←  Navody na tvorbu map / Tutorials for Mapping

For Gamers Fusion

»

Červený odlesk

, uživatelova fotka Col!ar 13.05.2011

Jak se zbavit toho červeného odlesku? reflection_probe jsem přidal ale i tak se mi sem tam někdy ten červený odlesk někde udělá a dost mě s...tve potřeboval bych opět poradit :)
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI :)
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 13.05.2011

Daval jsi i light grid volume?
Odpovědět

, uživatelova fotka Col!ar 13.05.2011

Jo je to přetáhlí přes celou mapu kdyby to tam nebylo tak je všechno červený :) to tam je ale todle je prostě nějaká chyba :(
Odpovědět

, uživatelova fotka CharlieGoodEye 13.05.2011

reflection probe :) najdes v 2D okne a prave tlacitko

jeden je pro zacatek dost, ale pro celou mapu nestaci. Davej je od sebe neco mezi 512-1024 jednotek (plusminus, casem ziskas cit jak je umistovat na mape). Plus museji zustat uvnitr light gridu, ne mimo. A co ze to dela? Je to mala zelena kosticka, ktera z kazde plochy (strany) vysila konicky blok "svetla" a doslova generuje spravne odlesky a svetelny dopad na vsem. Ma to ale i svoji cenu. Kazdy takovy ctverecek navysuje velikost FF souboru o dost. Takze pouzivat rozumne.
Odpovědět

, uživatelova fotka Col!ar 14.05.2011

Charlie zkousel sem to nějak usmolit ale prostě mi to nejde cpal sem ten reflection probe na ty červený odlesky ale nic bez výsledku :( asi sem to blbě pochopil :(
Odpovědět

, uživatelova fotka CharlieGoodEye 15.05.2011

Tak je nejdriv vyhazej vsechny, muzes mit jeden blbe a kazi to. Pak vezmi jen jeden a umisti ho nekam centralne do mapy, v ramci light gridu. Ten mozna udelej taky novy (jen brush a textura light gridu, zadny hollow apod, nic), za to nic nedas. S jednim centralim reflection probem (super anglocestina, co?) udelej novou verzi mapy a uvidis.

MMCH: worldspawn nastaveni mas? To by mohlo taky ovlivnit, spis ne, ale nikdy nevis...
Odpovědět

, uživatelova fotka Col!ar 15.05.2011

Odzkoušeno :D a změna tam je!! teď mi už tamty neblbnou a nejsou červený ale zato skoro všechny okna + ještě něco mi zčervenali :D no co budu zkoušet dokud se něco nezmění :D

Odpovědět