Červený odlesk
Col!ar
13.05.2011
Jak se zbavit toho červeného odlesku? reflection_probe jsem přidal ale i tak se mi sem tam někdy ten červený odlesk někde udělá a dost mě s...tve potřeboval bych opět poradit

PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI

PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI
Col!ar
13.05.2011
Jo je to přetáhlí přes celou mapu kdyby to tam nebylo tak je všechno červený
to tam je ale todle je prostě nějaká chyba
CharlieGoodEye
13.05.2011
reflection probe
najdes v 2D okne a prave tlacitko
jeden je pro zacatek dost, ale pro celou mapu nestaci. Davej je od sebe neco mezi 512-1024 jednotek (plusminus, casem ziskas cit jak je umistovat na mape). Plus museji zustat uvnitr light gridu, ne mimo. A co ze to dela? Je to mala zelena kosticka, ktera z kazde plochy (strany) vysila konicky blok "svetla" a doslova generuje spravne odlesky a svetelny dopad na vsem. Ma to ale i svoji cenu. Kazdy takovy ctverecek navysuje velikost FF souboru o dost. Takze pouzivat rozumne.
jeden je pro zacatek dost, ale pro celou mapu nestaci. Davej je od sebe neco mezi 512-1024 jednotek (plusminus, casem ziskas cit jak je umistovat na mape). Plus museji zustat uvnitr light gridu, ne mimo. A co ze to dela? Je to mala zelena kosticka, ktera z kazde plochy (strany) vysila konicky blok "svetla" a doslova generuje spravne odlesky a svetelny dopad na vsem. Ma to ale i svoji cenu. Kazdy takovy ctverecek navysuje velikost FF souboru o dost. Takze pouzivat rozumne.
Col!ar
14.05.2011
Charlie zkousel sem to nějak usmolit ale prostě mi to nejde cpal sem ten reflection probe na ty červený odlesky ale nic bez výsledku
asi sem to blbě pochopil
CharlieGoodEye
15.05.2011
Tak je nejdriv vyhazej vsechny, muzes mit jeden blbe a kazi to. Pak vezmi jen jeden a umisti ho nekam centralne do mapy, v ramci light gridu. Ten mozna udelej taky novy (jen brush a textura light gridu, zadny hollow apod, nic), za to nic nedas. S jednim centralim reflection probem (super anglocestina, co?) udelej novou verzi mapy a uvidis.
MMCH: worldspawn nastaveni mas? To by mohlo taky ovlivnit, spis ne, ale nikdy nevis...
MMCH: worldspawn nastaveni mas? To by mohlo taky ovlivnit, spis ne, ale nikdy nevis...
Col!ar
15.05.2011
Odzkoušeno
a změna tam je!! teď mi už tamty neblbnou a nejsou červený ale zato skoro všechny okna + ještě něco mi zčervenali
no co budu zkoušet dokud se něco nezmění