←  Pokec / Discussion

For Gamers Fusion

»

Sraz old playerů na #54?

, uživatelova fotka -BB- 9.07.2021

Hi guys, :blond:

tak jsem poslední dobou přemýšlela o staré #54 a vím, že se ty časy nevrátí. Každý jsme v životě už jinde (teda skoro každý), ale co takhle udělat někdy večer sraz na #54? Hupsli bychom na server, trochu tam zalamili (nechám vás vyhrát) :D a při té přiležitosti pokecali na TS. :drunk:

Bylo by fajn, kdyby se nás tam sešlo aspoň 10, ale víc by bylo samo sebou líp. Jsem si na 1000% jistá, že bychom si to všichni náramně užili. :dance:

Už vím minimálně o dvou lidech, co by přili a to jsem já a Brown. :kolobok_addon_air_kiss:

Při této přiležitosti bych to i zastreamovala na twitchi a třeba by se tím na 4gf přitáhla i nová krev. :poster_oops:

Napište mi semka, kdo by chtěl na tenhle online sraz přijít a ideálně kdy se vám to hodí.

:barbie:
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 9.07.2021

Já bych se přidal.
Odpovědět

, uživatelova fotka TAYLOR 9.07.2021

klidně
Příspěvek upravil TAYLOR: 9.07.2021 - 17:51
Odpovědět

, uživatelova fotka apple*CZ* 9.07.2021

Ahoj -BB-
Docela dobry napad a rad se pridam i kdyz jsem tu od 2013 ale moc jsem tu nehraval, ted jsem pomerne dost aktivni :-)
Jinak kdyby to bylo mozne v podvecernich hodinach uz jsem starsi clovek :-)
Budu rad kdyz bude zajem a chtel bych oslovit hlavne stalice tohoto serveru .
Odpovědět

, uživatelova fotka K1mb4l 9.07.2021

síce nepatrím k ľudom ktorý na #54 aktívne hrávali ale pridám sa veľmi rád ak teda môžem :fighting0061:
inak Ahoj BB :kolobok_addon_air_kiss:
Odpovědět

, uživatelova fotka prosterostik 9.07.2021

Také se přidám :-D
Odpovědět

, uživatelova fotka Zohan® 11.07.2021

Zdarec, Tož nahoďte termín kdy zahrajeme a já též dorazím, ale spíš víkend, přes týden je člověk v práci a pak se synem :) :4gf: :sm548:
Odpovědět

, uživatelova fotka -BB- 17.07.2021

Tak lidi, viděla bych to na sobotu 31.7. dejme tomu od 20:00

Kdyby admini mohli na ten den spustit i nějaký ten eventík na #54 vůbec bychom se nezlobili. :blond:
Odpovědět

, uživatelova fotka Cinik.cz 20.07.2021

ahojky BB rad jse taky pridam toho 31 natu 54 serv diky Cinik.cz
Odpovědět

, uživatelova fotka -BB- 30.07.2021

Zdravím a připomínám zítřek. :4gf:

Sraz od 20:00 na TS v místnosti #54 a na serveru #54. S sebou vemte dobrou náladu a před vstupem do místnosti zahoďte všechny splíny (starší jedinci si mohou nechat na sobě plíny :biggrin3:).

Chci poprosit adminy o nějaký ten eventík na XP, protože po tom co jste resetovali ranky mám lvl 8, tak ať se u toho trochu naexpíme. :kolobok_addon_air_kiss:

Předběžný soupis zúčastněných lidí dle aktivity v tomto topicu:
  • BB (to jsem já) :biggrin3:
  • Brown
  • Smoky
  • Taylor
  • apple
  • K1mb4l
  • Rostik
  • Zohan
  • Cinik
  • Termixxx (ten ale nejdřív až ve 22:30, protože má trubka odpolední - dostane headshot jakmile přijde :biggrin3:)

Čekala jsem trochu víc lidí, ale třeba se to postupně dopojí. Klidně zkuste ještě někoho dotáhnout. :wub:

Vy co mě ještě neznáte, tak varuji dopředu ... můj humor není víceméně vtipný, ale já se ráda směju vlastním vtipům. :blond: Jo a ne, nebalím vás :poster_oops: ... to píšu dopředu, protože se vám to možná zítra tak bude zdát. :burla1ml:

Celý sraz budu přenášet na twitch, takže jenom poprosím o zdržení se rasistických výrazů (hlavně to slovo na "N") i když budou jenom z prdele. Protože twitch je v tomhle na palici a nerada bych za to chytla ban. :censored: Ale jinak sprostí klidně buďte. :Zork-Metal-Smiley:
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 30.07.2021

tak jsem vam na zitrek od 20:00 nastavil event na xp + 100% do 1 rano
Odpovědět

, uživatelova fotka -BB- 30.07.2021

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 30.07.2021 - 11:48 napsal:

tak jsem vam na zitrek od 20:00 nastavil event na xp + 100% do 1 rano

Děkuji Kájo a tak nějak doufám, že přijdeš taky. :wub:
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 30.07.2021

asi spis ne nez jo bud neni cas nebo nalada
Odpovědět

, uživatelova fotka Nightwish 31.07.2021

Ahojky taky se rád přidám na 54 to bylo vždy super pěkný mapy.
Odpovědět