Co děláte abyste si nepopudily manželku hraním na pc? A kolik hodin u pc je přiměřený?
Situace u nás doma. Manželka ( dříve na mateřské, nyní ze zdravotních důvodů doma ) nemá možnost se nějak vykecat. Nechám mluvit ženu a dám si pozor, abych ji vnímal. Ona totiž vždy tvrdí, že nepotřebuje, abych ji poslouchal ale musí vidět, že ji vnímám.
Pro pány : Nebojte se a věnujte ji hodinu pozornosti. nechte ji vykecat se. Většinou nepotřebuje poradit, jen ze sebe musí dostat informace
Záložní plán : Pokud už nechcete plně poslouchat, vytrénujte si krátkodobou paměť. Pomůže vám držet v hlavě poslední dvě až tři věty. Pokud pak přijde kontrolní otázka, zda ženskou vůbec vnímáte, reprodukujte poslední tři věty s tím, že ji posloucháte.
Večer, když pomůžu s uložením dětí se nabídnu, že s něčím pomůžu manželce. Jakmile taky prokážu nějakou činnost, mám většinou tak od desíti každý den možnost si sednout ke kompu a pařit hry bez komplikací. Za tu dobu manželka pochopila, že mě to baví. jen nesmím moc řvát a nadávat do TSka.
Pro pány : Neptejte se ženský, jestli chce s něčím pomoct až ve chvíli, kdy má vše hotovo. je to silně kontraproduktivní
Dodatek : Pokud není žena unavená, jdu se pokusit ji navnadit na jiné aktivity. V případě úspěchů přicházím na hry později
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 19.03.2014 - 19:45
POPULÁRNÍ
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 19.03.2014 - 21:38
dovolim si nesouhlasit...
zena potazmo partnerka v zivote muze byt druhou lajnou pred PC hrama v pripade, ze zena neni dostatecne "kvalitni"...
vy kteri vnimate svou partnerku jako to "nej" se podle vyse uvedenych rad neridte... PC hra x partnerka x rodina - co to vyhraje? Pokud PC hra, tak se probudte...
zena potazmo partnerka v zivote muze byt druhou lajnou pred PC hrama v pripade, ze zena neni dostatecne "kvalitni"...
vy kteri vnimate svou partnerku jako to "nej" se podle vyse uvedenych rad neridte... PC hra x partnerka x rodina - co to vyhraje? Pokud PC hra, tak se probudte...
Odesláno 19.03.2014 - 21:54
...když něco krájí u kuchyňské linky tak ji zezadu chytnu prsa - a mám do večera po ptákách....
Odesláno 19.03.2014 - 22:53
Briki, on 19.03.2014 - 21:38, said:
dovolim si nesouhlasit...
Dovolím si nesouhlasit...
Já to nevnímám jako souboj hry vs partnerka vs rodina, ale snažím se o rozumné propojení... A pak tedy není možné hovořit o tom, že něco zvítězilo... A tajemství úspěchu bude ležet v určité vyváženosti, ale také správném "timingu"... V momentě, kdy se to zvrhne v souboj zda-li jedno, nebo druhé, či třetí, tak je to začátek konce...
Příspěvek upravil GEORGE.cz: 19.03.2014 - 22:54
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 19.03.2014 - 23:08
jakmile musis hledat stav rovnovahy mezi partnerkou, manzekou, rodinou vs PC hrou, tak je neco spatne... pojem "rozumne propojeni" je blbost
edit: a nedavej mi plus, kdyz mi napises, ze se mnou nesouhlasis...
edit: a nedavej mi plus, kdyz mi napises, ze se mnou nesouhlasis...
Příspěvek upravil Briki: 19.03.2014 - 23:10
Odesláno 19.03.2014 - 23:16
Plus sem ti dal, protoze jsem v urcitejch vecech souhlasil.
Odesláno 19.03.2014 - 23:26
Asi takto by to slo
Ja som svojej kupil tablet a zacala moje hranie o nieco viac akceptovat.
Ja som svojej kupil tablet a zacala moje hranie o nieco viac akceptovat.
Odesláno 20.03.2014 - 00:04
A já si myslím, že text GEORGEHO nepsal GEORGE a že Briki to pojal jinou formou, než my jiní.
Výsledek...............?? Uvidíme
Edit: Smudla: To mám doma taky A když si dám pozor, aby neměla v ruce kudlu, tak má rozpálenou pánev a podobný věci
Výsledek...............?? Uvidíme
Edit: Smudla: To mám doma taky A když si dám pozor, aby neměla v ruce kudlu, tak má rozpálenou pánev a podobný věci
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 20.03.2014 - 06:43
oni ty ženský jsou hrozně nervní, místo toho aby byly rády, že na ně někdo šmatá :-) . Ona je spíš ráda,když jdu k PC , protože má klid
Odesláno 20.03.2014 - 07:16
No tak já to mám doma super,máme tak nějak nepsané pravidlo to jest že u pc můžu sedět kdy chci a pokud moja nemá zrovna co na práci,tak se domluvíme kdo a do kolika bude u pc,přes týden to mám dobré sedím u pc od rána cca do 14:00 to se vrací má drahá polovička z práce.
To se přesouvám k tv a pouštím ji na můj trůn cca do 17:00 pak zas od 19:30,tedy pokud zrovna nemá jinou práci či aktivitu a pokud má něco tak sem tam se zeptám jestli chce něco pomoct,ale ví že u pc sem raději tak řekne že ne,ale taky se někdy držím toho co psal šmudla
Vždy se dá najít kompromis a pro mě dobře že nemáme malé děti
PS:tím že jsem doma tak některé věci udělám dopoledne ať nemusí má drahá polovička lítat jak urvanej vagón,když dojde z práce
To se přesouvám k tv a pouštím ji na můj trůn cca do 17:00 pak zas od 19:30,tedy pokud zrovna nemá jinou práci či aktivitu a pokud má něco tak sem tam se zeptám jestli chce něco pomoct,ale ví že u pc sem raději tak řekne že ne,ale taky se někdy držím toho co psal šmudla
Vždy se dá najít kompromis a pro mě dobře že nemáme malé děti
PS:tím že jsem doma tak některé věci udělám dopoledne ať nemusí má drahá polovička lítat jak urvanej vagón,když dojde z práce
Odesláno 20.03.2014 - 20:39
Tak já to mám opačně než vy, pánové... poklidím co je potřeba, aby mladý, který je spíše puntičkář neremcal, a pak si sednu k pc... Taky máme nepsané pravidlo a to, že když je mladý v práci si tu můžu sedět jak chci, a když je doma, tak se mu klidím z cesty :-D Ještě že pracuje na směny :-)
Semtam když je doma, tak si můžu jít zahrát, ale jen na propustku :-D
Semtam když je doma, tak si můžu jít zahrát, ale jen na propustku :-D
Odesláno 20.03.2014 - 21:03
4 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 4 návětěvníků, 0 anonymních