Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

26, 50, 54 - Resp ochrana?

• Nemůžete odpovědět na toto téma
100 odpovědí na toto téma

Anketa: 26, 50, 54 - Resp ochrana? (152 členů volilo)

26, 50, 54 - Resp ochrana?

1. ANO chci ji zapnout ( 3s- 4s ) (94 hlasů [62.25%])

Procento volících: 62.25%

2. NE nechte to jak je (37 hlasů [24.50%])

Procento volících: 24.50%

3. Mám rád zabíjení hráčů z respu na resp :-) (20 hlasů [13.25%])

Procento volících: 13.25%

Hlas Návštěvníci nemohou hlasovat

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

̿ ̿̿'̿'\̵͇̿̿\=(•̪●)=/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿ ̿

• Člen
  • Others: Srazy
  • 270 Příspěvků:
676
Tak na to ti odpovim i ja,presne mapy neznam jmeny jeste ale je tu nekolik (ne jedna) map na kterych udelas na respu ukrok 1metr do strany a strilis ihned na resp enemy kde se teprve spawnuji protihraci .... Nebudu to vice spamovat proste tu par takovych map je a basta

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Na custom serverech možná ale na origo ne.

Dakkon

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
12
pokud to neni na origo mapach tak poc to nedat jen na servr 54 ?

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekRomik dne 29.06.2011 - 14:57 napsal:

pokud to neni na origo mapach tak poc to nedat jen na servr 54 ?
+1 :agreed:

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 1067 Příspěvků:
1828
Stím bych souhlasil. Jen na 54. Jinak na origo je to třeba bog kde když se to povede tak pálíš hned. na 54 třeba ta mapa jak máš ty dva břehy, mezitím to betonový koryto a chodby naproti sobě. takže to pálíš přímo hned po respu. ale nevím jak se jmenuje.
Odeslaný obrázek

Medvěd

Gunner Silver

• Člen
  • 71 Příspěvků:
125
ja sem pro respochranu vždy mě značně nakakne když se skusim rozběhnout z respu a hned ji mam takže sem pro děkuji

Wiliam Wallace

zombiekiller

• V.I.P Člen
  • 997 Příspěvků:
2952
  • xFire:fcst
  • LocationTrnava
o čo vám ide? vidite niečo skilerske na tom ze v prvych 3 sekundach niekoho zabijete? Paci sa vám noobske strielanie cez stenu naslepo a ked nahodov niekoho zabijete tak sa vam zježia 3 chlpy na lavom palci na nohe od radosti? V com vidite problem ze bude 3 sekundova resp ochrana, ktorá bude prevazne sluzit na zorientovanie sa na mape ( kazdy spawn je vzdy iny bud čelom vzad alebo za nejakou prekazkou a pod.). V prvych troch sekundach clovek moze aspon kludne sa rozhodnut akou cestou sa rozhodne utekáááát zabit tych spotenych vlasatych enemákov. Nevidim na tom nic zle skor to bude iba prinosom k spokojnosti pri hrani. Aj tak si myslim ze 3-4 sekundovu resp ochranu ludia ani nepocitia ze tam je, mozno tak raz za 20 map im resp ochrana zachrani ten maly malicky holy virtualny zivotik ktory nasledne aj tak im vezme cleanerman.

Dakkon

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
12
ale reknete mi duvid proc to davat na 26 a 50 kdyz tam jsou z 80% jen origo mapy (na ktere si nikdo nestezuje) a ty co na nich hrajou nejvic jako mechous,spajkz,ja,madness a dalsi jsou z techto aktivnich hracu si nestezuji...tak na co to davat to tam davat, hraci jako twrmix,WW,briki a dalsi hrajou z 90% jen na 54 a jako priklad kde se strili z respu na resp davaj tez jen mapy z 54 tak proc to nedat jen tam (bog je vyjimka ale tam to trva cca 3s nez se zacne strilet na resp takze tez zbytecne) podle me je to zbytecne davat tam ke to nevadi a nikdo sim nema problem... tak i nad tim popremyslejte :ThanxSmiley: ... :conf2:

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
soucasny stav hlasovani je takovy, ze jen minimalne vitezi respochrana, a takto slaba prevaha nejspis nepovede k zavedeni spawnprotectu.
dat to na 54 a ostatni nechat je jiste idealnim kompromisem v hlasovani, jelikoz vscihni vime, jake je rozlozeni sil - 54 pro, ostatni SaD proti

btw. vcera jsem na promodu videl prustrel, o kterym jsem ani nevedel. Zjistil jsem to jak? 1-2s po respu jsem dostal headku. Neskutecny...

Btw. nechme debatu debatou, vyjadreme se v hlasovani.

Dakkon

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
12
jj to ze tu hlasuje vetsina lidi s 54 to je pravda ,ale musis brat tohle napsal jsi ze jsi na promodu dostal 1 headku z respu na resp (ikdyz se bavime o 26,50 a 54 ale to newa) tak proc jsi nedostal dalsi bude to asi tim ze umis premyslet a bud jsis pockal (az dostrill) a nebo jsi bezel hned nekam jinam ..... myslim ze kdyz dostanes 1 headku a dokazes se zamyslet tak uz ji nedostanes a kdyz bude znova ta mapa tak to muzes taky udelat ale hlavne uz vis ze tam strilej tak zas rychle uniknes (nebo 3 moznost jestli nemas DS tak to pres tu zed muzes narvat z5 ,ale da se to i DS ale budou to spis jen hity ;) ) a pak muzes tuhle zkusenost vyuzit treba i na promodu,TDM atd. (kde asi respochrana nebude kdyz je to o 26.50 a 54) a taky je to o stesti napr kdybys ses skrcil tak ji nedostanes nebo kdyby on treba nevyskocil a taky se ten dotycny strelec vzdy netrefi

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11

Zobrazit příspěvekMadness dne 26.06.2011 - 22:30 napsal:

Tak já bych to tžeba zavedl jen na vybraných mapách. Jako třeba ambush, countdown. Tam to je myslím nejhorší.

Řekl bych, že nejhorší je District

maddy

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Na Districtu stačí běžet u zdi a ne prostředkem těch schodů. ^^

Šašek

Private

• Potížista
  • PipPip
  • 23 Příspěvků:
-11
Mě ale třeba nikdo nedal na ambushi hned na startu

IPSC

Lance Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold
  • 170 Příspěvků:
332
  • LocationDCA
cs...som ZA...ked zvazim to, ze chceme, aby tu boli aj novi hraci, urcite by ich taketo prestrelovanie znechutilo a kym by sa to naucili...ajajaaaj
Lovu zdar !!!

4gf sobě

Pravidlá a informácie 4gf

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekRomik dne 1.07.2011 - 09:38 napsal:

jj to ze tu hlasuje vetsina lidi s 54 to je pravda ,ale musis brat tohle napsal jsi ze jsi na promodu dostal 1 headku z respu na resp (ikdyz se bavime o 26,50 a 54 ale to newa) tak proc jsi nedostal dalsi bude to asi tim ze umis premyslet a bud jsis pockal (az dostrill) a nebo jsi bezel hned nekam jinam ..... myslim ze kdyz dostanes 1 headku a dokazes se zamyslet tak uz ji nedostanes a kdyz bude znova ta mapa tak to muzes taky udelat ale hlavne uz vis ze tam strilej tak zas rychle uniknes (nebo 3 moznost jestli nemas DS tak to pres tu zed muzes narvat z5 ,ale da se to i DS ale budou to spis jen hity ;) ) a pak muzes tuhle zkusenost vyuzit treba i na promodu,TDM atd. (kde asi respochrana nebude kdyz je to o 26.50 a 54) a taky je to o stesti napr kdybys ses skrcil tak ji nedostanes nebo kdyby on treba nevyskocil a taky se ten dotycny strelec vzdy netrefi

romiku, ja to napsal jako ukazku toho, ze existuji prustrely, ktery se na OW nepouzivaji resp. jsem na nej na 4GF nenarazil. Urcite nesrovnavam s promodem. PCW jsou uplne jinou dimenzi.

KrteK'

Private

• Člen
  • 33 Příspěvků:
29
Na serveru 26 to nemá cenu. Stejně tam dostanete granáty asi za 5 vteřin a samopalem nikoho tak rychle nesejmete. :kolobok_addon_wall:

Dakkon

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
12

Zobrazit příspěvekBriki dne 1.07.2011 - 16:43 napsal:

romiku, ja to napsal jako ukazku toho, ze existuji prustrely, ktery se na OW nepouzivaji resp. jsem na nej na 4GF nenarazil. Urcite nesrovnavam s promodem. PCW jsou uplne jinou dimenzi.
aha .... spatne pochopeno moje chyba :)

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

• Člen
  • 270 Příspěvků:
676
Nechapu o čem se tu stale debazuje vždyt je to tak proste .......................................
Chceme ochranu na resp po spawnu byt na 5 nebo 10 sekund vzdyt mapa trva 2 minuty a vsici se vygranatuji v 30 sekundach - az na ty co vylizaj z respu po minute a pul po zacatku mapy ..
To je prvni skupina lidi ...
Druha skupina lidi ------
porad sem budou psat jak je to zbytecne a blaboly ze mas utikat jinama a nebo se na respu skrcit a jak je jim to jedno ze jim to stejne nevadi ze bude nejaka ochrana - tak jedni to chtej a druhym je to jedno ze to nebude mit efekt tak uz to nespamujte a hotovo - basta fidli Hotova vec. TECKA

mechous

Private

• V.I.P Člen
  • 23 Příspěvků:
41

Zobrazit příspěvekMarkusShultz dne 2.07.2011 - 10:22 napsal:

Nechapu o čem se tu stale debazuje vždyt je to tak proste .......................................
Chceme ochranu na resp po spawnu byt na 5 nebo 10 sekund vzdyt mapa trva 2 minuty a vsici se vygranatuji v 30 sekundach - az na ty co vylizaj z respu po minute a pul po zacatku mapy ..
To je prvni skupina lidi ...
Druha skupina lidi ------
porad sem budou psat jak je to zbytecne a blaboly ze mas utikat jinama a nebo se na respu skrcit a jak je jim to jedno ze jim to stejne nevadi ze bude nejaka ochrana - tak jedni to chtej a druhym je to jedno ze to nebude mit efekt tak uz to nespamujte a hotovo - basta fidli Hotova vec. TECKA

Asi neznas vsechny mapy co? Protze bys asi mel vedet ze sou i mapy kde se do toho tveho pozadovaneho casu pro resp ochranu staci dobehnout do protivnikova respu...a to tam pak na sebe budou jako koukat nebo co? Jestli se to takle zavede jak rikas osobne toho budu vyuzivat k bezproblemovymu prebeu do protivnikovu respu...PS: nikdi sem nevidel S&D server s resp ochranou a to sem hral i na ruznych servrech kde byli tydle mapy...(max DM a TDM sem videl resp ochranu)....

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
pokud vyuzijes resp ochranu na dobehnuti na protivnikuv resp, tak ti to bude k nicemu... vsichni protivnici uz budou na tvym respu :rofl:
btw. ty zacnes behat? :)

Příspěvek upravil Briki: 2.07.2011 - 11:14

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

• Člen
  • 270 Příspěvků:
676
Takze ty dobehnes k nim a my k tobe nebo druha varianta vsici dobehneme nekam a budem se na sebe divat s natazenyma casovanyma granatama pak uz to znamena jen jedno :
1. kdo ma vice granatu ma vyhodu :D
2. kdo umi lepe casovat granaty ma taky vyhodu :D
3. ty casy sem strelil jen at vime o cem sme se bavili a bylo to jen placnute a pritazene za usi klidek :)

4. Az dobehnes a bude jeste chvile "míru" tak se muzeme vyfotit :D

A ted vazne opravdu jde o ochranu par sekund jen co se tyce odbehnuti z mireneho killspawnu to je radove par metru takze 3-5 sec. a to kdyz uz na malych mapach - tak dobehnes sotva do tretiny mapy - zbytecne to hrotis me slo o ukonceni flame a ty to tu zase rozjizdis :D

Příspěvek upravil MarkusShultz: 2.07.2011 - 11:19

mechous

Private

• V.I.P Člen
  • 23 Příspěvků:
41
Tak to chci videt co to pak bude za hru...PS: chci videt az pude ten vas vysnenej taktical jak tam budes behat bez DS...

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map

Zobrazit příspěvekmechous dne 2.07.2011 - 11:17 napsal:

Tak to chci videt co to pak bude za hru...PS: chci videt az pude ten vas vysnenej taktical jak tam budes behat bez DS...
mechu, v jistych dobach jsi to DSko mel taky, nyni jsi zmenil styl hry a hned rejes? nevim co tim sledujes... tady jde o 3s ochranu, ne 10s... nehrot to mechu...

mechous

Private

• V.I.P Člen
  • 23 Příspěvků:
41
CHtel bych se vratit do dob(bez DS)kdy to tu melo cenu hrat...

Lachy

Master Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 200 Příspěvků:
217
  • LocationElektrozavodsk
Kdyby nebyl DS,tak by ste frflali zase kůli něčemu jinýmu.Hrajte s tím co je a nenadávejte pořád na něco.Je to hra a každej by to měl hrát vždy pro zábavu.Pokud to přestává bavit,doporučuji uninstall. :)
Odeslaný obrázek

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
mechouši, tak já si velice dobře vzpomínám na svoje začátky tady (tehdy TWSE). Jako nováček na OW jsem neznal mapy, zbraně základní dle malého lvl a všichni měli strašnou radost když ke mě přiběhli s DS zezadu a rozstříleli mi záda. Byl jsi jedním znich !!!! Jak já se těšil na DS, abych mohl běhat stejně rychle jako vy. A jak psal Briki nahoře - minimálně 2 roky jsi s DS hrával a Medvěd taky, stejně Spajkz a jiní - dnes POLEPŠENÍ . Tak nám DSkářům nevnucujte svoje teorie o LAMÁCH co neumí hrát jinak než s DS. Nebo už jste herní bozi jenom proto, že je nemáte??? Já osobně už mám těch vašich přiblblých keců plný zuby.Pokud ti tak strašně vadí to, co jsi sám dělal a nemůžeš to překousnout, tak běž hrát třeba piškvorky, ale neotravuj ostatní.

Brnda

Warrant Officer Gold

• Člen
  • 437 Příspěvků:
126
bez DS tak si pockej na taktikal
Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Komanc

Corporal Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Yeddle Admin
  • 131 Příspěvků:
278
  • LocationJihlava

Zobrazit příspěvekmechous dne 2.07.2011 - 11:04 napsal:

Asi neznas vsechny mapy co? Protze bys asi mel vedet ze sou i mapy kde se do toho tveho pozadovaneho casu pro resp ochranu staci dobehnout do protivnikova respu...a to tam pak na sebe budou jako koukat nebo co? Jestli se to takle zavede jak rikas osobne toho budu vyuzivat k bezproblemovymu prebeu do protivnikovu respu...PS: nikdi sem nevidel S&D server s resp ochranou a to sem hral i na ruznych servrech kde byli tydle mapy...(max DM a TDM sem videl resp ochranu)....

Mechu -to že jsi to nikde na jinem serveru nevidel ,ovšem neznamená že neuvidíš!

:kolobok_addon_wall:

Odeslaný obrázek

Hamdys

Private

• Člen
  • 22 Příspěvků:
9
Také záleží jak je ten ress položen,jestli že bude uprostřed města,nebo vesničky atd. tak bych souhlasil stou ochranou, ne příliš velikou,ale jestli že to bude někde dál tak bych to nechal. ;-)

Dante_

Private

• Člen
  • 30 Příspěvků:
73
  • LocationSlovakia
Mne osobne resp ochrana neprekáža ak nepresiahne limit 3 sec.
Posted Image

Bris

1st Lieutenant Silver

• Člen
  • 455 Příspěvků:
470
  • LocationMohelnice
Ano zapnout občas není šance udělat pár kroku aby člověk jednu ranu čí pád od kranátu neschytal :kolobok_addon_wall:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

-BB-

Sergeant Silver

• Holky :)
  • Others: Sponzor Silver, V.I.P Člen
  • 229 Příspěvků:
506

Já jsem také pro, aby se resp ochrana zapnula. Jak už tu bylo zmiňováno, občas to dost naštve. Člověk se ani pořádně nerozkouká, kterým směrem má jít a už ji má. Pak se vytočí, poté následuje pár blbých slov do chatu, načež na to zareaguje B3 a hráč udělá ostatním pápá a má po hraní. A to vše jen kvůli tomu, že si nějaký trumpeta s IQ houpacího koně připadá jako frajer, když někoho sejme na respu. Takže ještě jednou já jsem PRO RESP OCHRANU.
:blond:

.::Garfield::.

Gunner Silver

• Člen
  • 74 Příspěvků:
42

Zobrazit příspěvekBarBie dne 18.07.2011 - 14:07 napsal:

Já jsem také pro, aby se resp ochrana zapnula. Jak už tu bylo zmiňováno, občas to dost naštve. Člověk se ani pořádně nerozkouká, kterým směrem má jít a už ji má. Pak se vytočí, poté následuje pár blbých slov do chatu, načež na to zareaguje B3 a hráč udělá ostatním pápá a má po hraní. A to vše jen kvůli tomu, že si nějaký trumpeta s IQ houpacího koně připadá jako frajer, když někoho sejme na respu. Takže ještě jednou já jsem PRO RESP OCHRANU.
:blond:

tak o nechapem ten blbej je ze vyhytrele strili na resp (vi kam strilet ) tak je naopak chyterj ze ho to vubec napadlo .... musim mit urcite dostatecne velke IQ
a ten chytrej je ten co ceka na respu nez ji koupi - cumi nevi co delat ... ja uz predem vim ze pobezim tufy nebo tudy a rozhodne necekam na respu a 1h rozmyslim kudy asi pujdu
a ty co jsednou umrou a hned nadavej ... tak at hrajou neco jineho takhle si muze kazdej na vse ztezovat ... (vetrelec)

Dakkon

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
12
mechous ma pravdu vsichni se rozebehnout na neprateslky resp a jak je zabit kdyz na tebe vybehnou 3 - 4 hraci ... zrusite hazani nadu (az po 3s) kvuli tomu ze se rushuje a tak jaka sance je zabit jednine kempenim ... ale to hned jsou reci na kempeni ...

navic jak psal mechous stim tacticalem... vsichni se na nej tak tak tesej tak poc vsichni pouzivej perky ktere jsou tam blokle a jeste se tim chlubi...

⎝ᄽ⏝⏠⎠Markus

• Člen
  • 270 Příspěvků:
676
Garfilde ty si mi taky řízek myslim...
No zrejme si nezazil to co jini a nevis o cem pises kdybys vedel drzel bys klapacku a neplacal tady takovy kraviny.

No kazdopadne ti doporucim precist si vsechny nazory od zacatku tematu at si v obraze a preji ti.... aby te 3 mapy posobe nekdo trefoval sotva se lognes do hry - urcite bys zmenil nazor ale no ..ale asi jo zmenil jelikoz mas velmi vysoke IQ jak si napsal...cus

Gunner Silver

• Člen
  • 74 Příspěvků:
42

Zobrazit příspěvekMarkusShultz dne 20.07.2011 - 16:49 napsal:

Garfilde ty si mi taky řízek myslim...
No zrejme si nezazil to co jini a nevis o cem pises kdybys vedel drzel bys klapacku a neplacal tady takovy kraviny.

No kazdopadne ti doporucim precist si vsechny nazory od zacatku tematu at si v obraze a preji ti.... aby te 3 mapy posobe nekdo trefoval sotva se lognes do hry - urcite bys zmenil nazor ale no ..ale asi jo zmenil jelikoz mas velmi vysoke IQ jak si napsal...cus
myslis ze jsem uz nekoupil z respu na resp ... a co tak to koupim ale rozhodne jse kvuli to nerozbrecim jako nekteri (zabil jsem z repu na resp fnuk dnuk) je to soucast hry a jestli kvuli tomu ze zemres a bezis si za mamou stezovat tak to nehraj (vetrelec)

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828

Zobrazit příspěvek.::Garfield::. dne 20.07.2011 - 16:28 napsal:

tak o nechapem ten blbej je ze vyhytrele strili na resp (vi kam strilet ) tak je naopak chyterj ze ho to vubec napadlo .... musim mit urcite dostatecne velke IQ
a ten chytrej je ten co ceka na respu nez ji koupi - cumi nevi co delat ... ja uz predem vim ze pobezim tufy nebo tudy a rozhodne necekam na respu a 1h rozmyslim kudy asi pujdu
a ty co jsednou umrou a hned nadavej ... tak at hrajou neco jineho takhle si muze kazdej na vse ztezovat ...

Prvně trochu kontroluj ty překlepy!!! A za druhý meleš blbosti asi z hladu!! Nejde o čumění hodinu na respu! Jde o to že jsou mapy kde dostaneš kill z respu dřív než stihneš udělat krok... to znamené v první druhé vteřině. Jsou holt hráči kteří potřebují vteřinku až několik na to aby se zorientovali kde se narodili a jsou hráči kteří mapy znají a zorientují se hned a okamžitě vědí kde je průstřel na resp. Tak nemrmlej :kolobok_addon_wall:
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
napriklad mapa aerodrome - to je typický pripad, kde se hned po spawnu ozyva rachot kulometu... nikdo nestrili podle oka, ale na nahodu. minimalne 3-4 mrtvi...
Jsou hraci, kteri tohoto znacne vyuzivaji resp. zneuzivaji. Vice nez polovinu jejich fragu pak cini prave tyto nahody.

romiku, toto neni opatreni pro ci proti rusherum ani pro ci proti kemperum, je to hlavne proto, aby hraci kteri znaji dokonale mapu nezneprijemnovali hru ostatnim. A mechous, ktery svuj herni styl oduvodnuje zkusenostmi z promodu a sam jak prdlej hazi stuny ?!? Myslis, ze na tacticalu bude 3xstun?

garfielde, prave takovi chytraci, kteri znaji mapu, zneprijemnuji hru ostatnim, zejmena mene zkusenym hracum. Napr. na 54 ma spousta novych hracu problemy s neznalosti map, a kdyz je pak strili zkusenej hrac hned po respu skvirou mezi budovami, tak jsou opravnene nastvani a odejdou hrat jinam. To je neco, co prece nechceme.

Opakuji, ze jsem pro 2-3s resp ochranu, pokud sam nebudu strilet... Jedine 2 mapy znam, kde by mohl interval 3s delat problemy - mp_lpost a nic jineho nez mp_chuckfps

Gunner Silver

• Člen
  • 74 Příspěvků:
42

Zobrazit příspěvekBriki dne 20.07.2011 - 17:26 napsal:

napriklad mapa aerodrome - to je typický pripad, kde se hned po spawnu ozyva rachot kulometu... nikdo nestrili podle oka, ale na nahodu. minimalne 3-4 mrtvi...
Jsou hraci, kteri tohoto znacne vyuzivaji resp. zneuzivaji. Vice nez polovinu jejich fragu pak cini prave tyto nahody.

romiku, toto neni opatreni pro ci proti rusherum ani pro ci proti kemperum, je to hlavne proto, aby hraci kteri znaji dokonale mapu nezneprijemnovali hru ostatnim. A mechous, ktery svuj herni styl oduvodnuje zkusenostmi z promodu a sam jak prdlej hazi stuny ?!? Myslis, ze na tacticalu bude 3xstun?

garfielde, prave takovi chytraci, kteri znaji mapu, zneprijemnuji hru ostatnim, zejmena mene zkusenym hracum. Napr. na 54 ma spousta novych hracu problemy s neznalosti map, a kdyz je pak strili zkusenej hrac hned po respu skvirou mezi budovami, tak jsou opravnene nastvani a odejdou hrat jinam. To je neco, co prece nechceme.

Opakuji, ze jsem pro 2-3s resp ochranu, pokud sam nebudu strilet... Jedine 2 mapy znam, kde by mohl interval 3s delat problemy - mp_lpost a nic jineho nez mp_chuckfps
ja nerekl ze je dobre nebo spatne ale nevidim duvod rikat ze mej IQ houpiciho kone kdyz jak rikas briki ze jou "chytri" az zneprijemnoujou hru... a termixx sam jsi rekl ze jsou hraci kteri se hned zorientuji to znamena ze mam iq 5 a je uplnej debil ? vubec o resp ochrane pomalu nemluvim... (vetrelec)

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
Rychle se zorientujou hráči kteří mapu zanají. A ano mají Iq 5 když nedokážou pochopit důvod proč to nedělat. A Ty si prosimtě čti co píšeš. neříkám že se nikdy neuklepnu, ale co je moc je moc :199:
Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních