní servery OW mimo S&D dát expi již od 2 hráčů ? třeba mě baví snipe server a i VIP a GG, ale málokdy se tam sejdou 4 lidi aby to dávalo expi. kolikrát tam dělám "křoví" i hodinu nebo vic a stejně nikdo nedorazí. mě o ty expi nejde, ale bez nich se zase nechce hrát ostatním :D

jako druhý návrh bych chtěl poprosit nejspíše adminy jestli by mohly natočit nějaky gameplay něco na způsob ale od tý doby již proběhlo mnoho úprav a možná by to přilákalo ještě více hráčů
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Mě by se strašně líbilo kdyby na #63 byla pouze mapa Nuketown, určitě dost z vás ten server zná.Myslím ten kde je mapa nuketown, hraje se tam se snipama v promod modu.Ale tohle by bylo Nuketown v OW, je jedno jestli by to bylo TDM nebo DM.

Mysacek

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 166 Příspěvků:
161
  • xFire:misak135
  • LocationHodonín,Jižní Morava
LoL tak to video je dost dobře starý...
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

antifasatan

Vládce všech galaxií

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Diamond
  • 452 Příspěvků:
651
Jen takovej detail, v manuálu jak je to "Odemikání harpoint shop schopností podle levlu" tak tam nějaký chyběj a u nějakých je špatnej level.

Odeslaný obrázek

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4
Jinak nechte udělat hlasování v takovém stylu? A nechat všechny mapy hlasovat každé kolo? http://imb.lide.cz/l...40940d00000.jpg

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
nemyslim si ze je to idealni, podle me by bylo lepsi hodne hrane mapy dat s mensi prodlevou, nechci hrat 10x za sebou jednu mapu

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4
Tak s menší prodlevou. Poslušně hlásím, že před hodinou na serveru 53 odešli lidi, protože tam nebyly na výběr dobré mapy. Proto jsem udělal v malování návrh.

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha
Hardpoint shop - chyba - HELI-PILOT přivolá klasický neovladatelný vrtulník a jak zde podotkl Antifasatan, volají si ho i levely kolem 60 a možná i méně.

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Čo tak na konci mapy hlasovanie obľúbenosti mapy a mapy najviac obľúbené by boli častejšie v rotácii ?

Příspěvek upravil Altik: 9.07.2013 - 13:52

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
to s tím vrtulníkem jsem tu psal taky...samozřejmě mi na to nikdo neodpověděl
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekAltik dne 9.07.2013 - 13:51 napsal:

Čo tak na konci mapy hlasovanie obľúbenosti mapy a mapy najviac obľúbené by boli častejšie v rotácii ?
je to v planu uz delsi dobu ale kdy se ktomu dostanem ?

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekpro.nic.za.nic dne 9.07.2013 - 13:42 napsal:

Hardpoint shop - chyba - HELI-PILOT přivolá klasický neovladatelný vrtulník a jak zde podotkl Antifasatan, volají si ho i levely kolem 60 a možná i méně.
kouknem nato bude opraveno co nejdrive

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
na to myslím znám odpověď :-)
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Founder
  • 3634 Příspěvků:
5034
Heli by mela byt opravena

*X-Man*

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
-2
Opravte aj Manual v hre je stary :)

Příspěvek upravil Fotelka: 10.07.2013 - 18:29

Georgik

Private 1st Class

• Člen
  • 40 Příspěvků:
65
Ještě k té dříve probírané motivaci (Nuke):

Já myslel, že hry se hrajou kvůli zábavě, abychom se odreagovali a ne abychom dnem a nocí hráli, že budeme mít Nuke a myslet si, že to je ta pravá podstata a motivace, proč hrát tuto hru.

Příspěvek upravil Georgik: 16.07.2013 - 07:08

Belief

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4
Chtěl bych poděkovat adminům, že na 53 konečně častěji hrajeme ty lepší mapy, ale chtělo by to ještě doladit. 23:30, v mapach na výběr velké kulové a 53 opět zdechl jak za starých časů http://imb.lide.cz/l...82746310100.jpg Nechcete to nějak ošetřit, aby byla v mapach na hlasování fakt aspon jedna kvalitní mapa, která nezapříčí, že všichni hráči odejdou do... ucha

Příspěvek upravil StanislavRezac: 17.07.2013 - 22:32

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekStanislavRezac dne 17.07.2013 - 22:32 napsal:

Chtěl bych poděkovat adminům, že na 53 konečně častěji hrajeme ty lepší mapy, ale chtělo by to ještě doladit. 23:30, v mapach na výběr velké kulové a 53 opět zdechl jak za starých časů http://imb.lide.cz/l...82746310100.jpg Nechcete to nějak ošetřit, aby byla v mapach na hlasování fakt aspon jedna kvalitní mapa, která nezapříčí, že všichni hráči odejdou do... ucha

Bohužel když je na výběr Aztec, tak většina hráčů ani nehlasuje a pak si to tam protlačí dva tři hráči. :(

StanislavRezac

Gunner Silver

• Člen
  • 77 Příspěvků:
4

Zobrazit příspěvekpro.nic.za.nic dne 17.07.2013 - 23:10 napsal:

Bohužel když je na výběr Aztec, tak většina hráčů ani nehlasuje a pak si to tam protlačí dva tři hráči. :(

Ahoj, ja jsem Fintleroy na 53, určitě mě znaš :))) Jinak měla by v maplistu zůstat vždy jedna mapa z výběru Crossfire, Shipment 2, Bog a Nuketown BO.

3 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních