Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 9.07.2021 - 11:38
POPULÁRNÍ
Hi guys,
tak jsem poslední dobou přemýšlela o staré #54 a vím, že se ty časy nevrátí. Každý jsme v životě už jinde (teda skoro každý), ale co takhle udělat někdy večer sraz na #54? Hupsli bychom na server, trochu tam zalamili (nechám vás vyhrát) a při té přiležitosti pokecali na TS.
Bylo by fajn, kdyby se nás tam sešlo aspoň 10, ale víc by bylo samo sebou líp. Jsem si na 1000% jistá, že bychom si to všichni náramně užili.
Už vím minimálně o dvou lidech, co by přili a to jsem já a Brown.
Při této přiležitosti bych to i zastreamovala na twitchi a třeba by se tím na 4gf přitáhla i nová krev.
Napište mi semka, kdo by chtěl na tenhle online sraz přijít a ideálně kdy se vám to hodí.
tak jsem poslední dobou přemýšlela o staré #54 a vím, že se ty časy nevrátí. Každý jsme v životě už jinde (teda skoro každý), ale co takhle udělat někdy večer sraz na #54? Hupsli bychom na server, trochu tam zalamili (nechám vás vyhrát) a při té přiležitosti pokecali na TS.
Bylo by fajn, kdyby se nás tam sešlo aspoň 10, ale víc by bylo samo sebou líp. Jsem si na 1000% jistá, že bychom si to všichni náramně užili.
Už vím minimálně o dvou lidech, co by přili a to jsem já a Brown.
Při této přiležitosti bych to i zastreamovala na twitchi a třeba by se tím na 4gf přitáhla i nová krev.
Napište mi semka, kdo by chtěl na tenhle online sraz přijít a ideálně kdy se vám to hodí.
Odesláno 9.07.2021 - 12:50
Já bych se přidal.
Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!
! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !
Odesláno 9.07.2021 - 17:47
klidně
Příspěvek upravil TAYLOR: 9.07.2021 - 17:51
Odesláno 9.07.2021 - 18:02
Ahoj -BB-
Docela dobry napad a rad se pridam i kdyz jsem tu od 2013 ale moc jsem tu nehraval, ted jsem pomerne dost aktivni :-)
Jinak kdyby to bylo mozne v podvecernich hodinach uz jsem starsi clovek :-)
Budu rad kdyz bude zajem a chtel bych oslovit hlavne stalice tohoto serveru .
Docela dobry napad a rad se pridam i kdyz jsem tu od 2013 ale moc jsem tu nehraval, ted jsem pomerne dost aktivni :-)
Jinak kdyby to bylo mozne v podvecernich hodinach uz jsem starsi clovek :-)
Budu rad kdyz bude zajem a chtel bych oslovit hlavne stalice tohoto serveru .
Odesláno 9.07.2021 - 18:32
síce nepatrím k ľudom ktorý na #54 aktívne hrávali ale pridám sa veľmi rád ak teda môžem
inak Ahoj BB
inak Ahoj BB
Odesláno 9.07.2021 - 19:45
Také se přidám :-D
Odesláno 11.07.2021 - 21:09
Zdarec, Tož nahoďte termín kdy zahrajeme a já též dorazím, ale spíš víkend, přes týden je člověk v práci a pak se synem
Odesláno 17.07.2021 - 14:40
Tak lidi, viděla bych to na sobotu 31.7. dejme tomu od 20:00
Kdyby admini mohli na ten den spustit i nějaký ten eventík na #54 vůbec bychom se nezlobili.
Kdyby admini mohli na ten den spustit i nějaký ten eventík na #54 vůbec bychom se nezlobili.
Odesláno 20.07.2021 - 08:45
ahojky BB rad jse taky pridam toho 31 natu 54 serv diky Cinik.cz
Odesláno 30.07.2021 - 11:03
Zdravím a připomínám zítřek.
Sraz od 20:00 na TS v místnosti #54 a na serveru #54. S sebou vemte dobrou náladu a před vstupem do místnosti zahoďte všechny splíny (starší jedinci si mohou nechat na sobě plíny ).
Chci poprosit adminy o nějaký ten eventík na XP, protože po tom co jste resetovali ranky mám lvl 8, tak ať se u toho trochu naexpíme.
Předběžný soupis zúčastněných lidí dle aktivity v tomto topicu:
Čekala jsem trochu víc lidí, ale třeba se to postupně dopojí. Klidně zkuste ještě někoho dotáhnout.
Vy co mě ještě neznáte, tak varuji dopředu ... můj humor není víceméně vtipný, ale já se ráda směju vlastním vtipům. Jo a ne, nebalím vás ... to píšu dopředu, protože se vám to možná zítra tak bude zdát.
Celý sraz budu přenášet na twitch, takže jenom poprosím o zdržení se rasistických výrazů (hlavně to slovo na "N") i když budou jenom z prdele. Protože twitch je v tomhle na palici a nerada bych za to chytla ban. Ale jinak sprostí klidně buďte.
Sraz od 20:00 na TS v místnosti #54 a na serveru #54. S sebou vemte dobrou náladu a před vstupem do místnosti zahoďte všechny splíny (starší jedinci si mohou nechat na sobě plíny ).
Chci poprosit adminy o nějaký ten eventík na XP, protože po tom co jste resetovali ranky mám lvl 8, tak ať se u toho trochu naexpíme.
Předběžný soupis zúčastněných lidí dle aktivity v tomto topicu:
- BB (to jsem já)
- Brown
- Smoky
- Taylor
- apple
- K1mb4l
- Rostik
- Zohan
- Cinik
- Termixxx (ten ale nejdřív až ve 22:30, protože má trubka odpolední - dostane headshot jakmile přijde )
Čekala jsem trochu víc lidí, ale třeba se to postupně dopojí. Klidně zkuste ještě někoho dotáhnout.
Vy co mě ještě neznáte, tak varuji dopředu ... můj humor není víceméně vtipný, ale já se ráda směju vlastním vtipům. Jo a ne, nebalím vás ... to píšu dopředu, protože se vám to možná zítra tak bude zdát.
Celý sraz budu přenášet na twitch, takže jenom poprosím o zdržení se rasistických výrazů (hlavně to slovo na "N") i když budou jenom z prdele. Protože twitch je v tomhle na palici a nerada bych za to chytla ban. Ale jinak sprostí klidně buďte.
Odesláno 30.07.2021 - 11:48
tak jsem vam na zitrek od 20:00 nastavil event na xp + 100% do 1 rano
Odesláno 30.07.2021 - 12:01
Odesláno 30.07.2021 - 12:22
asi spis ne nez jo bud neni cas nebo nalada
Odesláno 31.07.2021 - 13:36
Ahojky taky se rád přidám na 54 to bylo vždy super pěkný mapy.
6 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 6 návětěvníků, 0 anonymních