takže čo sa týka tvôjho výberu je síce pekné že na to auto máš ale počítaj stým že živiť niečo také nebude jednoduché/lacné (oprava, atď.)
ja zostávam pri VW, proste ta značka je u mňa TOP mám aj svoje poradie značiek (1.VW, 2.AUDI, 3.BMW, 4.MEDVEĎ, 5.ŠKODA) popravde ostatné značky som ani nepozeral a ani by som inú značku ako tie ktoré som rozpísal nechcel ... proste by som šiel max. do toho BMW ... ale určite VW pre mňa
keď som bol fanúšik Golfíkov tak som proste chcel 5-ťkového ale určite len radu GTi, R-kový iné nie ... nebol by som ochotný kúpiť G5ťku 1.9 TDi, proste GTičko má niečo do seba a taktiež aj R-kový, malé šikovné keď to má niečo pod plechami tak to ide (na zrazoch som mal možnosť odskúšať viac variácii GTičok, a tak isto aj R-kových je to radosť z jazdy)
ale Golfík ma časom prešiel a ja som začal akukovať niečo "slyzké"
preto mi teraz prirástlo k srdiečku toto pre mňa cukríčkové aftičko
VW Passat CC 2.0 TDi DSG 170k (r.2007) pre mňa by to bola maximálna radosť a viem že by som stým nejaký veľký problém nemal ... máš na výber aj s motorom 3.6 V6 ale čo som čítal tie motory majú trošku problémy (kazia sa) preto ten 170k na tento motor som sa dočítal len samú chválu a nielen dočítal ale aj som si vypočul niekoľko radostných slov na tento motor, na nete je toho popísané viac ... ale pre mňa určite jednička
a ak by som náhodou nenašiel CCčko podľa mojich predstáv (výbava) tak by som sa kľudne pustil aj do Passat B6 ale samozrejme že výbava by tiež musela vyhovovať mne
Audinku som pozeral A4, A6, A8L ... ale neviem no viac mi proste sedí značka VW ako "štyri krôžky pro teploušky"
popravde, je zbytočne zadeliť do auda veľké peniaze kľudne by sa uspokojil aj s niečim jednoduchým či už nejaké BMW 320d, 530xd, 520d, 740i, 740d atď
je to na tebe, ja som chcel tiež zarobiť a vyhodiť všetky peniaze len na auto ale potom ma odradilo to že prečo si nezobrať lacnejšie tiež slušné auto a ostatné peniaze čo ti ostanú využiť nejak inak ? čo i len proste vyhodiť pár € za kontrolu motora atď a takéto veci hneď servis ...
Môj názor no