Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

IBIZA - OMLUVA CELÉ KOMUNITĚ 4GF

32 odpovědí na toto téma

Anketa: IBIZA - Jeho osud na 4GF.cz (42 členů volilo)

Odbanovat či Neodbanovat? Platí i pro servery 4GF.cz

1. 1 měsíc ban s podmínkou na 6 měsíců (30 hlasů [71.43%])

Procento volících: 71.43%

2. Neodbanovávat (7 hlasů [16.67%])

Procento volících: 16.67%

3. Nechám to na Administrátorech (5 hlasů [11.90%])

Procento volících: 11.90%

Hlas

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká

*
POPULÁRNÍ

Dámy a pánové,
před pár dny tu uživatel Ibiza rozpoutal svoji osobní válku, kterou prohrál.

http://forum.4gf.cz/..._3591#entry3591

Dnes Vám předkládám kopii jeho osobní zprávy, doručenou Mě složitým způsobem na bývalé hrací působiště. (twse)

Čus.. Když mi dokáplo so jsem způsobil, tak jsem se rozhodl tady registnout a poslat ti mou omluvu. Přál bych si aby se vytvořil nový topic s mojí omluvou, která náleží zde P.S. Díky:

Ahoj, Já Ibiza by jsem tu chtěl publikovat svou omluvu takže začnu. Nejdříve se chci omluvit za můj nevhodný a sprostý komentář. Chci se omluvit všem VIP a Sponzorům, které jsem nazval tak jak jsem neměl. Chci se také omluvit všem kdo se mnou měl problémy a také chci říci že to byla moje chyba a neobviňuji nikoho jiného za mé chování. Neuvědomil jsem si že z toho bude takový průser, a také jsem meněl moc dobrou nálada (ale to je jedno). Vážim si všech kdo do komunity 4GF rvou své peníze a tak přispívají k rozvoji. Také se chci omluvit za můj výstup na Live chatu kde jsem řešil úplné ptákoviny a mozkem jsem by úplně mimo. 4GF Si vážím a doufám že alespoň někteří hráči tuto omluvu přijmou a budou na mne myslet. Kdyby mi někdo chtěl něco říci tak tady je můj telefon: xxxxxxxxxxx.Takže tímto se s vámi pravděpodobně navždy loučím a nepředpokládám že dostanu unban. Tak se mějte a nikdy neudělejte takovou pitomost jako já. Zdar :-)

Protože do tohoto BANu nejsem osobně zainteresovaný, tak jen předkládám návrh na zkrácení BANu na již zmiňovaný měsíc a následně "podmínku" v trvání minimálně půl roku.
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Právě jsem to chtěl také nahodit, jen jsem chtěl dát hlasovat komunitu jako takovou o jeho osudu. Proto upravím tvůj článek a doplním.... :)

Stranger

Gunner Silver

• Holky :)
  • 64 Příspěvků:
133
  • HLSW:Stranger
Nebudu dávat + ,protože by jej dostal Libunda a ne IBIZA ;) Takže jdu hlasovat.Udělal blbost, slušně se omluvil, tak jsem osobně za zkrácení-každej jsme už někdy přestřelili ;)

Příspěvek upravil Libunda: 1.05.2011 - 14:03
Si děláš úplně zbytečný problémy. Nevíš, jak jsem se vyspal a takhle provokuješ :-)

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Sice mě na Live chatu dost nakrknul,ale jsem taky pro mu dát "poslední" šanci. :kolobok_addon_girl_angel:

Příspěvek upravil Lachy: 1.05.2011 - 13:40

Odeslaný obrázek

Gladiator

Lance Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 156 Příspěvků:
360
  • HLSW:Gladiator
  • LocationPečky

Zobrazit příspěvekLachy dne 1.05.2011 - 13:40 napsal:

Sice mě na Live chatu dost nakrknul,ale jsem taky pro mu dát "poslední" šanci. :kolobok_addon_girl_angel:

Každý děláme chyby,a za ně se musí platit.
Tu omluvu jsem snad pochopil správně a tak mu tu šanci dejme.
Pokud si toho nebude vážit tak konec srandy !!!!!!!!!!!!!!!
Jeden za všechny a všichni za jednoho !!!
Odeslaný obrázek

Čučo

All in

• CoD4 Admin
  • 879 Příspěvků:
1389
  • HLSW:®Cuco©
  • LocationPohraničí Severní Moravy
Jsem také za to dát mu šanci,protože :
"Vždycky lze odpustit přečiny, ke kterým má člověk sílu se přiznat. "
:kolobok_addon_gamer:

Odeslaný obrázek

dave101

Gunner Gold

• Člen
  • 80 Příspěvků:
204
  • LocationSK
aj majster tesar sa utne mal bi dostat sancu aspom mal tolko charakteru sa omluvit uz za to + nie kazdy ma na to gule :big_boss:

P*A*L*O

Private

• Člen
  • 23 Příspěvků:
13
  • HLSW:P*A*L*O (SVK)
  • LocationSlovakia, Lipany
Šanca to hej, ale ten mesiac ban a pol roka výstraha určite.
Predsa nebolo to od neho vôbec féér. Nech sa taký čo im v hlavách víria také hlúposti zamyslia, že natom aby si vôbec mohli zahrať na takých serveroch ako sú 4gf sa podieľa kopec ľudí a stojí to nemalé prachy a čas.
Tak že ak nič iné tak aspoň trochu rešpektu a sebaovládania.
Len toľko. Dikes Palo.
:suicide2:

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Ibiza... clovek, ktery svym hulakanim na TSku dal jasny podnet k vytvoreni VIP channelu, abychom to nemuseli poslouchat
Ibiza... clovek, ktery potreboval dostat permici, aby se vzpamatoval
Ibiza... clovek, ktery uz snad alespon ramcove pochopil podstatu komunity

jsem pro navrh Libundy, zkraceni banu na mesic, pote podminka

Guest_Thunder_*

• Host
Mám dost velké podezření, že ten omluvný text není z jeho hlavy..., což pravděpodobně nemění nic na faktu, že si svojí chybu minimálně částečně uvědomuje, když už si teda k omluvě přizval někoho na pomoc.. :character_73: :D

SaSAno

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 134 Příspěvků:
263
->Thunder myslím si totéž....ale je vidět že lituje toho co udělal a dal jsi práci (i když nejspíš s něčí pomocí) se omluvit... :kolobok_addon_girl_angel: jsem pro zkrácení banu na měsíc, poté podmínka....jsme přece jen lidé :cheers1:
Odeslaný obrázek

Libunda

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • Locationzemě česká
No tak hoši................... nejsme bachaři, ale komunita !!

Guest_Thunder_*

• Host
Libore to přeci není o tom, kdo je a není bachař... to je o tom, že mi to prostě k němu ani náhodou nesedí. Je tu prostor pro názory, tak jsem ho vyjádřil. Byl jsem jeden z těch, co měl to "štěstí" se s ním hádat na tom chatu a podobně napsaná omluva na něj prostě nesedí ani v nejmenším.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Prostě to neřeš... Jsme v sekci Bany/Unbany sice to toleruji pro tentokrát, ale nechci tady z toho dělat flame. Chtěl jsem dát možnost vyjádřit komunitu o jeho osudu, ale už nebudeme rozebírat pokud to psal on nebo ne.

Děkuji

Guest_Thunder_*

• Host
V žádném případě z toho tady nechci dělat flame Martine. I přes ten fakt že to na 99% nepsal on, tak bych mu i tak tu šanci dal, protože jsme jen lidi a chyby děláme naprosto všichni bez výjimky. Howgh

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
Taky musím reagovat - jsem ten, kdo to vlastně začal.
Ano, po přečtení jeho příspěvku mi skoro praskla žilka v mozku a proto jsem zažádal o BAN a jeho trvalé vyloučení z komunity 4GF. Byl to Maršál Konev, kdo mě přesvědčil o vstřícném kroku a další šanci - nastavení banu na 1 měsíc. Nicméně jeho projev na Live chatu vedl k totálnímu banu.
Jsem přesvědčen, že jeho omluva je čistě účelová a není míněna upřímně. Jemu vůbec nezáleží na lidech této komunity, ale jde mu jen o to odbanování a možnosti dál hrát.
Pokud se rozhodnete dle návrhu Libundy, nemám s tím žádný problém. Jen bych uvítal vyjádření těch "mín jak debilů", kterých se to týká.

V spoileru je náhled z LIve Chat historie...
Kdo nebyl u toho Creeper alias IBIZA

Spoiler

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Dostal ban na CHS, pozdeji dodatecne znovu na vsechny 4GF a nasledne i forum. Ted zjistil, ze v CZ si moc COD nezahraje, tak to zkusi s omluvou.

Ja bych se na nej vybodnul. Uz parkrat jsem mel podobneho driv u sebe, kdyz jsem mel hosting z domu - pomahal s instalaci, s pripojenim, s kde cim a nakonec zacal vsem nadavat a vsechno mozny. Tak ban a hotovo. A prisel dalsi, a znovu....

Ale vesmes jak to dopadne mi je jedno. Pokud se objevi na CHS a bude pokracovat jako predtim, tak mu naparim ban na dlouho, ale pokud bude klid, nereknu ani slovo. Mohl by dostat zkusebni dobu s nejakym ukolem, treba naucit se mapovat, nebo jiny prinos pro komunitu.
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Guest_Thunder_*

• Host

Zobrazit příspěvekCleanerman dne 2.05.2011 - 07:32 napsal:

Taky musím reagovat - jsem ten, kdo to vlastně začal.
Ano, po přečtení jeho příspěvku mi skoro praskla žilka v mozku a proto jsem zažádal o BAN a jeho trvalé vyloučení z komunity 4GF. Byl to Maršál Konev, kdo mě přesvědčil o vstřícném kroku a další šanci - nastavení banu na 1 měsíc. Nicméně jeho projev na Live chatu vedl k totálnímu banu.
Jsem přesvědčen, že jeho omluva je čistě účelová a není míněna upřímně. Jemu vůbec nezáleží na lidech této komunity, ale jde mu jen o to odbanování a možnosti dál hrát.
Pokud se rozhodnete dle návrhu Libundy, nemám s tím žádný problém. Jen bych uvítal vyjádření těch "mín jak debilů", kterých se to týká.

V spoileru je náhled z LIve Chat historie...
Kdo nebyl u toho Creeper alias IBIZA

Spoiler
Bohužel tam Cleanere je jen závěrečná část té chatové rozpravy v každém případě, jsem tu Martinovi slíbil, že nebudu do tohoto topicu flamovat, kdo je či není autorem, takže to tu dále radši pitvat už nebudu, protože by to se z toho stalo něco, co pravděpodobně nikdo z přítomných nechce. Pro člověka jako je on, je mnohem horším trestem než měsíční banán ta půlroční podmínka, protože je hodně pravděpodobný, že to neukočíruje. Nechme ho žít..., je to prostě dítě co ještě neví, jak se má chovat, tak ukažme svoji lidskost a druhou šanci mu výjimečně dejme...:shocked:

Guest_Thunder_*

• Host

Zobrazit příspěvekCharlieGoodEye dne 2.05.2011 - 14:12 napsal:

Dostal ban na CHS, pozdeji dodatecne znovu na vsechny 4GF a nasledne i forum. Ted zjistil, ze v CZ si moc COD nezahraje, tak to zkusi s omluvou.

Ja bych se na nej vybodnul. Uz parkrat jsem mel podobneho driv u sebe, kdyz jsem mel hosting z domu - pomahal s instalaci, s pripojenim, s kde cim a nakonec zacal vsem nadavat a vsechno mozny. Tak ban a hotovo. A prisel dalsi, a znovu....

Ale vesmes jak to dopadne mi je jedno. Pokud se objevi na CHS a bude pokracovat jako predtim, tak mu naparim ban na dlouho, ale pokud bude klid, nereknu ani slovo. Mohl by dostat zkusebni dobu s nejakym ukolem, treba naucit se mapovat, nebo jiny prinos pro komunitu.
Nechci zpochybňovat přínos mapování Charlie, ale z mého osobního pohledu by pro něj bylo mnohem lepší, aby se pro život a další svůj rozvoj naučil alespoň základům slušného chování... mapování to bych řekl, že je momentálně až přespříliš ambiciózní meta. :character_115: :)

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506
Já bych mu to taky zkrátila na měsíc + tu podmínku. Věřím v druhé šance (i když na to dost často dojíždím):blond:

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
Děkuji všem, že se zde vyjadřujete, ale zapomínáte hlasovat v anketě v úvodu tohoto topiku

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
None, tak to jsem placnul jentak, ze by mohl mapovat. S nej pravdepodobnosti bude mit mesic offline, necim bych ho zaukoloval. Jen vycekat mesic me prijde takovy jako "tak ja pockam a pak vam zase ukazu" styl. Nevim, treba ne, ale kdyz by to tak dopadlo, tak aspon neco prinesl, nez by byl zase odejit. No a kdyby se vazne srovnal, tak aspon prinesl male "omlouvam se" pro ostatni....

Takova byla myslenka.
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Guest_Thunder_*

• Host
Jasně Charlie chápu.:)

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Já za sebe říkám ne odbanovávat.

Je potřeba si uvědomit,zda tento člověk má vůbec opravdovou snahu změnit do budoucnosti

své vyjadřování vůči svejm spoluhráčum,či kdekoliv jinde.

Pokud je člověk problémový,tak pochybuji že ho omluvný dopis změní,navíc, kdo z vás tu opravdu věří že tento omluvný

dopis psala tatáž osoba,která za žadnou cenu nepřipouštěla svou vlastní chybu a místo se zamyšlení sama nad sebou,neohroženě kousal-a kolem sebe(jako vzteklý pes)

Navíc jak zde již zminoval CharlieGoodEye,

cituji:Dostal ban na CHS, pozdeji dodatecne znovu na vsechny 4GF a nasledne i forum. Ted zjistil, ze v CZ si moc COD nezahraje, tak to zkusi s omluvou.

Podle toho to bych soudil že tento člověk již měl ve své mynulosti,tu zde zminovanou druhou šanci,kterou samozřejmě nijak nezužitkoval ve prospěch

svého chování.

Pokud zde můžu písemnou formou vyjádřit svuj názor-

tak jednoznačně si stojim zatím,že pokud jsou zde lidi co si váží celé komunity 4gf jakožto i celého vedení,

tak célá komunita 4gf jakožto i celé vedení,by si mělo vážit těchto lidí.

Já osobně si vážim všech lidí kteří to zde drží celé pohromadě,nic-méně, Cleanerman je dozajista člověk, (spolu z dalšími podobnýho kalibru)

který pro nás a celé 4gf dosti udělal,proto bychom si těchto lidí měli obzvlášt vážit.

Ruku na srdce ,kdo by si dokázal představit tuto komunitu a cod4 bez Cleanermana či Brikiho a spousty dašich?

JÁ TEDY NE!
Odeslaný obrázek

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
hh, po tom postu se mi vybarvila opacna otazka :D

"Ruku na srdce ,kdo by si dokázal představit tuto komunitu a cod4 bez IBIZy a spousty dašich?"

PS: To ted nema byt zavadejci post na ovlivneni nazoru nebo myslenek, jen jsem se pri tom zasmal

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava

Zobrazit příspěvekCharlieGoodEye dne 6.05.2011 - 08:20 napsal:

hh, po tom postu se mi vybarvila opacna otazka :D

"Ruku na srdce ,kdo by si dokázal představit tuto komunitu a cod4 bez IBIZy a spousty dašich?"

PS: To ted nema byt zavadejci post na ovlivneni nazoru nebo myslenek, jen jsem se pri tom zasmal

Já se nedočkavě těšil kdo tuto otázečku zveřejni :smiley_emoticons_kingrestless05
Odeslaný obrázek

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
1) Komanč to s tou chválou na mou osobu trošku přehnal, nemyslím si, že bych byl nějak moc důležitým článkem
2) Charlie, je pravda, že je to asi nemožné, vždy se najde někdo jako IBIZA, a není jich málo. Jen on to pustil ven veřejně na foru. Ostatní - jemu podobní se nevyjadřují.

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
Cleanermane,

pročpak ta skromnost,jistě nebudu sám takového názoru

a pokud ano tak pro mne se muj názor na tebe a brikiho a thundera aaaaaaa---tech aček by tu mohli byt spousty,nijak neměni :ThanxSmiley:

Odeslaný obrázek

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
Komanči, já osobně si tvého názoru nesmírně cením a ostatní jistě taky. Ono dobré slovo se tu až tak často neslyší. Děkuji

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
cleanere, ti kteri mlci jsou vetsim zlem. Ibiza se vyjadril a dostal pres drzku, ponauceni do dalsiho zivota jako hrom.

Ja taky udelal nedavno neco proti svym zasadam a odnesl jsem to. Ale ja nejsem v prepubertalnim veku, ja musim odpovenost za svoje slova nest do dusledku.

Libunda

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • Locationzemě česká
Zítra to bude týden od zveřejnění omluvy a možnosti hlasovat v anketě. Myslím, že není potřeba déle zdržovat a můžeme IBIZOVI začít odpočítávat trest.
Protože započítat mu do BANU už tento týden......... to by to měl moc levný.

Předpodkládám tedy uzavření tohoto vlákna zítra.
Kdo má něco k věci, nechť napíše, nebo mlčí na věky.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
ahoj, nemůžu jinak než souhlasit. Hlasování je jasné. Zítra toto téma uzamkni a spust mu stopky.

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Ja bych se hrozne smal, kdyby do par dni dostal opet ban :D vicemene vidim uz ted novy toppic "jak IBIZA byl naveky zavrzen"

Ale nic ve zlym, uvidime :)

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních