Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Nové komunitní statusy
Smoky®
takže v pondělí pohovor pro GCM.cz a jestli dopadne dobře tak pojedu dávat dohromady pc třeba i brikimu (firma prodává PC Dent/PC Doktor)
3.05.2012 13:45
Smoky®
Sháním prácí jako IT technik/support na plný úvazek. Končim se školou a stávající práce mě není schopná uživit. Kdyby mi někdo byl schopný alespoň poradit. Děkuju moc
23.04.2012 12:08
Smoky®
Hurá na moravu a do sklepa a chlastat ..... kdyžtak lužice u hodonína číslo na mě má několik adminů/sponsorů v případě nějakého pivka se ničemu nebráním, ale žádám aby mé číslo bylo vydáno pouze známým hodnověrným hráčům
13.04.2012 13:41
Smoky®
neleknete se az prijedu zarostly na sraz, protoze si nechavam narust fůsy. jak jedu delat instruktora musim mit prevlek za pirata(pirati moc oholeni nebyli a jeste si resim ze budu mit ve fousech 2 rasty :-D)
7.07.2011 21:56
-
Wiliam Wallace
VSAK POCKAJ KED PRIDES ROBIT INSTRUKTORA IBA S POLOVICOU, PRETOZE AK ZASPIS TI TU DRUHU OHOLIME :d
11.07.2011 21:42 -
Smoky®
děkuji všem za hlasy. Skončil jsem první a postupuju do finále. Tak doufám, že vás alespoň pár dorazí se mě podpořit a oslavit se mnou 21
24.03.2011 09:02
-
-
Smoky®
nejaky 2souteze a 1 volna disciplina
(coz znamena ze udelam ledshow, tak to snad nekdo natoci)
27.03.2011 12:36 -
Smoky®
a ganja to je rostlina a ganja neni fet. Tak tohle teďka měl bys slyšet. HEEEEJ ....je ganja,tak už to bal. Sušim,drtim,balim,pálim, posílám to dál. Je to ganja, nejvyšší čas nastal, abys jointa umotal. http://www.youtube.com/watch?v=EepTB-TvRUU
23.03.2011 16:01
Smoky®
propadam se .... chtel bych vas poprosit jestli kdokoliv z vas kdo ma dynamickou IP muze znovu hlasovat http://www.asociacestudentu.cz/?page_id=1655
20.03.2011 23:26
-
-
Briki
smoky, stravil jsem v praci do teto doby 25,5hod... behem te doby jsem z kazdeho kompu, na ktery jsem narazil poslal hlas (nevim jak je mozne, ze to jde, ale jde to). A potkal jsem hodne kompu :)
23.03.2011 08:35 -
-
-
Smoky®
to byla spis reakce na jeden topic, aby si to uvedomili oni, ze tu opravdu nejde o real
10.03.2011 21:24 -

Tento status dosáhl maximálního povoleného množství odpovědí