Player dne 27.08.2011 - 12:15 napsal:
no pokud by to bylo úplně nejrealističtější s tím přebíjením, potom by se přebíjelo třeba 5 vteřin (pro názornost) s tím, že vezmete stávající zásobník, "položíte na zem", vezmete novej zásobník, dáte do zbraně a starej zásobník ze země vezmete a dáte zpět do sumky. Pokud byste přebíjení přerušili třeba po 3 vteřinách, potom byste stihli pouze přebít ale zásobník ze země byste vzít nestihli a tím pádem v tomhle případě by se o starej zásobník přišlo.
Další možnost, což taky v CoD4 asi nepůjde jako to v prvním odstavci, by bylo, že by se při každým přebití položil starý zásobník na zem a vždy po dobytí se musel tlačítkem USE (ne pouhým stoupnutím jako je tomu teď) sebrat, jinak by se o starej zásobník přišlo. To by byla ještě možnost sbírat zásobníky ze země i pro ostatní, když ho tam necháte (třeba když máte na spěch). No ale jak říkám, CoD4 by to asi neumožnilo, že?
Mě osobně se tento mod líbí a rád si ho zahraju. Ovšem ,když se chcete bavit o realitě jsou tam nedostatky :-). Zrušil bych perk ( cleye ) tzn:jeho odhalení nikoliv instalaci.(nainstaluješ ho a děj se vůle boží - i pro spoluhráče) Dále - výměna zásobníku (jak tvrdí Player souhlasím)- tzv: reload - hráč vystřelí 3 rány a dá reload. Celý zásobník spadne na zem i s 27 náboji ovšem ve skutečnosti se těch 27 nábojů neodečte.
Kdo viděl zásahovou rozbušku v akci - nediví se ,že po ní člověk krvácí. KDyž to hodíš do místnosti roztrhá ti to ušní bubínky a motorika je ta tam. Dokáže urazit i ruku.
Desert eagle -vyvinutý Izraelem, tuto zbraň bych nechal -jen s tím,že ve skutečnosti používá k natažení závěru tlakových plynů z hlavně (stejně jako SA58, nebo AK47) a ve skutečnosti kope jako kůň v ráži .44 a .50. Takže jedna rána a protivník je odepsán (což je účelem tak velké ráže). TZN .50 je ráže 12,7 mm :-)).
NEchal bych ho,s tím,jestli by šlo opravit střílení na ty kopance a trochu to stížit.
Dále dostřel zbraní - ráže 9mm - parabelum (luger) po 50 metrech již razantně klesají a nemají takový ranivý účinek. TZN je nesmysl na někoho přes celou mapu přesně zamířit a trefit devítkou . Mělo by se tzv: nadsadit. :-)
Perk silnější munice (asi si pod tím mám představit větší prachovou náplň, nebo střely "dum "dum s větším ranivým účinkem?) Každopádně na vestu by měl stačit teflon ze 3 perku.
Chybí mi možnost spáchat sebevraždu zastřelením ( zvrtnul jsem si kotník :-), a proti mě 4 hráči) v tuto chvíli bych se chtěl zastřelit poslední nábojem,který mám pověšený na krku .

takhle jsem se belhal zbytečně po mapě,a k defuzu jsem stejně nedošel.
Co se týče "šprajcování náboje" nebo znečištěná zbraň - stává se to - líbí se mi to.
Zranění - vyvrknutí ,krvácení, a pod - nechal bych to.
Ještě se stává,že zbraň nevystřelí kvůli špatné zápalce v náboji projevující se pouze cvaknutím. Zmáčknout reload k vyhození špatného náboje z komory :-). To se stává velice často.
Ve skutečnosti zbraň s tlumičem má poloviční dostřel než bez tlumiče. Dávají se náboje s menší prachovou náplní.
Balistická křivka ? Byla by to výborná věc - jak pro snipery, okolní vlivy prostředí - vítr, dest, termika, .
Mít zdravotníka v teamu - to už by mi připadalo jako Half life 1 :-)). Asi ne - muselo by se to pak rozdělit na pyrotechnika, kterej by uměl defusovat i drátem a pod.
Jak říkám - zahraju si to rád - a napsal jsem to sem pouze pro inspiraci pokud by vás něco z toho zaujalo. Jinak dělám trochu do zbraní tak bych mohl být nápomocen.
Trochu zajímavostí.
Ráže 9mm luger - celoplášť , prostřelí 3mm plech , dále tři osoby stojící za sebou, auto napříč. Takže pokud si chcete dělat zbrojní průkaz a uvažujete o zbrani na obranu, tak dnes se přechází z 9mm na ráži .45 z důvodů ,že se nemusíte starat kdo a co se za protivníkem děje - protože i když trefíš kost tak střela letí dál, celoplášt nic nezastaví :-). V ráži .45 udělá 3 kotrmelce a má to pouze v sobě (střela má velkou energii).
V práci po dovolený tak se nudím.
Hezkej den