Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Ukoncenie adminovania na 4gf:(

• Nemůžete odpovědět na toto téma
18 odpovědí na toto téma

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava

*
POPULÁRNÍ

Ahoj

Tymto by som chcel poprosit o odobratie adminskych prav. Viem, že mnohých som týmto rozhodnutím možno zaskočil, niektorych možno nie, ale proste je to moje rozhodnutie a je nezvratne. Som rád, že som sa mohol svojim administratorskym pôsobenim podielať na spravovani serverov či už TWSE alebo 4GF nieco cez 3 roky. Nevidim svoj osobny prinos dalej pre 4GF a naozaj nechcem uberat miesto pre tzv. "novú krv" , ktorá možno prinesie do štruktúr 4GF nový vietor. Rád som spolupracoval so všetkymi zainteresovanymi na čele s R3MIEN, MNAAUUU, K4R3L01, CLEANERMAN, BRIKI, LIBUNDA, COL!AR, SMOKY, BRATAC, YEEAH, MEDVED, THE UNIT, PRASOPES, BARBIE, KOMANC, 4GFPATRIKZBUCH,TERMIXXX MARSAL KONEV(bez profilu samozrejme thunder) a ďalšími hračmi, pre ktorých je hranie viac ako len hra :D Mám Vás všetkých rád a samozrejme sa občas zastavim a rád si dám s Vami pár dobrych máp na odreagovanie sa :D Dúfam, že som sa týmto rozhodnutím nikoho nejako nedotkol a každý bude akceptovat moje rozhodnutie aj ked bude mat opačný názor. Za pochopenie dakujem.

S pozdravom

VášnajviaczávislývoľakedyWILIAMWALLACE

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

reaguji viz topic "hodnocení příspěvků"

mám tě rád willíku

btw. jako admina si te neskutecne vazim kvuli tvemu rozhodovani - najit kompromis mezi lidskosti, pochopenim a zaroven nutnou prisnosti... jsi charakter Wille...

Příspěvek upravil Briki: 20.05.2011 - 00:03

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvekBriki dne 20.05.2011 - 00:00 napsal:

reaguji viz topic "hodnocení příspěvků"

mám tě rád willíku

btw. jako admina si te neskutecne vazim kvuli tvemu rozhodovani - najit kompromis mezi lidskosti, pochopenim a zaroven nutnou prisnosti... jsi charakter Wille...

i já se přidávám :):clap3:
Odeslaný obrázek

Stranger

Gunner Silver

• Holky :)
  • 64 Příspěvků:
133
  • HLSW:Stranger
Nejprve musím říct, že mi to je líto (i když jsme se my dva znali krátce)...byl jsi jeden z těch rozumných adminů (doufám, že si to někdo nevyloží špatně)...To že končíš s adminováním neznamená ale Wili, že už sem mezi nás nepřijdeš a že se z tebe stane "bez profilu"?!? ...nebo se pletu??

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Nemůžu říct jiného než jen, že mi to líto a respektuji tvé rozhodnutí. Podle tvého rozhodnutí jsem ti poupravil práva a doufám že se budeme potkávat na TS či ve hře. Tímto ti tedy chci poděkovat za veškerou práci kterou jsi pro herní portál jako administrátor odváděl, která byla ukázková po celou dobu tvého působení.

Za celé vedení DĚKUJEME.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
WW - užívej života !!!! Škoda ho, kluka našeho, ale běda tobě, jestli se delší čas neukážeš!!!

Gladiator

Lance Corporal Silver

• V.I.P Člen
  • 156 Příspěvků:
360
  • HLSW:Gladiator
  • LocationPečky
Wiliame Wallace i mě je líto - smutním- .
Však jako kamarád zůstaneš v našich srdcích a jestli budeš nebo nebudeš admin to natom nic nezmění.
Život se má žít naplno a tak i já respektuji Tvé rozhodnutí o ukončení adminství.
4gf někomu připadá jako obyčejný herní server,ale to si myslím není pravda. Je to skupina lidí držící při sobě a to je to co se mě na této komunitě líbí.:smile_yes:

užívej života naplno :3:
Jeden za všechny a všichni za jednoho !!!
Odeslaný obrázek

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava
WILÍKU,

Tímto rozhodnutím,které si dnes učinil,jsi mne (A DOZAJISTA SPOUSTU DALŠÍCH LIDÍ) velice zaskočil.

Po pravdě: jsem dlouho hledal slova,která bych zde použil a která by vystihla mé pocity. :cry:

Nakonec napíší poůze toto-

Přesto že mi to je lito,tvé rozhodnutí musíme RESPEKTOVAT!!

"A PŘESTO-ŽE ZDE NYNÍ ZTRÁCÍME JEDNOHO SKVĚLÉHO ADMINA,TAK NAM POŘAD ZŮSTÁVÁ SKVĚLÝ PŘÍTEL!!

KTERÝM WILÍKU,TY PRO-MNE DOZAJISTA JSI!!!"

MÁME TĚ RÁDI WILÍKU"""!!!

Odeslaný obrázek

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
:cry: :cry: Dufam, ze ta zas ukecam. Inak vsetko dobre.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
WW když jsem toto od tebe četl tak mne to taky opravdu zaskočilo a je mi to moc líto že končíš s adminovánim
ale i přesto doufám že se někdy v budoucnosti vrátíš.protože jsi byl skvělý admin a jsi skvělý kamarád kterým
zůstaneš navždy.
Přeji ti v životě hodně štěstí.

Bra'tac

Private

• V.I.P Člen
  • 32 Příspěvků:
26
Je to škoda Wille. Kdo za tebe bude dělat nejlepšího zomba na #27? Jó to bejvávaly časy...
Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
uzivej zivota Wille - vsechno jednou konci
kdybys mel nahodou nekdy cestu okolo Prahy, tak dej vedet a skocime alespon na pivko

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

PrasoPes

Private 1st Class

• Člen
  • 56 Příspěvků:
78
  • LocationOlomouc
To je opravdu velká škoda, ale respektuju to samozřejmě.
A zároveň taky doufám, že to neznamená, že se občas nestavíš na 54, abychom to do tebe mohli nasypat :7:
:3:
Odeslaný obrázek

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
358
Wiliame je to sice trochu paradox psát to teď zas pro změnu tobě :) nemyslíš? ale to je vedlejší to hlavní je že jako admin si zde odvedl nemalou práci po dobu svojí vládnoucí administrátorské moci :D a mě jako takovému tvému menšímu bratrovi si předal spoustu vědomostí a naučil si mě i mnohdy jak se mám rozhodovat :kolobok_addon_write: věčinu věcí sem od tebe i okoukal(zato se určitě nestydim) :) byl si pro mě prostě taková OPORA a IKONA dobrého admina a hlavně kámoše který si rozumí téměř s každým a chápe srandu což né každý umí :) vždy si řešil věci s chladnou hlavou a snažil si se nato jít podobré :) na zombíkách sme spolu propařili minimálně 100 hodin jak už říkal Bratac který tam snámi též byl

Citovat

Jó to bejvávaly časy...
pak sme měli delší pauzu a naposledy sme spolu nejvíce hráli v pozdních hodinách na JUMPECH kde sme se myslim oba naučili téměř profesionálně amatérsky jumpit :) určitě si nemyslim že toto je tvůj konec tady to rozhodně NE!! nebo aspon by mě to mrzelo :( ale spíš si myslim že si teď bereš jen takovou menší dovolenou a zanedlouho se nám zas vrátíš(možná se teď budeš ohánět že ne!! ale co ty víš) :) Jsi jeden z mála lidí kterého si velice vážím a se kterým sem snad kdy nejraději hrál :) JINAK ANO JSEM ZASKOČEN :unsure:

Příspěvek upravil Col!ar - DexTer: 20.05.2011 - 18:40

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506

Wilíku,

přiznávám se. Mě jsi zaskočil. Já myslela, že jsi na 4gf napojen i ve spánku a hlídáš nás tady a budeš až do soudného dne. Jako admin jsi byl velmi dobrý a jako člověk jsi úžasný. Buď i nadále takový, jaký jsi. Víc slov asi netřeba dodávat. Ostatní toho napsali dost.

Takže hodně štěstíčka Ti přeji.

:kolobok_addon_air_kiss: :kolobok_addon_air_kiss: :kolobok_addon_air_kiss: :kolobok_addon_air_kiss:

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
hodnej admin dobrej admin
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

YeeaH

Gunner Silver

• V.I.P Člen
  • 66 Příspěvků:
70
Také je mi to dost líto , jeden s těch adminů nejlepších :) a tak jako collar sem i já se od tebe dost naučil. :paladin:
Doufám že budeš nadále chodit na servery 4GF a především TS :masslol: :thumbup:

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
:D

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Wilik odpocivaj v pokoji !!! GL in Real life and have FUN. :)

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních