Smoky® dne 8.07.2013 - 06:35 napsal:
Bohužel ani s mapama ani s ostatními věcmi ve hře se nikdy nezavděčíš všem vždy bude někdo pro a někdo proti.
Vyvážit to dá opravdu hodně práce a né vždy se to povede
Lukky dne 8.07.2013 - 10:56 napsal:
a poslední dotaz zda by nešel dát nový znak od 140 lvl ta červená hvězda je moc okoukaná alespoň by byla nějaká motivace ho dosáhnout. Díky za odpověď
Smoky, máte jeden z nejpovedenějších módů, které jsem kdy v jaké hře viděl - klobouk dolů. Mnohem povedenější jak AIX v BTF2, atd.
Technicky nemám 4GF co vytýkat, ale když se na 4GF dívám z laického hlediska, tak mi furt chybí na tomto módu jakási "lidskost". Právě to dělá z her ty nejhranější. Všimni si normálních serverů na COD4, tam jsou nejhranější servery nazvány "ONLY CROSSFIRE, 24/7 CROSSFIRE, atd." - prostě jednoduchost. Ono stojí i za zmínku, jak jsme vůbec ke 4GF, jako klán přišli. Jeden můj kamarád si všiml u serveru "4GF 53" něco ve stylu mp_crossfire v mapách, tak jsme to zkusili a hráli. Proto si myslím, že by pomohlo ty servery udělat komplexněji, ty které se nehrají nazvat ve stylu "4GF ONLY CROSSFIRE MOD" - a nový hráči by hned přišli z klasického COD4.
Ps. s tím Creekem máš pravdu, přestože je to dobrá mapa, lidi jí prostě hrát nechtějí (i na normálním COD4). Stejný problém je i v BTF3. I když nechci do diskuze tahat BTF3, musím poukázat na fakt, že i přes dokonalou grafiku, reálnou fyziku a brilantní technické zpracování, furt platí pravidlo, že pokud se lidem mapa nelíbí - nebudou dotyčnou hru vůbec hrát!
Jinak k těm mapám jsem už napsal 4 témata. Aby sis nemyslel, že jsem jen žvanil - http://forum.4gf.cz/...stanislavrezac/