Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Jak skloubit zenu a PC?

11 odpovědí na toto téma

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina

*
POPULÁRNÍ

Co děláte abyste si nepopudily manželku hraním na pc? A kolik hodin u pc je přiměřený?

Situace u nás doma. Manželka ( dříve na mateřské, nyní ze zdravotních důvodů doma ) nemá možnost se nějak vykecat. Nechám mluvit ženu a dám si pozor, abych ji vnímal. Ona totiž vždy tvrdí, že nepotřebuje, abych ji poslouchal ale musí vidět, že ji vnímám.

Pro pány : Nebojte se a věnujte ji hodinu pozornosti. nechte ji vykecat se. Většinou nepotřebuje poradit, jen ze sebe musí dostat informace

Záložní plán : Pokud už nechcete plně poslouchat, vytrénujte si krátkodobou paměť. Pomůže vám držet v hlavě poslední dvě až tři věty. Pokud pak přijde kontrolní otázka, zda ženskou vůbec vnímáte, reprodukujte poslední tři věty s tím, že ji posloucháte.

Večer, když pomůžu s uložením dětí se nabídnu, že s něčím pomůžu manželce. Jakmile taky prokážu nějakou činnost, mám většinou tak od desíti každý den možnost si sednout ke kompu a pařit hry bez komplikací. Za tu dobu manželka pochopila, že mě to baví. jen nesmím moc řvát a nadávat do TSka.

Pro pány : Neptejte se ženský, jestli chce s něčím pomoct až ve chvíli, kdy má vše hotovo. je to silně kontraproduktivní

Dodatek : Pokud není žena unavená, jdu se pokusit ji navnadit na jiné aktivity. V případě úspěchů přicházím na hry později :thumbup:
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
dovolim si nesouhlasit...

zena potazmo partnerka v zivote muze byt druhou lajnou pred PC hrama v pripade, ze zena neni dostatecne "kvalitni"...

vy kteri vnimate svou partnerku jako to "nej" se podle vyse uvedenych rad neridte... PC hra x partnerka x rodina - co to vyhraje? Pokud PC hra, tak se probudte...

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
...když něco krájí u kuchyňské linky tak ji zezadu chytnu prsa :D - a mám do večera po ptákách.... :biggrin3:

GEORGE.cz

I unique wood

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388

View PostBriki, on 19.03.2014 - 21:38, said:

dovolim si nesouhlasit...

zena potazmo partnerka v zivote muze byt druhou lajnou pred PC hrama v pripade, ze zena neni dostatecne "kvalitni"...

vy kteri vnimate svou partnerku jako to "nej" se podle vyse uvedenych rad neridte... PC hra x partnerka x rodina - co to vyhraje? Pokud PC hra, tak se probudte...

Dovolím si nesouhlasit...

Já to nevnímám jako souboj hry vs partnerka vs rodina, ale snažím se o rozumné propojení... A pak tedy není možné hovořit o tom, že něco zvítězilo... A tajemství úspěchu bude ležet v určité vyváženosti, ale také správném "timingu"... V momentě, kdy se to zvrhne v souboj zda-li jedno, nebo druhé, či třetí, tak je to začátek konce... :unsure2:

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 19.03.2014 - 22:54

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
jakmile musis hledat stav rovnovahy mezi partnerkou, manzekou, rodinou vs PC hrou, tak je neco spatne... pojem "rozumne propojeni" je blbost

edit: a nedavej mi plus, kdyz mi napises, ze se mnou nesouhlasis...

Příspěvek upravil Briki: 19.03.2014 - 23:10

GEORGE.cz

I unique wood

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 3954 Příspěvků:
5388
Plus sem ti dal, protoze jsem v urcitejch vecech souhlasil. :thumbup:

doDo'

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz, Yeddle Admin
  • 1113 Příspěvků:
2509
  • Locationšaleny východ
Asi takto by to slo
Posted Image

Ja som svojej kupil tablet a zacala moje hranie o nieco viac akceptovat.

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
A já si myslím, že text GEORGEHO nepsal GEORGE a že Briki to pojal jinou formou, než my jiní.
Výsledek...............?? Uvidíme :D

Edit: Smudla: To mám doma taky :D A když si dám pozor, aby neměla v ruce kudlu, tak má rozpálenou pánev a podobný věci :D
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
oni ty ženský jsou hrozně nervní, místo toho aby byly rády, že na ně někdo šmatá :-) . Ona je spíš ráda,když jdu k PC , protože má klid :biggrin3:

J&hule

Master Sergeant Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy, Yeddle Admin
  • 290 Příspěvků:
800
  • LocationHodonín Jižní Morava
No tak já to mám doma super,máme tak nějak nepsané pravidlo to jest že u pc můžu sedět kdy chci a pokud moja nemá zrovna co na práci,tak se domluvíme kdo a do kolika bude u pc,přes týden to mám dobré sedím u pc od rána cca do 14:00 to se vrací má drahá polovička z práce.
To se přesouvám k tv a pouštím ji na můj trůn cca do 17:00 pak zas od 19:30,tedy pokud zrovna nemá jinou práci či aktivitu a pokud má něco tak sem tam se zeptám jestli chce něco pomoct,ale ví že u pc sem raději tak řekne že ne,ale taky se někdy držím toho co psal šmudla :kolobok_addon_gamer: :biggrin3:
Vždy se dá najít kompromis a pro mě dobře že nemáme malé děti

PS:tím že jsem doma tak některé věci udělám dopoledne ať nemusí má drahá polovička lítat jak urvanej vagón,když dojde z práce
Odeslaný obrázek

Pink_Cake

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
89
  • LocationOstrava
Tak já to mám opačně než vy, pánové... poklidím co je potřeba, aby mladý, který je spíše puntičkář neremcal, a pak si sednu k pc... Taky máme nepsané pravidlo a to, že když je mladý v práci si tu můžu sedět jak chci, a když je doma, tak se mu klidím z cesty :-D Ještě že pracuje na směny :-)

Semtam když je doma, tak si můžu jít zahrát, ale jen na propustku :-D

BARTY

Master Corporal Silver

• Člen
  • 180 Příspěvků:
193
  • HLSW:BARTY
  • Locationostrov u k. varu
By me zajímalo co je myšleno tou propustkou?
BARTY

6 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 6 návětěvníků, 0 anonymních