Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 20.07.2011 - 17:38

garfielde, je to o vnimani hry jako zabave nikoliv zvysovani hladiny pohlavnich hormonu... Barbie to hraje ciste pro zabavu, proto je pro ni hloupej kazdej takovej pseudoskiller... To, ze se toho nekdo chyti, bylo ocekavatelne.... Barbie taky zna mapy vcelku dobre, vi jak te odstrelit hned na respu, ale proste to nedela, protoze to neni fairplay...
Odesláno 20.07.2011 - 17:39

Briki, on 20.07.2011 - 17:38, said:
garfielde, je to o vnimani hry jako zabave nikoliv zvysovani hladiny pohlavnich hormonu... Barbie to hraje ciste pro zabavu, proto je pro ni hloupej kazdej takovej pseudoskiller... To, ze se toho nekdo chyti, bylo ocekavatelne.... Barbie taky zna mapy vcelku dobre, vi jak te odstrelit hned na respu, ale proste to nedela, protoze to neni fairplay...
Dobře on !!!
Odesláno 20.07.2011 - 17:56

Odesláno 20.07.2011 - 18:07

Odesláno 20.07.2011 - 20:49

zbitecne hada stejnak uz je rozhodnuto bude stit nevidite???kouknete nahoru pro ano a ne!!!zbitecne to se muze closed uz to stejnak nejde zmenit takze je to jedno!!!
Odesláno 21.07.2011 - 00:45

brndo, ano mozna to nekdo muze povazovat za flame, nicmene toto byla vymena nazoru, o tom je forum... kazdy nazor ma svou mensi ci vetsi cenu...
Odesláno 21.07.2011 - 05:48

njn o tom je forum ale tet uz je to jedno uz je rozhodnuto podleme je to rozhodnuto i kdyz uz to zakladaj pro ne je to jasne predem takze

Odesláno 21.07.2011 - 09:48

.::Garfield::., on 20.07.2011 - 16:28, said:
tak o nechapem ten blbej je ze vyhytrele strili na resp (vi kam strilet ) tak je naopak chyterj ze ho to vubec napadlo .... musim mit urcite dostatecne velke IQ
a ten chytrej je ten co ceka na respu nez ji koupi - cumi nevi co delat ... ja uz predem vim ze pobezim tufy nebo tudy a rozhodne necekam na respu a 1h rozmyslim kudy asi pujdu
a ty co jsednou umrou a hned nadavej ... tak at hrajou neco jineho takhle si muze kazdej na vse ztezovat ... (vetrelec)
a ten chytrej je ten co ceka na respu nez ji koupi - cumi nevi co delat ... ja uz predem vim ze pobezim tufy nebo tudy a rozhodne necekam na respu a 1h rozmyslim kudy asi pujdu
a ty co jsednou umrou a hned nadavej ... tak at hrajou neco jineho takhle si muze kazdej na vse ztezovat ... (vetrelec)
- Sice jsi těch postů napsal více, ale reagovat budu na tento (i když jsem si ho musela párkrát přečíst, abych ho opravdu zcela pochopila).
Takže IQ houpacího koně mají, když nedokáží pochopit, že zabíjení z respu na resp prostě není fér. Jak již bylo zmíněno, když na #54 přijde nový hráč neznající mapy je to pro něj dost o nervy. Takhle se po sobě sejde pár map, kde možnost zabíjení z respu na resp je a on dostane dost na frak, tak co udělá? Půjde jinam a to je škoda. Tato hra má být pro odpočinek a odreagování. Pokud chce někdo ze sebe dělat frajera a ukázat ostatním jak to umí, měl by se spíše nad sebou zamyslet a něco pořádného dokázat v reálném životě. Já osobně jsem nikdy neměla nějak velkou potřebu si "vztek" vylít do chatu. Moje jediné prohřešky byly za přílišný spam tohoto smajlíka

Btw ne každý hned ví kam jít. Já osobně pár map znám, ale občas se potřebuji vteřinku či dvě rozkoukat. To, že někdo takhle ostatní sundává z něj frajera neděla. Pro mě je to spíš ubožák. Ale to je jen můj názor. Toť vše.
Odesláno 21.07.2011 - 17:01

To co píše Briki je pravda sem ten co ty mapy neznam
a je občas pravda že než se z orijentuji tak jsem minimálně 5 mrtvej a přestává mě to bavit,tak jak dnes mám nechut si vubec zahrát 
Ale spíš sem myslel že SAD má být o týmu,občas se mě zdá že spíš o skore a to mě nebaví mužu si takhle hrát dm a ne kazit hru ostatním a ted do mě

Ale spíš sem myslel že SAD má být o týmu,občas se mě zdá že spíš o skore a to mě nebaví mužu si takhle hrát dm a ne kazit hru ostatním a ted do mě

Příspěvek upravil Bris: 21.07.2011 - 17:05

Odesláno 28.07.2011 - 05:29

na YEDDLE modu tuto ochranu máme taky a je to dobrá věc takže za mě ano
Odesláno 28.07.2011 - 06:11

Ale on je rozdil mezi SaD a DM. SaD kdyz te zabijou musis cekat DM zabijou a hned se obeviz
Odesláno 28.07.2011 - 10:17

Za mě také ano je to dobrá věc.
Odesláno 21.08.2011 - 17:37

Ja by som povedal, že sa tým nič nezmení...tie sekundy ochrany si hrči pekne prečkajú na respe a keď ochrana zmizne tak začnú páliť...ja som proti.
Odesláno 21.08.2011 - 17:42

Odesláno 22.08.2011 - 06:02

omg zorientovat???
1.kolo vis kam vsici bezi tak se k nekomu pridas(dystak kill)
2.kolo uz vis odkud te sundal a jak tak si das na to misto bacha nebo de inou cestou nic tezkeho
1.kolo vis kam vsici bezi tak se k nekomu pridas(dystak kill)
2.kolo uz vis odkud te sundal a jak tak si das na to misto bacha nebo de inou cestou nic tezkeho
Odesláno 16.10.2011 - 13:35

je to mozno jedna z 3 veci ktore najviac nicia tuto hru... normalny clovek si pride zahrat a odreagovat sa a nie preto aby zabil niekto kto to hra len pre XP a najradsej by bol keby mu len pribudalo bez toho aby sa musel pohnut !!! vela ludi nehlasovalo lebo sa o tomto tu ani nedozvedelo ja som mal to stastie nahodou to spomenul admin v hre... bolo by dobre napisat to do konzoli alebo pri loade mapy. ----glhf
Odesláno 16.10.2011 - 22:52

Odesláno 1.02.2012 - 20:23

maddy, on 26.06.2011 - 20:29, said:
I když to nemá žádnej vyznám tak nesouhlasím. Hraje se tady bez toho už dost dlouho a ještě jsem ve hře neviděl, že by to někomu vadilo. Tak proč měnit to co funguje. 

Odesláno 1.02.2012 - 23:10

Ouha...již jsem hlasoval
...člověk si to při tom každodenním humbuku,ani neuvědomí

Příspěvek upravil P@lko: 1.02.2012 - 23:12

Odesláno 2.02.2012 - 07:37

hhh tohle je uz stare tema uz by melo bejt locked a bejt resp. ochrana kdyz se divam na ty hlasy ale tak budis no
Odesláno 2.02.2012 - 08:09

zkvalitní to celkově hru - na nekterých mapách je to opravdu potreba - viz mapa bog, dust, ambush....ajn.
4 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 4 návětěvníků, 0 anonymních