←  Pokec / Discussion

For Gamers Fusion

»

Nove auto

, uživatelova fotka #ayd. 27.03.2015

Zdravim :4gf:

Uz pomali ale isto zacinam pozerat auta pretoze buduci mesiac pravdepodobne ak klapne vsetkoako ma si budem kupovat new car :)
Tak som chcel vedet ci nemate niekto skusenos s S Class a ak ano pls piste ake to je auto jeho vyhody a chyby mozno sa dozviem nieco nove co sam este neviem :)

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek
  • Objem:2987 cm³
  • Počet sedadel:5
  • Počet dveří:4/5
  • Emisní třída:Euro4
  • STK:02/2016
Spotřeba (kombinovaná):
Spotřeba (mimo město):
Spotřeba (město):
Kombinované emise CO₂:
ca. 8,4 l/100 km
ca. 6,5 l/100 km
ca. 11,7 l/100 km
ca. 223 g/km

Výbava

Typ interiéru
  • Automatická klimatizace
  • Tempomat
  • Posilovač řízení
  • Elektrické ovládání oken
  • Střešní okno
  • Centrální zamykání
  • Elektricky vyhřívaná sedadla
Prvky exteriéru
  • Litá kola
Bezpečnost a životní prostředí
  • Imobilizér
  • ESP
  • Filtr pevných částic
173 kW (235 PS)

Pred tym som mal vyhliadnutu audi s8 bohuzial uz je reserve -_- tak som sa rozhodol ze zalasujem medzi medvedmi :D
Příspěvek upravil ☯ ayd ♔: 27.03.2015 - 08:00
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 27.03.2015

Chceš investovat přes půl milionu do ojetý starý šunky? Kup si novou oktávku, nebo superba - a 5 let na to nemusíš sahnout.
Odpovědět

Zobrazit příspěveksmudla © dne 27.03.2015 - 07:59 napsal:

Chceš investovat přes půl milionu do ojetý starý šunky? Kup si novou oktávku, nebo superba - a 5 let na to nemusíš sahnout.
Kolko ludi Tolko chuti a ja proste skodovka a ja to nejde dokopy nehovorim ze je to zle auto ale proste nechcem skodovku aj ked je pravda ze ten novy superb je pekny :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Brown* 27.03.2015

to nez do medveda bych sel do M5 :-)
Odpovědět

, uživatelova fotka Tr0jAN 27.03.2015

keď chceš kvalitné auto, tak kúp japonca, honda - mazda. Servis trochu drahší, ale diely sú kvalitné. Medveď je parádny, ale keď sa ti posere takáto ojetina, tak si dlho nezahulíš :D
Odpovědět

Zobrazit příspěvekTr0j4n dne 27.03.2015 - 08:13 napsal:

keď chceš kvalitné auto, tak kúp japonca, honda - mazda. Servis trochu drahší, ale diely sú kvalitné. Medveď je parádny, ale keď sa ti posere takáto ojetina, tak si dlho nezahulíš :D
myslis trojane ?! ja mysli ze nie ! :D
Odpovědět

Ako pozri, ja ti nekážem... :) len píšem čo si myslím :) Jedine, že by si bol povolaním syn, alebo by si kradol, alebo by si bol pasák. Podnikať asi nepodnikáš, ale to spadá do kategórie zlodej :D
Odpovědět

dalsimesiac asi budem otvarat nocny club :)
a povalanie syn ? kamo za mojho oca sa nepriznavam je to trosecnik ktory mi vzivote nedal nic do zivata
Odpovědět

takze som sa trafil :D tak GL... ako píše smudla, nemec sa auta len tak nezbaví... takže to treba dať pozreť niekomu znalému, dvihnúť a skontrolovať stav tlmičov čapov a podobne, podľa toho sa dá zhruba odhadnúť celý stav auta ( pokiaľ neboli tie komponenty už menené :D )
Odpovědět

, uživatelova fotka youko Kurama 27.03.2015

škodovku nikdy, za stejné peníze seženeš lepší věci ( omg nechápu Čechy a jejich zásek na škodárnách, ale tak proti gustu žádnej dišputát ), já mám 20 let starou Toyotu Corolu a nerozbilo se mi na ní NIC kromě běžného opotřebení jako u každého jiného auta, z toho důvodu půjdu rozhodně znovu do Toyoty vyrobené v Japonsku.
Odpovědět

Corolla AE86 RWD

Odeslaný obrázek

Ked toyotu tak poriadnu :D
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 27.03.2015

Nemuzes chtit zde na foru relevantni nazor. Osobne tu neznam nikoho, kdo by mercedes mel a mohl ti dat nejakou validni informaci.

Dilu se bat nemusis, pokud mas dobry zdroj. Ja jeste nedavno na BMW kupoval dily o 100% drazsi, nez kupuju ted a to si dovoluju blbosti typu brzdy brembo (jsou vynikajici)...

Vzdycky uvazuj tim zpusobem, ze to pred tebou vlastnil idiot... a s planem prodeje se do auta neinvestuje, oprava nikdy nezvedne cenu auta.
tzn. auto za pul milionu korun? priprav si dalsich 80tis. na nutne opravy.

Kamarad ma servis drive zamereny zejmena na mercedesy, rikal mi kdysi, ze problemem ojetych mercedesu jsou automaticke prevodovky a tam cena generalky je kolem 100tis., takze pozor.
Odpovědět

, uživatelova fotka RedBull... 27.03.2015

Auto je krásné, ale já bych spíš přemýšlel jestli budeš mít využití. Jestli jsi podnikatel máš spoustu peněž a potřebuješ to na efect proč ne ?! Druhá stránka je ta náhradní díly na ojetinu jsou dráhe jako prase ohledně pojistky ani nemluvím a když auto rozstřelíš nebo někdo do tebe bude to velký problém. Co vím ze zkušenosti mého bratra který vlastní pár Medvědu začíná je prodávát a vozí si uplně nové z jiných zemí a řekněme si na rovinu když člověk umí hledat a má kontakty tak si myslím že koupiš nové a lepší. ;) :goodjob:
PS: Můj nazor. A otázka kolik podniku už máš ?
Příspěvek upravil RedBull...: 27.03.2015 - 13:19
Odpovědět

Zobrazit příspěvekRedBull... dne 27.03.2015 - 12:59 napsal:

Auto je krásné, ale já bych spíš přemýšlel jestli budeš mít využití. Jestli jsi podnikatel máš spoustu peněž a potřebuješ to na efect proč ne ?! Druhá stránka je ta náhradní díly na ojetinu jsou dráhe jako prase ohledně pojistky ani nemluvím a když auto rozstřelíš nebo někdo do tebe bude to velký problém. Co vím ze zkušenosti mého bratra který vlastní pár Medvědu začíná je prodávát a vozí si uplně nové z jiných zemí a řekněme si na rovinu když člověk umí hledat a má kontakty tak si myslím že koupiš nové a lepší. ;) :goodjob:
PS: Můj nazor. A otázka kolik podniku už máš ?
ahoj podnik momentalne nevlasnim ziadny je to v stadiu rozbihania povedz me to tak ze clovek dokaze zarobit peniaze roznymi cestami ked pozna roznych ludi :) a sem tam sa ti za zivot naskitne taky kseft ze ten nedokazes odmitnut pretoze je to tutovka a dokazes natom otocit x-y penazi :)
Odpovědět

Zobrazit příspěvekBriki dne 27.03.2015 - 12:22 napsal:

Nemuzes chtit zde na foru relevantni nazor. Osobne tu neznam nikoho, kdo by mercedes mel a mohl ti dat nejakou validni informaci.

Dilu se bat nemusis, pokud mas dobry zdroj. Ja jeste nedavno na BMW kupoval dily o 100% drazsi, nez kupuju ted a to si dovoluju blbosti typu brzdy brembo (jsou vynikajici)...

Vzdycky uvazuj tim zpusobem, ze to pred tebou vlastnil idiot... a s planem prodeje se do auta neinvestuje, oprava nikdy nezvedne cenu auta.
tzn. auto za pul milionu korun? priprav si dalsich 80tis. na nutne opravy.

Kamarad ma servis drive zamereny zejmena na mercedesy, rikal mi kdysi, ze problemem ojetych mercedesu jsou automaticke prevodovky a tam cena generalky je kolem 100tis., takze pozor.
Briki docela dobre poloznene a asi mas nieco pravdy natom :)
Odpovědět

a dakujem za upozornenie ohladom prevodovky u mercedesu :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Wajt 27.03.2015

Takúto šupu za 100€ si kúp.

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek

Příspěvek upravil Wajt: 27.03.2015 - 15:25
Odpovědět

Zobrazit příspěvek☯ ayd ♔ dne 27.03.2015 - 15:07 napsal:

a dakujem za upozornenie ohladom prevodovky u mercedesu :)

ayd - je všeobecne známe, že automatické prevodovky sa j€bú po 150-200t .... oprava drahá jak sviňa. Či je to škodovka, vw, seat, bmw, mersérdes, alebo poprdený citroen ...
Odpovědět

neviem v automatoch nemam ziadnu skusenost pretoze do nedavna som bol hrdy zastanca manual a aj som ale automat hmmm teraz sa vozim na a6 automat a ten pocit ked pri soferovani mozes spokojne fajcit alebo telefonovat a nevusis furt hadzat kvalty :D na nezaplatenie :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Ƭiёsticko. 27.03.2015

Zadnou toyotu nekupuj :D souhlasím s brownem kdyz na to mas finance tak si kup poradny mko/// nevim jestli by sis v toyote prisel jako pán :DD urcite doporucuju zvolit nemce! :)
Odpovědět

Zobrazit příspěvek☯ ayd ♔ dne 27.03.2015 - 15:51 napsal:

neviem v automatoch nemam ziadnu skusenost pretoze do nedavna som bol hrdy zastanca manual a aj som ale automat hmmm teraz sa vozim na a6 automat a ten pocit ked pri soferovani mozes spokojne fajcit alebo telefonovat a nevusis furt hadzat kvalty :D na nezaplatenie :)

ci drbe, co maš co fajčic za volantem a ete aj telefonuvať !? :D Keby si napísau že držať frajerku za buchtu tak nepoviem :D
Odpovědět

Zobrazit příspěvekTr0j4n dne 27.03.2015 - 17:11 napsal:

ci drbe, co maš co fajčic za volantem a ete aj telefonuvať !? :D Keby si napísau že držať frajerku za buchtu tak nepoviem :D
to je dalsia vyhoda ale to som tu nechcel vytahovat :D
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 27.03.2015

Ouuuu jeeeee to co ji je...beee?!?!?! Si zabil jak gangnam style!!!! AYD Lil mafiaaaaanek!!!! Vrat se do gheta a nepis foru kde koho odrbavas viz. prispevek nahore a jakou cavo karu si chces kupovat. Podobne typy miluju. Jinak sorry za to, ze to musim okomentovat jinak to neslo. Doufam, ze nevytahnes tu tvoji slavnou barettu ze supliku :1364: :icon_gun2:
Odpovědět

, uživatelova fotka ASAP 28.03.2015

Ked to mysliš važne, že si chceš kupit mercedes a ešte ktomu s class tak to maš umna rešpekt a zaroven ti prajem pevne nervy pri servisovani, novych pneu, rozvodov, tankovani, atď :D ale akože mercedes top !! maš umna like za takyto vyber :)
Odpovědět

, uživatelova fotka K1mb4l 28.03.2015

takže čo sa týka tvôjho výberu je síce pekné že na to auto máš ale počítaj stým že živiť niečo také nebude jednoduché/lacné (oprava, atď.)

ja zostávam pri VW, proste ta značka je u mňa TOP mám aj svoje poradie značiek (1.VW, 2.AUDI, 3.BMW, 4.MEDVEĎ, 5.ŠKODA) popravde ostatné značky som ani nepozeral a ani by som inú značku ako tie ktoré som rozpísal nechcel ... proste by som šiel max. do toho BMW ... ale určite VW pre mňa :)

keď som bol fanúšik Golfíkov tak som proste chcel 5-ťkového ale určite len radu GTi, R-kový iné nie ... nebol by som ochotný kúpiť G5ťku 1.9 TDi, proste GTičko má niečo do seba a taktiež aj R-kový, malé šikovné keď to má niečo pod plechami tak to ide (na zrazoch som mal možnosť odskúšať viac variácii GTičok, a tak isto aj R-kových je to radosť z jazdy)
ale Golfík ma časom prešiel a ja som začal akukovať niečo "slyzké"

preto mi teraz prirástlo k srdiečku toto pre mňa cukríčkové aftičko
VW Passat CC 2.0 TDi DSG 170k (r.2007) pre mňa by to bola maximálna radosť a viem že by som stým nejaký veľký problém nemal ... máš na výber aj s motorom 3.6 V6 ale čo som čítal tie motory majú trošku problémy (kazia sa) preto ten 170k na tento motor som sa dočítal len samú chválu a nielen dočítal ale aj som si vypočul niekoľko radostných slov na tento motor, na nete je toho popísané viac ... ale pre mňa určite jednička

a ak by som náhodou nenašiel CCčko podľa mojich predstáv (výbava) tak by som sa kľudne pustil aj do Passat B6 ale samozrejme že výbava by tiež musela vyhovovať mne :)

Audinku som pozeral A4, A6, A8L ... ale neviem no viac mi proste sedí značka VW ako "štyri krôžky pro teploušky" :D

popravde, je zbytočne zadeliť do auda veľké peniaze kľudne by sa uspokojil aj s niečim jednoduchým či už nejaké BMW 320d, 530xd, 520d, 740i, 740d atď :)

je to na tebe, ja som chcel tiež zarobiť a vyhodiť všetky peniaze len na auto ale potom ma odradilo to že prečo si nezobrať lacnejšie tiež slušné auto a ostatné peniaze čo ti ostanú využiť nejak inak ? čo i len proste vyhodiť pár € za kontrolu motora atď a takéto veci hneď servis ...

Môj názor no :)
Odpovědět

, uživatelova fotka #ayd. 28.03.2015

Zobrazit příspěvekpan.Afrokrocan™ dne 27.03.2015 - 19:36 napsal:

Ouuuu jeeeee to co ji je...beee?!?!?! Si zabil jak gangnam style!!!! AYD Lil mafiaaaaanek!!!! Vrat se do gheta a nepis foru kde koho odrbavas viz. prispevek nahore a jakou cavo karu si chces kupovat. Podobne typy miluju. Jinak sorry za to, ze to musim okomentovat jinak to neslo. Doufam, ze nevytahnes tu tvoji slavnou barettu ze supliku :1364: :icon_gun2:
ja tu nevitahujem nic :) ja som len objasnil veci !: ) lenze vidize niekto to nevie preglgnut ja som sa tu otocil na ludi ohladom rad a nie sa tu chvalit cize umna si nic krocan :)

s pozdravom ayd :)

PS : Ta berreta tu ju mas Odeslaný obrázek
Odpovědět

Zobrazit příspěvekASAP dne 28.03.2015 - 01:27 napsal:

Ked to mysliš važne, že si chceš kupit mercedes a ešte ktomu s class tak to maš umna rešpekt a zaroven ti prajem pevne nervy pri servisovani, novych pneu, rozvodov, tankovani, atď :D ale akože mercedes top !! maš umna like za takyto vyber :)
ASAP odomna mas big up ak mas tak pekneho bullteriera :) a zajtrazalozim topick ohladom psov je ponuka na papierovanych cistokrvnych psou blisie info a odkazy budu tam :) je to kamarat a pomahal som mu to aj rozbehnut a teraz ich ma uz vela vlasnu chovnu stanicu :) presnejsie sa jedna o plemeno american bully :)
Odpovědět

Zobrazit příspěvekK1mb4l dne 28.03.2015 - 03:56 napsal:

takže čo sa týka tvôjho výberu je síce pekné že na to auto máš ale počítaj stým že živiť niečo také nebude jednoduché/lacné (oprava, atď.)

ja zostávam pri VW, proste ta značka je u mňa TOP mám aj svoje poradie značiek (1.VW, 2.AUDI, 3.BMW, 4.MEDVEĎ, 5.ŠKODA) popravde ostatné značky som ani nepozeral a ani by som inú značku ako tie ktoré som rozpísal nechcel ... proste by som šiel max. do toho BMW ... ale určite VW pre mňa :)

keď som bol fanúšik Golfíkov tak som proste chcel 5-ťkového ale určite len radu GTi, R-kový iné nie ... nebol by som ochotný kúpiť G5ťku 1.9 TDi, proste GTičko má niečo do seba a taktiež aj R-kový, malé šikovné keď to má niečo pod plechami tak to ide (na zrazoch som mal možnosť odskúšať viac variácii GTičok, a tak isto aj R-kových je to radosť z jazdy)
ale Golfík ma časom prešiel a ja som začal akukovať niečo "slyzké"

preto mi teraz prirástlo k srdiečku toto pre mňa cukríčkové aftičko
VW Passat CC 2.0 TDi DSG 170k (r.2007) pre mňa by to bola maximálna radosť a viem že by som stým nejaký veľký problém nemal ... máš na výber aj s motorom 3.6 V6 ale čo som čítal tie motory majú trošku problémy (kazia sa) preto ten 170k na tento motor som sa dočítal len samú chválu a nielen dočítal ale aj som si vypočul niekoľko radostných slov na tento motor, na nete je toho popísané viac ... ale pre mňa určite jednička

a ak by som náhodou nenašiel CCčko podľa mojich predstáv (výbava) tak by som sa kľudne pustil aj do Passat B6 ale samozrejme že výbava by tiež musela vyhovovať mne :)

Audinku som pozeral A4, A6, A8L ... ale neviem no viac mi proste sedí značka VW ako "štyri krôžky pro teploušky" :D

popravde, je zbytočne zadeliť do auda veľké peniaze kľudne by sa uspokojil aj s niečim jednoduchým či už nejaké BMW 320d, 530xd, 520d, 740i, 740d atď :)

je to na tebe, ja som chcel tiež zarobiť a vyhodiť všetky peniaze len na auto ale potom ma odradilo to že prečo si nezobrať lacnejšie tiež slušné auto a ostatné peniaze čo ti ostanú využiť nejak inak ? čo i len proste vyhodiť pár € za kontrolu motora atď a takéto veci hneď servis ...

Môj názor no :)
ide o to ze uz jedno auto mam audi 80 coupe B3 2.3i V520v starsia klasika a je to zive a ide to ako raketa lenze druhe auto chcem naftu a luxus a confort preto volim !!!!!!!LONG!!!!!! :D
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 28.03.2015

Zobrazit příspěvek☯ ayd ♔ dne 28.03.2015 - 04:05 napsal:

ja tu nevitahujem nic :) ja som len objasnil veci !: ) lenze vidize niekto to nevie preglgnut ja som sa tu otocil na ludi ohladom rad a nie sa tu chvalit cize umna si nic krocan :)

s pozdravom ayd :)

PS : Ta berreta tu ju mas Odeslaný obrázek

Oujeeee, tak tomu rikam tvrdost lvlu pripaleneho toastu!!! Btw. mas na ni zbrojni prukaz, nebo je to jen atrapa? Bo jinak porusujes zakon no ne? Jinak jestli mi tady pises ze nemas problem mi prostrelit koleno, tak se nedivim, ze jsou magori a vystrili restauracku ze?
Ohledne machrovani je to vic nez jasne, jinak by si napsal na nejake forum ohledne mercedesu a ne sem na forum ohledne her...Nebo sis nevsiml??? notaaaaaak :kolobok_addon_gamer: :biggrin3: :biggrin3:
Odpovědět

, uživatelova fotka maddy 28.03.2015

Odeslaný obrázek
Odpovědět

, uživatelova fotka Witík 28.03.2015

Jedničková ochcávka 1.9TDi - Nejlepší motory. 700tis není problém, viděl jsem i s milionem.
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 28.03.2015

Ale on nechce octavu, on je gangster!!! Potrebuje auto s efektem no neeee ?!?!?!

Thug life !!! :gunman:

Odeslaný obrázek
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 28.03.2015

Medvěda bych se bál... hodně co kde čtu nadávaj lidi na poruchovost.... někde je i nějaká statistika poruchovosti a medvěd je poměrně vysoko.... Ale jestli budeš mít prachy na servis, je to pěkný auto.
Odpovědět

, uživatelova fotka #ayd. 29.03.2015

Zobrazit příspěvekTeRmIxXx dne 28.03.2015 - 12:40 napsal:

Medvěda bych se bál... hodně co kde čtu nadávaj lidi na poruchovost.... někde je i nějaká statistika poruchovosti a medvěd je poměrně vysoko.... Ale jestli budeš mít prachy na servis, je to pěkný auto.
alebo benzin ? http://mercedes-s-tr...-id4634493.html
Odpovědět

, uživatelova fotka spajk ツ 29.03.2015

http://www.autoforum...-skody-octavia/ tady máš co seženeš za cenu ''Ochcávky'' :D
Odpovědět

Zobrazit příspěvekspajkツ dne 29.03.2015 - 13:24 napsal:

http://www.autoforum...-skody-octavia/ tady máš co seženeš za cenu ''Ochcávky'' :D
mal som vyhliadnutu audi s8 ale nafta 3 liter automat polo koza brutalka zvonku aj znutra o 5500 esro lacnejsia ako ten medved a uz je reserve :(
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 29.03.2015

jo tak ta audi by byla ok... 3.0tdi nesmrtelný a jede to za celkem rozumnou spotřebu.
Odpovědět

jo no niekto ma predbehol -_-
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 29.03.2015

Zobrazit příspěvek☯ ayd ♔ dne 27.03.2015 - 15:51 napsal:

teraz sa vozim na a6 automat a ten pocit ked pri soferovani mozes spokojne fajcit alebo telefonovat a nevusis furt hadzat kvalty :D na nezaplatenie :)

Odeslaný obrázek
Odpovědět

Zobrazit příspěvekpan.Afrokrocan™ dne 29.03.2015 - 16:06 napsal:

Odeslaný obrázek
peknu mas :) mozno razsikupis aj ozajsnu :)
Odpovědět