Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Červený odlesk

6 odpovědí na toto téma

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
Jak se zbavit toho červeného odlesku? reflection_probe jsem přidal ale i tak se mi sem tam někdy ten červený odlesk někde udělá a dost mě s...tve potřeboval bych opět poradit :)
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚDI :)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Daval jsi i light grid volume?

Col!ar

Maper - Public Enemy

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
Jo je to přetáhlí přes celou mapu kdyby to tam nebylo tak je všechno červený :) to tam je ale todle je prostě nějaká chyba :(

STEAM ÚČET Col!ar full

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
reflection probe :) najdes v 2D okne a prave tlacitko

jeden je pro zacatek dost, ale pro celou mapu nestaci. Davej je od sebe neco mezi 512-1024 jednotek (plusminus, casem ziskas cit jak je umistovat na mape). Plus museji zustat uvnitr light gridu, ne mimo. A co ze to dela? Je to mala zelena kosticka, ktera z kazde plochy (strany) vysila konicky blok "svetla" a doslova generuje spravne odlesky a svetelny dopad na vsem. Ma to ale i svoji cenu. Kazdy takovy ctverecek navysuje velikost FF souboru o dost. Takze pouzivat rozumne.
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Col!ar

Maper - Public Enemy

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
Charlie zkousel sem to nějak usmolit ale prostě mi to nejde cpal sem ten reflection probe na ty červený odlesky ale nic bez výsledku :( asi sem to blbě pochopil :(

STEAM ÚČET Col!ar full

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Tak je nejdriv vyhazej vsechny, muzes mit jeden blbe a kazi to. Pak vezmi jen jeden a umisti ho nekam centralne do mapy, v ramci light gridu. Ten mozna udelej taky novy (jen brush a textura light gridu, zadny hollow apod, nic), za to nic nedas. S jednim centralim reflection probem (super anglocestina, co?) udelej novou verzi mapy a uvidis.

MMCH: worldspawn nastaveni mas? To by mohlo taky ovlivnit, spis ne, ale nikdy nevis...
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Col!ar

Maper - Public Enemy

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
Odzkoušeno :D a změna tam je!! teď mi už tamty neblbnou a nejsou červený ale zato skoro všechny okna + ještě něco mi zčervenali :D no co budu zkoušet dokud se něco nezmění :D

STEAM ÚČET Col!ar full

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních